Cudak Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Mysza, czy możesz podać swój nr konta? Bo chyba najlepiej będzie na Twoje zbierać. Wkleiłabym w 1. poście. Quote
Onaa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Albo nr konta na pw zainteresowanym rozsyłać. Quote
agata51 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Mysza mnie zaprosiła, więc jestem. :lol: Kiepska sprawa, mam takie zobowiązania finansowe, że wolę nie myśleć. Dwa "moje" psiaki mają już właściwie pewne domki, tyle, że za sierpień jeszcze muszę zapłacić. Zapiszcie mnie na 20zł/mies, ale dopiero od września. Ok? Chyba że zdarzy się cud... ;) Quote
mysza 1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dziękuję Ci bardzo:loveu: Moje konto, niech będzie. Justynko wpisuj deklaracje w pierwszy post, ja rozeslę zainteresowanym. Na razie mamy za mało deklaracji, wstrzymam się z wysyłaniem. Powysylam trochę pw z zaproszeniem na wątek. Quote
Cudak Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Czyli na razie mamy deklaracje od Dogo07 10 zł i agaty51 20 zł? Wpisałam. Quote
Onaa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Zrobiłam alegratke Cygankowi Zaniedbany Mix owczarka belgijskiego CYGAN, potrzebny dom. , ale bez przekonania, bo przecież właściwie to nic nie wiadomo o nim, i raczej psiak powienien trafić do hoteliku, żeby jakoś się do bycia z człowiekiem przyzwyczaić. Tylko narazie jest mało deklaracji, więc nie wiem czy jest w ogóle sens pytać teraz jamora jak widzi u siebie Cyganka. A może on by faktycznie się nadawał do jakiejś służby mundurowej :roll:, trzeba zapytać. Quote
Cudak Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Dzięki! :) Do służby mundurowej pewnie za stary... i nie wiadomo, czy jest podatny na naukę... Quote
li1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Zanim ktos go zabierze na spacer, to niech pare razy da mu jedzenie. Przyzwyczaj psa do siebie, jezeli uwazasz, ze moze dziabnac. Nie wyglada na agresora. Ale zacznij od jedzenia, bo syty pies to zadowolony pies. Znalazlam tez taki hotelik http://www.dogomania.pl/forum/f937/czy-jest-zapotrzebowanie-na-hotelik-dt-kolo-warszawy-137165/ Quote
li1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 mysza 1 napisał(a):Ale on chudziutki, strasznie zaniedbany. Jutro porobię mu ogloszenia. Justynko, zorientujesz się czy w Waszej okolicy nie ma hotelu? Gdyby był niedrogi, zasponsoruję mu. Jak bedzie bezpieczny i bardziej zadbany, poszukamy mu domu na spokojnie. Forsa to chyba jest na hotelik, bo Ty mysza dajesz 200-250:lol:, dogo i agata tez sypna zlociszami:lol:. Nieduzo brakuje, a to dopiero poczatek watku. Quote
madcat1981 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ...a ja na razie tylko zapisuję:oops::placz: Quote
mysza 1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 li1 napisał(a):Forsa to chyba jest na hotelik, bo Ty mysza dajesz 200-250:lol:, dogo i agata tez sypna zlociszami:lol:. Nieduzo brakuje, a to dopiero poczatek watku. Ja nie mogę dać takiej kwoty, to była propozycja awaryjna, na raz, zwykle pokrywam kasę ale potem nikt mi nie oddaje. Nie mam już możliwosci na takie wydatki. Wątpię tez żeby wątek się rozrastal, raczej przeciwnie. O oswajaniu jedzeniem pisałysmy już, robienie ogłoszeń jest bez sensu, bo nic o nim nie wiemy. Musimy najpierw spróbowac z hotelem. Z deklaracji jest 30 zł plus ja, ale ze stałą kwotą poczekam jeszcze. Quote
Onaa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Najgorsze jest to, że nic o nim nie wiemy. I że jak pójdzie nawet do hotelu to może się okazać super miłym psiakiem, który po krótkim czasie socjalizacji szybko znajdzie domek, ale może też być tak, że okaże się trudnym przypadkiem i utknie na długo w hotelu i co wtedy ? Quote
mysza 1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 li1 napisał(a):A wygladalo tak rozowo. Oj niestety, jeszcze mam blisko 90 zł dopłaty do hotelu za psa onka z podpisu, wsparła mnie tylko Piromanka bazarkiem a całość pokrywalam sama, nie mogę tak dzialać, bo z torbami pojdę. Ale jak patrzę na te usmiechnięte mordki to warto:loveu: Quote
mysza 1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dogo07 napisał(a):Najgorsze jest to, że nic o nim nie wiemy. I że jak pójdzie nawet do hotelu to może się okazać super miłym psiakiem, który po krótkim czasie socjalizacji szybko znajdzie domek, ale może też być tak, że okaże się trudnym przypadkiem i utknie na długo w hotelu i co wtedy ? Cudak poddwiedza go to i charakter szybko się wyda. Ja najbardziej się boję, że zanim coś zorganizujemy to facet pozbędzie się psa, bo o to mu chodzi i nie liczy się dla niego nic skoro takie mu warunki zapewnia. Quote
Onaa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Gdyby kasa była to psiaka już można by było brać do hotelu, albo już sobie miejsce rezerwować. Quote
li1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 A ktory hotelik chcesz zarezerwowac ? Psa trzeba brac od parcha, bo rzeczywiscie sie go "pozbedzie " Quote
ketunia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Witam, ja niestety mogę dać 50 zł jednorazowo. Pozdrawiam Kasia Quote
Onaa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 li1 napisał(a):A ktory hotelik chcesz zarezerwowac ? Psa trzeba brac od parcha, bo rzeczywiscie sie go "pozbedzie " Myślałyśmy o jamorze, skoro on ma doświadczenie z psiakami, a Cygan jest dorosłym dużym psem, całe życie na łańcuchu, więc może być różnie. To może być wyzwanie tylko dla prawdziwego mężczyzny :evil_lol:. Quote
li1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Dogo07']Myślałyśmy o jamorze, skoro on ma doświadczenie z psiakami, a Cygan jest dorosłym dużym psem, całe życie na łańcuchu, więc może być różnie. To może być wyzwanie tylko dla prawdziwego mężczyzny :evil_lol:. A on wyglada grzeczniutko na zdjeciach i na sredniaczka. Bo ten drugi hotelik jest tanszy. Cytuje: " Ceny jak już pisałam standardowe (z wyżywieniem) : mały piesek 8zł/doba średni 10zł/doba duży 15zł/doba Jeśli psiaki będą nie agresywne w stosunku do innych psów to właściwie mogą cały dzień biegać z nami po ogrodzie. " Koniec cytatu. A moze nie dawaj jamorowi takiego wyzwania, bo jak nie podola to mu reputacje zepsujemy :evil_lol: Quote
Onaa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Jamor sobie poradzi :roll:. A psiak jest ponoć wielkości ONka, czyli duży, tylko może narazie chudy biedak. Czyli za hotelik wyszłoby tak samo. Quote
li1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ketunia napisał(a):Witam, ja niestety mogę dać 50 zł jednorazowo. Pozdrawiam Kasia Forsa na hotelik :lol::lol::lol: Quote
Asior Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='li1'] A moze nie dawaj jamorowi takiego wyzwania, bo jak nie podola to mu reputacje zepsujemy :evil_lol: no coty.. jamior sobie nie poradzi :cool3:??? nie wierze Quote
agata51 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Trzeba od czegoś zacząć - najlepiej od bannerka! Asiorku, ja nie mam już miejsca, ale ty możesz się poczęstować. :evil_lol: Za mało nas tutaj. Niech no tylko znajdę trochę czasu. ;) Quote
Ra_dunia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Jestem, zaznaczam, ale nie będzie mnie do 17tego. Quote
Recommended Posts