Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza mnie zaprosiła, więc jestem. :lol: Kiepska sprawa, mam takie zobowiązania finansowe, że wolę nie myśleć. Dwa "moje" psiaki mają już właściwie pewne domki, tyle, że za sierpień jeszcze muszę zapłacić. Zapiszcie mnie na 20zł/mies, ale dopiero od września. Ok? Chyba że zdarzy się cud... ;)

Posted

Dziękuję Ci bardzo:loveu:
Moje konto, niech będzie.
Justynko wpisuj deklaracje w pierwszy post, ja rozeslę zainteresowanym. Na razie mamy za mało deklaracji, wstrzymam się z wysyłaniem.
Powysylam trochę pw z zaproszeniem na wątek.

Posted

Zrobiłam alegratke Cygankowi
Zaniedbany Mix owczarka belgijskiego CYGAN, potrzebny dom.

, ale bez przekonania, bo przecież właściwie to nic nie wiadomo o nim, i raczej psiak powienien trafić do hoteliku, żeby jakoś się do bycia z człowiekiem przyzwyczaić.
Tylko narazie jest mało deklaracji, więc nie wiem czy jest w ogóle sens pytać teraz jamora jak widzi u siebie Cyganka.

A może on by faktycznie się nadawał do jakiejś służby mundurowej :roll:, trzeba zapytać.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale on chudziutki, strasznie zaniedbany.
Jutro porobię mu ogloszenia.

Justynko, zorientujesz się czy w Waszej okolicy nie ma hotelu? Gdyby był niedrogi, zasponsoruję mu. Jak bedzie bezpieczny i bardziej zadbany, poszukamy mu domu na spokojnie.

Forsa to chyba jest na hotelik, bo Ty mysza dajesz 200-250:lol:, dogo i agata tez sypna zlociszami:lol:. Nieduzo brakuje, a to dopiero poczatek watku.

Posted

li1 napisał(a):
Forsa to chyba jest na hotelik, bo Ty mysza dajesz 200-250:lol:, dogo i agata tez sypna zlociszami:lol:. Nieduzo brakuje, a to dopiero poczatek watku.

Ja nie mogę dać takiej kwoty, to była propozycja awaryjna, na raz, zwykle pokrywam kasę ale potem nikt mi nie oddaje. Nie mam już możliwosci na takie wydatki. Wątpię tez żeby wątek się rozrastal, raczej przeciwnie.

O oswajaniu jedzeniem pisałysmy już, robienie ogłoszeń jest bez sensu, bo nic o nim nie wiemy. Musimy najpierw spróbowac z hotelem.

Z deklaracji jest 30 zł plus ja, ale ze stałą kwotą poczekam jeszcze.

Posted

Najgorsze jest to, że nic o nim nie wiemy. I że jak pójdzie nawet do hotelu to może się okazać super miłym psiakiem, który po krótkim czasie socjalizacji szybko znajdzie domek, ale może też być tak, że okaże się trudnym przypadkiem i utknie na długo w hotelu i co wtedy ?

Posted

li1 napisał(a):
A wygladalo tak rozowo.

Oj niestety, jeszcze mam blisko 90 zł dopłaty do hotelu za psa onka z podpisu, wsparła mnie tylko Piromanka bazarkiem a całość pokrywalam sama, nie mogę tak dzialać, bo z torbami pojdę.
Ale jak patrzę na te usmiechnięte mordki to warto:loveu:

Posted

Dogo07 napisał(a):
Najgorsze jest to, że nic o nim nie wiemy. I że jak pójdzie nawet do hotelu to może się okazać super miłym psiakiem, który po krótkim czasie socjalizacji szybko znajdzie domek, ale może też być tak, że okaże się trudnym przypadkiem i utknie na długo w hotelu i co wtedy ?

Cudak poddwiedza go to i charakter szybko się wyda.
Ja najbardziej się boję, że zanim coś zorganizujemy to facet pozbędzie się psa, bo o to mu chodzi i nie liczy się dla niego nic skoro takie mu warunki zapewnia.

Posted

li1 napisał(a):
A ktory hotelik chcesz zarezerwowac ? Psa trzeba brac od parcha, bo rzeczywiscie sie go "pozbedzie "

Myślałyśmy o jamorze, skoro on ma doświadczenie z psiakami, a Cygan jest dorosłym dużym psem, całe życie na łańcuchu, więc może być różnie. To może być wyzwanie tylko dla prawdziwego mężczyzny :evil_lol:.

Posted

[quote name='Dogo07']Myślałyśmy o jamorze, skoro on ma doświadczenie z psiakami, a Cygan jest dorosłym dużym psem, całe życie na łańcuchu, więc może być różnie. To może być wyzwanie tylko dla prawdziwego mężczyzny :evil_lol:.

A on wyglada grzeczniutko na zdjeciach i na sredniaczka. Bo ten drugi hotelik jest tanszy.

Cytuje: " Ceny jak już pisałam standardowe (z wyżywieniem) :

mały piesek 8zł/doba
średni 10zł/doba
duży 15zł/doba

Jeśli psiaki będą nie agresywne w stosunku do innych psów to właściwie mogą cały dzień biegać z nami po ogrodzie. " Koniec cytatu.

A moze nie dawaj jamorowi takiego wyzwania, bo jak nie podola to mu reputacje zepsujemy :evil_lol:

Posted

Jamor sobie poradzi :roll:.

A psiak jest ponoć wielkości ONka, czyli duży, tylko może narazie chudy biedak. Czyli za hotelik wyszłoby tak samo.

Posted

[quote name='li1']
A moze nie dawaj jamorowi takiego wyzwania, bo jak nie podola to mu reputacje zepsujemy :evil_lol:

no coty.. jamior sobie nie poradzi :cool3:???
nie wierze

Posted

Trzeba od czegoś zacząć - najlepiej od bannerka! Asiorku, ja nie mam już miejsca, ale ty możesz się poczęstować. :evil_lol:

Za mało nas tutaj. Niech no tylko znajdę trochę czasu. ;)