Onaa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ja tez sobie to inaczej wyobrażałam. I czuję się zawiedziona. Nie wiedziałam że dając psa do hotelu u mariamc nie ma się wpływu na wybór domu dla niego. Quote
Greven Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 mariamc napisał(a): Greven, przyjedz ,zobacz albo spytaj się Donvita, który znowu do nas przyjeżdża.I wtedy możemy porozmawiać. A wcześniej nie możemy porozmawiać? Jeśli chodzi Ci o to, że mam zobaczyć, jak komfortowe warunki zapewniasz psom, to jeśli będę w okolicy, to chętnie wpadnę, ale generalnie nie mam potrzeby tego robić, ponieważ od każdego, kto był u Ciebie, słyszę same zachwyty. Widziałam też zdjęcia. Warunki super, rzeczywiście. Chyba nikt nie ma co do tego wątpliwości. Ale ja nie o warunkach na terenie Twojego schroniska / hotelu piszę, tylko wyrażam zdziwienie, że 1) psa hotelowego obowiązują te same procedury, co psa schroniskowego 2) posunęłaś się do szantarzu i to bardzo jawnego. EOT, bo jeszcze zaszkodzę psu. Quote
dorota1 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 agata51 napisał(a):Na czym stoimy, bo już się pogubiłam? Przyłączam się do tego pytania. Czy nadal wpłacamy na hotel? Quote
mysza 1 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Nie, nie wpłacacie:p Mariamc nie ma możliwości zalogowania, wyjechała lub wyjeżdza na dniach w sprawach osobistych. Cudak jest w nowym domu, jak tylko Mariamc wróci, ktoś ze Szczecina pojedzie do niego. Dziękuję za pomoc, nie wiem jeszcze ile mam dopłacić do hotelu, jak się dowiem, wstawię szczegółowe rozliczenie. Quote
Szarotka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 To ja czekam na sprawozdanie co u Cudaka :):)???????????? Quote
agata51 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 :multi::multi::multi: Pojechał do tego pensjonatu? Quote
agat21 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Czekamy na wieści z niecierplwością. Oby Cyganek miał wspaniały dom! Quote
mysza 1 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Jak pisałam wyżej Mariamc wyjechała. Jak wróci, napisze nam więcej szczegółów. Quote
Panca Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 chcialabym zobaczyc zdjecia Cygana- Cudaka z nowego domu:evil_lol: Quote
Szarotka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Panca napisał(a):chcialabym zobaczyc zdjecia Cygana- Cudaka z nowego domu:evil_lol: Ja tez :):) Quote
Cudak Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Również czekam na zdjęcia ;) mam nadzieję, że będzie na nich tak samo szczęśliwy i uśmiechnięty, jak na zdjęciach z hoteliku. Dziękuję wszystkim, a w szczególności myszy1 za pomoc dla Cyganka-Cudaka. Quote
LAZY Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Jak tylko dostanę namiary na aktualne miejsce pobytu Cudaka to obiecuje go odwiedzic (nie jeden raz z reszta:)) i zdać fotorelację. Quote
LAZY Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Czy ktoś wie co dzieje sie z Cudakiem??? Mamy jakieś namiary na miejsce jego obecnego pobytu. Zaczynam sie martwic tą ciszą...:shake: Quote
Szarotka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 A ktos ma kontakt z nowymi wlasicicielami ? Quote
Onaa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Miałam nadzieję na fotki szczęśliwego psiaka, a tutaj nic. I nawet nie wiadomo jak się miewa Cyganek-Cudaczek i jaki ma ten swój "dom" :shake:. Quote
mysza 1 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='LAZY']Czy ktoś wie co dzieje sie z Cudakiem??? Mamy jakieś namiary na miejsce jego obecnego pobytu. Zaczynam sie martwic tą ciszą...:shake:[/QUOTE] Skontaktowałam się z Mariamc, która zna wszystkie szczegóły. Cudak jest w nowym domu i wszystko jest ok. Obiecała podac mi wszystko tylko nie w tej chwili, ma poważne problemy osobiste. Nie denerwujcie się, wszystko jest ok, czuwam. Jak tylko będę miałą adres, podam Lazy czy Greven i pojedziecie sprawdzic co i jak. Justynko, nie masz za co mi dziękować:oops: Quote
Greven Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='mysza 1']Jak tylko będę miałą adres, podam Lazy czy Greven i pojedziecie sprawdzic co i jak. [/QUOTE] Ja mogę TO zrobić razem z Lazy :evil_lol: Obie mamy doświadczenie, a ona zna psa, bo go wiozła do hotelu/schroniska. Quote
mysza 1 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Greven']Ja mogę TO zrobić razem z Lazy :evil_lol: Obie mamy doświadczenie, a ona zna psa, bo go wiozła do hotelu/schroniska.[/QUOTE] Ok, ja tam nie mam nic przeciwko;) Quote
LAZY Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Greven']Ja mogę TO zrobić razem z Lazy :evil_lol: Obie mamy doświadczenie, a ona zna psa, bo go wiozła do hotelu/schroniska. To może być ciekawe doświadczenie:evil_lol: A tak na poważnie to jak najbardziej jestem za. Czego jedna nie zauważy to moze druga. Zresztą my z Greven już kiedyś się widziałyśmy. Nie wiem czy ona to pamieta, bo to juz koope lat temu. Wtedy jeszcze żyła moja Lazy a jej red noska była jeszcze szczeniakiem:cool3: Mam nadzieje, ze sytuacja rodzinna Mariamc szybko wyjdzie na prostą. Przykro kiedy osobom o tak wielkim sercu życie rzuca kłody pod nogi...:shake: Quote
A.R.S. Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Czekam tu z niecierpliwością na relację z tej wizyty :p A przy okazji, przepraszam za offa, ale zapraszam Was na bazarki (chociaż do hopania, będę wdzięczna) u Greven coraz mniej pieniędzy na siano:-(... idzie zima.. http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-srebro-koral-nie-tylko-zapraszamy-do-15-11-a-173033/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-ksiazki-harlequiny-na-jesienne-wieczory-do-12-11-a-172990/ Quote
Greven Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 LAZY napisał(a):Zresztą my z Greven już kiedyś się widziałyśmy. Nie wiem czy ona to pamieta, bo to juz koope lat temu. Pamięta, pamięta ;) Byłaś już może na wizycie? Wiadomo, co z psem? Quote
Onaa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Szkoda, że nie ma żadnych wiadomości o psiaczku :(. Tak nagle się wszystko urwało. Quote
Recommended Posts