Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tez sobie to inaczej wyobrażałam.
I czuję się zawiedziona.
Nie wiedziałam że dając psa do hotelu u mariamc nie ma się wpływu na wybór domu dla niego.

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mariamc napisał(a):

Greven, przyjedz ,zobacz albo spytaj się Donvita, który znowu do nas przyjeżdża.I wtedy możemy porozmawiać.

A wcześniej nie możemy porozmawiać?

Jeśli chodzi Ci o to, że mam zobaczyć, jak komfortowe warunki zapewniasz psom, to jeśli będę w okolicy, to chętnie wpadnę, ale generalnie nie mam potrzeby tego robić, ponieważ od każdego, kto był u Ciebie, słyszę same zachwyty. Widziałam też zdjęcia.

Warunki super, rzeczywiście. Chyba nikt nie ma co do tego wątpliwości. Ale ja nie o warunkach na terenie Twojego schroniska / hotelu piszę, tylko wyrażam zdziwienie, że 1) psa hotelowego obowiązują te same procedury, co psa schroniskowego 2) posunęłaś się do szantarzu i to bardzo jawnego.

EOT, bo jeszcze zaszkodzę psu.

Posted

Nie, nie wpłacacie:p
Mariamc nie ma możliwości zalogowania, wyjechała lub wyjeżdza na dniach w sprawach osobistych.
Cudak jest w nowym domu, jak tylko Mariamc wróci, ktoś ze Szczecina pojedzie do niego.
Dziękuję za pomoc, nie wiem jeszcze ile mam dopłacić do hotelu, jak się dowiem, wstawię szczegółowe rozliczenie.

Posted

Również czekam na zdjęcia ;) mam nadzieję, że będzie na nich tak samo szczęśliwy i uśmiechnięty, jak na zdjęciach z hoteliku.

Dziękuję wszystkim, a w szczególności myszy1 za pomoc dla Cyganka-Cudaka
.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='LAZY']Czy ktoś wie co dzieje sie z Cudakiem??? Mamy jakieś namiary na miejsce jego obecnego pobytu. Zaczynam sie martwic tą ciszą...:shake:[/QUOTE]

Skontaktowałam się z Mariamc, która zna wszystkie szczegóły. Cudak jest w nowym domu i wszystko jest ok. Obiecała podac mi wszystko tylko nie w tej chwili, ma poważne problemy osobiste.

Nie denerwujcie się, wszystko jest ok, czuwam. Jak tylko będę miałą adres, podam Lazy czy Greven i pojedziecie sprawdzic co i jak.

Justynko, nie masz za co mi dziękować:oops:

Posted

[quote name='mysza 1']Jak tylko będę miałą adres, podam Lazy czy Greven i pojedziecie sprawdzic co i jak.
[/QUOTE]
Ja mogę TO zrobić razem z Lazy :evil_lol:
Obie mamy doświadczenie, a ona zna psa, bo go wiozła do hotelu/schroniska.

Posted

[quote name='Greven']Ja mogę TO zrobić razem z Lazy :evil_lol:
Obie mamy doświadczenie, a ona zna psa, bo go wiozła do hotelu/schroniska.[/QUOTE]

Ok, ja tam nie mam nic przeciwko;)

Posted

[quote name='Greven']Ja mogę TO zrobić razem z Lazy :evil_lol:
Obie mamy doświadczenie, a ona zna psa, bo go wiozła do hotelu/schroniska.

To może być ciekawe doświadczenie:evil_lol:

A tak na poważnie to jak najbardziej jestem za. Czego jedna nie zauważy to moze druga. Zresztą my z Greven już kiedyś się widziałyśmy. Nie wiem czy ona to pamieta, bo to juz koope lat temu. Wtedy jeszcze żyła moja Lazy a jej red noska była jeszcze szczeniakiem:cool3:

Mam nadzieje, ze sytuacja rodzinna Mariamc szybko wyjdzie na prostą. Przykro kiedy osobom o tak wielkim sercu życie rzuca kłody pod nogi...:shake:

Posted

Czekam tu z niecierpliwością na relację z tej wizyty :p

A przy okazji, przepraszam za offa, ale zapraszam Was na bazarki (chociaż do hopania, będę wdzięczna) u Greven coraz mniej pieniędzy na siano:-(... idzie zima..

http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-srebro-koral-nie-tylko-zapraszamy-do-15-11-a-173033/

http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-ksiazki-harlequiny-na-jesienne-wieczory-do-12-11-a-172990/

Posted

LAZY napisał(a):
Zresztą my z Greven już kiedyś się widziałyśmy. Nie wiem czy ona to pamieta, bo to juz koope lat temu.

Pamięta, pamięta ;)

Byłaś już może na wizycie?
Wiadomo, co z psem?