Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mam coś dzisiaj weny twórczej, ale skleciłam taki tekst. Może się przyda, a może ktoś jeszcze ułoży lepszy?

[FONT=Calibri][SIZE=4]Cyganek ma ok. 5 lat. Całe swoje dotychczasowe życie spędził na krótkim łańcuchu przywiązany do rozlatującej się budy. Zaniedbany i niedożywiony o skołtunionej sierści, służył wiernie swojej właścicielce, którą kochał, tak jak tylko potrafi kochać pies, choć ona wcale na to nie zasłużyła. Któregoś dnia postanowiła się go pozbyć. Na szczęście znalazły się dobre dusze, które zawiozły Cyganka do psiego hotelu. Na początku tęsknił za ludźmi, którzy mu zgotowali taki podły los i w drodze do hotelu obserwował zza szyb samochodu okolice, a gdy widział wiejskie podwórka machał ogonem, tak jakby się cieszył, że wraca do swoich. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=4]To wspaniały , bardzo łagodny pies, który uwielbia spacery, podczas których nadrabia zaległości z czasów, gdy tkwił przy budzie. Lubi inne psy, ale nie przepada za kotami, ładnie chodzi na smyczy. Jest już wykąpany i wyczesany, ma ładną sierść, ale wciąż nie ma swojego człowieka, dla którego będzie najwierniejszym przyjacielem.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=4]Jeżeli chcesz pokochać Cyganka i dać mu wspaniały dom, który wynagrodzi mu lata cierpienia, to zadzwoń.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=4][/SIZE]

Posted

Przepraszam, że zaniedbałam wątek ale mam kłopoty zdrowotne i nie miałam dostępu do netu.
Wpłaty za moment zaktualizuję, jeśli chodzi o ogloszenia, proszę o pomoc, bo nie podołam teraz sama.
Nie piszcie, ze ma 5 lat, bo nikt go nie adoptuje. 3 lata max.

[B]Wpłaty:[/B]
50 zł Randa
20 zł agata51
30zł Dogo07 (2 miesiące)
10zł dorota1
dziękujemy :)

Sprawdźcie proszę, czy kogoś nie ominęłam.
Cudak, wklej w pierwszy post.

Posted

Wkleiłam w 1. post.

Z wiekiem, też myślałam, żeby go trochę odmłodzić :razz:

Możesz podać tel do hoteliku? (bo chyba najlepiej w ogłoszeniach podać ten nr?)

Posted

Cudak jest wielki ,a przez swoje kudły robi wrażenie jeszcze większego. Nastroszone kłaczki na pysiu i uszach nadają mu wesoły wygląd.
Wymiziałem. Zostałem wylizany.
Naprawdę to Cudak;)

Posted

[quote name='Donvitow']Cudak jest wielki ,a przez swoje kudły robi wrażenie jeszcze większego. Nastroszone kłaczki na pysiu i uszach nadają mu wesoły wygląd.
Wymiziałem. Zostałem wylizany.
Naprawdę to Cudak;)[/quote]

A zdjęć nie zrobiłeś? :mad::mad::mad: