Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mariamc napisał(a):
Hotelik na Cyganka czeka.;)

Mariamc, dzieki.
Ludzie, dajcie troche grosza na transport. Pies moglby juz opuscic swoje dotychczasowe piekielko.

Posted

mariamc napisał(a):
Hotelik na Cyganka czeka.;)

Dziękujemy:loveu:
Jest problem z transportem, facet się rozmyślił. Szukamy bardzo pilnie innego. Kiedy ten biedak się doczeka wreszcie.
Jesli znajdzie się transport to kasa tez się znajdzie;)

Posted

chodzi o transport z Goleniowa do Szczecinka? to przecież naprawdę niedaleko... nie ma nikogo chętnego? Szkoda, że to tak strasznie daleko ode mnie :shake:
dzisiaj puszczę parę groszy na jego hotelik - na razie jednorazowo, ale mam nadzieję, że w końcu któryś z "moich" psiaków hotelikowych znajdzie dom i Cyganek "wskoczy" na jego comiesięczną wpłatę

Posted

Wszystkich nie, tylko tych, którzy mają samochód ;) ale odpowiadają, że nie mają czasu, że się im nie opłaca, że się boją wieźć dużego, obcego psa, że za daleko itp :( :( :(
Próbowałaś skontaktować się z Sandrą?

Posted

Pewna osoba melduje się na rozkaz:)

Widzę, ze ktos już parę stron wcześniej wymienił mojego nicka ale nikt się do mnie wcześniej nie odezwał. Ja pw na dogo co jakiś czas sprawdzam, ale na bieżące śledzenie wątków nie mam czasu.

Wstępnie możemy z męzem zawieźć biedaka do Szczecinka w tą sobotę. Najlepiej z samego rana.

Mam kilka pytań. Czy ty Cudak dasz radę z nami pojechać? Jako opieka dla psa? Jeśli nie to czy macie dla niego kaganiec, smycz i ewentualnie jakiś koc, matę na tylne siedzenie? My mamy szelki (takie gustowne czerwone:razz:) i specjalne zapięcie do samochodu, coby psiak nie szalał po aucie. Nie ukrywam, ze wolałabym, zeby ktoś jeszcze z nami jechał dla towarzystwa dla psa, najlepiej ktoś kto go zna, ale jak nie to pewno i tak damy sobie radę.
Cudak czy on jest chociaż trochę agresywny? I jaki jest duży. Sięga Tobie do kolan czy do uda?

Jeżeli macie uzbierane pieniażki na transport to proszę je przekazać na hotelik. Póki sytuacja finansowa mi pozwala to wożę psiaki za "uśmiech na pysku";)

Cudak wyślij mi na pw namiary na siebie. Zdzwonimy się i obgadamy szczegóły.

Posted

LAZY napisał(a):
Pewna osoba melduje się na rozkaz:)

Widzę, ze ktos już parę stron wcześniej wymienił mojego nicka ale nikt się do mnie wcześniej nie odezwał. Ja pw na dogo co jakiś czas sprawdzam, ale na bieżące śledzenie wątków nie mam czasu.

Wstępnie możemy z męzem zawieźć biedaka do Szczecinka w tą sobotę. Najlepiej z samego rana.

Mam kilka pytań. Czy ty Cudak dasz radę z nami pojechać? Jako opieka dla psa? Jeśli nie to czy macie dla niego kaganiec, smycz i ewentualnie jakiś koc, matę na tylne siedzenie? My mamy szelki (takie gustowne czerwone:razz:) i specjalne zapięcie do samochodu, coby psiak nie szalał po aucie. Nie ukrywam, ze wolałabym, zeby ktoś jeszcze z nami jechał dla towarzystwa dla psa, najlepiej ktoś kto go zna, ale jak nie to pewno i tak damy sobie radę.
Cudak czy on jest chociaż trochę agresywny? I jaki jest duży. Sięga Tobie do kolan czy do uda?

Jeżeli macie uzbierane pieniażki na transport to proszę je przekazać na hotelik. Póki sytuacja finansowa mi pozwala to wożę psiaki za "uśmiech na pysku";)

Cudak wyślij mi na pw namiary na siebie. Zdzwonimy się i obgadamy szczegóły.

Lazy - buziaczki!!!

Posted

[quote name='LAZY']Wstępnie możemy z męzem zawieźć biedaka do Szczecinka w tą sobotę. Najlepiej z samego rana.

:multi::multi::multi:

[quote name='LAZY']Czy ty Cudak dasz radę z nami pojechać? Jako opieka dla psa?

Postaram się, ale na 100% nie obiecuję.

[quote name='LAZY']Jeśli nie to czy macie dla niego kaganiec, smycz i ewentualnie jakiś koc, matę na tylne siedzenie? My mamy szelki (takie gustowne czerwone:razz:) i specjalne zapięcie do samochodu, coby psiak nie szalał po aucie. Nie ukrywam, ze wolałabym, zeby ktoś jeszcze z nami jechał dla towarzystwa dla psa, najlepiej ktoś kto go zna, ale jak nie to pewno i tak damy sobie radę.

Mam smycz i kaganiec, koc też się znajdzie.
Nie wiem, czy nie lepiej na czas podróży kupić mu coś na uspokojenie (np sedalin), żeby przespał podróż? On jednak nigdy nie jeździł samochodem i mógłby to być dla niego ogromny stres.

[quote name='LAZY']Cudak czy on jest chociaż trochę agresywny? I jaki jest duży. Sięga Tobie do kolan czy do uda?

Jest wielkości ONka. Nie jest ani trochę agresywny do ludzi.

[quote name='LAZY']Jeżeli macie uzbierane pieniażki na transport to proszę je przekazać na hotelik. Póki sytuacja finansowa mi pozwala to wożę psiaki za "uśmiech na pysku";)

Dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Jesteśmy wstępnie umówione na sobotę:) Jeszcze tylko szczegóły co do godziny i ewentualnie dopięcie sprawy z tym czy Justynie uda sie z nami zabrać.

A teraz takie pytanie czysto organizacyjne. Gdzie dokładnie jest hotelik w Szczecinku i czy tam wiedzą, ze przyjeżdzamy, co z opłatą za pierwszy miesiąc? Czy jakieś dokumenty będą podpisywane, jeśli tak to na kogo? Ja jako ksiegowa mam zboczenie zawodowe, ze wszystko muszę mieć dopiete na ostatni guzik dlatego pytam.

Środek na uspokojenie jest moze i dobrym pomysłem. Przede wszsytkim dla niego to będzie wtedy mniejszy stres. Dobrze by było, zeby był na czczo, coby zminimalizować ewentualne sensajce żołądkowe. Mąż jeździ raczej "dynamicznie":mad:więc może być różnie.

Posted

Hotelik w Szczecinku, ul. Rybacka 7, przy schronisku dla zwierząt.
Kierunek przez miasto na Słupsk. za przejazdem kolejowym ,na lewo i powtórnie w lewo.
Są drogowskazy.
Wpłata na fakturę vat, wolalbym od razu ,jeśli nie macie ,to wtedy płatne przelewem w ciagu tygodnia.

Posted

Donvitow:loveu: odbanowali Cię. Dzięki za Lazy.
Lazy:loveu: bardzo dziękujemy za pomoc.

Doszła jeszcze jedna wpłata na 50 zł, nie pamiętam od kogo, sprawdzę i dopiszę.

Może ktos chce oneczka, mixa? Mam jednego na stanie:evil_lol: zaraz wątek założę.

Posted

mariamc napisał(a):
Hotelik w Szczecinku, ul. Rybacka 7, przy schronisku dla zwierząt.
Kierunek przez miasto na Słupsk. za przejazdem kolejowym ,na lewo i powtórnie w lewo.
Są drogowskazy.
Wpłata na fakturę vat, wolalbym od razu ,jeśli nie macie ,to wtedy płatne przelewem w ciagu tygodnia.

Mogę prosić o numer konta? Zrobię przelew.

Posted

Nawet nie wiece, jak się bałam, że nie znajdziemy transportu... ale kamień z serca spadnie mi dopiero, jak Cyganek dojedzie szczęśliwie do holteliku, gdzie zapomni, co to łańcuch i będzie czekał na dobry domek :)