LAZY Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Danusiu masz jakieś fotki z nowego domku Cudaka? A jakieś wieści po wizycie poadopcyjnej?Chetnie bym się dowiedziała gdzie on teraz jest i jak mu tam:) Quote
LAZY Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Danusia przysłała mi zdjęcia Cudaka z nowego domku. Wszyscy są zadowoleni. Cudak ma do dyspozycji całą posesję, a jak były duże mrozy to mieszkał w środku!:) Zerknijcie na fotki z poprzedniego "domu", ależ różnica co? Quote
dorota1 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Różnica kolosalna. Super, że Cudak ma wreszcie prawdziwy dom.:loveu: Quote
Greven Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Pomarudzę.... wszystkie zdjęcia z tak daleka... ;) Może jakieś zbliżenie, jakiś portrecik Cudaka przy następnej wizycie? Quote
Cudak Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Pięknie wygląda! :loveu: Super, że ma duże podwórko i nie musi mieszkać w kojcu. (a przy okazji- współczuję jego właścicielom, będą mieli dużo roboty, jak zacznie linieć...) Quote
mysza 1 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 A tego ogrodzenia to nie przeskoczy? Jakieś niskie ;) Quote
mariamc Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Cudak pomaga w wiosennych porządkach na działce. Quote
LAZY Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Normalnie nie ten sam pies! W życiu bym go nie poznała teraz. Chyba szcześliwy, co?:) Quote
Cudak Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Super wygląda! :multi: i fajne dziury kopie :razz: Zajrzyjcie proszę: http://www.dogomania.pl/threads/182610-Puchata-kulka-i-sznaucerka-miniatura-POTRZEBNE-WSPARCIE-na-karmAE-sterylkAE-aborcyjnAE Quote
mariamc Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 To nie wyrazne zdjęcie ,to przez szybę. Cudak liże szyby ,czekając aż jego Poni wyjdzie na podwórko. W tym roku nie są sadzone warzywa ,bo Cudak miałby za mało miejsca do biegania i kopania. Quote
Cudak Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Mariamc dziękuję za nowe zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Nie mogę się napatrzeć! Naprawdę miło go widzieć takiego szczęśliwego i zadbanego :multi: Ostatnie jest piękne :loveu: (po kąpieli?) Quote
mariamc Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Jestem trochę sprawna inaczej,znowu wstawiłam dwa stare zdjęcia. Na ostatnim , to On jest po czesaniu.Kobietka ma do niego świętą cierpliwość , no i go kocha. Cudak jest nie reformowalny.Doły kopie takie,że się w nich chowa. Szyby wiecznie upaprane. Nie można okna otworzyć , wchodzi do domu przez okno i tak samo wychodzi. Quote
Cudak Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 mariamc napisał(a):Nie można okna otworzyć , wchodzi do domu przez okno i tak samo wychodzi. :evil_lol: Szczęście, że właścicielka jest cierpliwa... Quote
LAZY Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Piękny!!!! I po opisie jego zachowania i cierpliwości właścicielki wygląda, że super trafił! Warto było wieźć go takiego śmierdzącego i szalejącego do Szczecinka :) Quote
mysza 1 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 A jaki grubasek ;) taka chudzina była. Bardzo się cieszę. Quote
mariamc Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Mam pomieszane zdjęcia. Ostatnie znowu powtórzyłam, nie wiem ,które są nowe , czy po prostu coś skopałam. W każdym razie Cudak jest szczęśliwy i zarośnięty. Quote
LAZY Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Mój Boże! W życiu bym go nie poznała...Piękny jest i to baaardzo! Dziękujemy Danusiu za tak wspaniały domek dla niego! Quote
mariamc Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Z Cudaka został tylko Cudakowy pysk!!! Jak patrzę na niego w realu , to wręcz nie wiarygodne. Nie widać tego dobrze na zdjęciach , z brzucha futro sięga mu prawie do ziemi. A taka była afera.......... Ostatnio robiliśmy objazd po wiochach , 300 km, wizyty poadopcyjne. Jest wręcz" podbudowana " dobrostanem naszych schroniskowców. Quote
Cudak Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 mariamc napisał(a):Z Cudaka został tylko Cudakowy pysk!!! Jak patrzę na niego w realu , to wręcz nie wiarygodne. Nie widać tego dobrze na zdjęciach , z brzucha futro sięga mu prawie do ziemi. Przepiękny jest :loveu::loveu::loveu: W życiu bym nie pomyślała, że dostanie takiego futra. Myślałam, że będzie raczej podobny do DONa, ale mniej włochaty, bo niby był po huskim... Aż zazdroszczę jego Właścicielom. Cudak jest śliczną ozdobą podwórka ;) mariamc napisał(a):A taka była afera.......... Niektórzy lubią afery :angryy: Najważniejsze, że nie odbiło się to negatywnie na psie...a wręcz przeciwnie :) mariamc napisał(a):Ostatnio robiliśmy objazd po wiochach , 300 km, wizyty poadopcyjne. Jest wręcz" podbudowana " dobrostanem naszych schroniskowców. Gratuluję ;) (oby więcej było takich schronisk, jak Wasze...) Quote
Recommended Posts