MakeBelieve Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No właśnie. Gdzie takie `cudo` kupić w mieście? Chodzi mi o rodzaj sklepu. Poszukuję jak najmniejszego karabińczyku, ale też nie takiego jubilerskiego małego, bo jest za mały. Głównie potrzebny mi jest, żeby przypiąć go do identyfikatora, żeby łatwiej było przepinać identyfikator z obroży do obroży. Quote
vege* Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 A od smyczy takiej do kluczy za duży? niektóre od tych smyczy są małe, ale może też być w pasmanterii, zapytaj się tam :) Quote
MakeBelieve Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 No właśnie za duży, o to chodzi, że za dużyy :/ W pasmanterii? Jezu, żebym ja jeszcze miała gdzieś pasmanterię pod bokiem :/ Quote
vege* Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 na allegro dużo jest, możliwe, ze w zoologicznym mogą być ale tego na 100% nie wiem Quote
MakeBelieve Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Właśnie w jednym były, ale dziś się skończyly :( Zresztą, znalazłam od jednej smyczy, nawet chyba mniejszy ale i tak za duży :( Zbyt dużo zwisa tego :/ Quote
vege* Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 To może na razie przyczep na kółeczko do jednej obroży dopóki nie znajdziesz odpowiedniego :) Quote
Dogha Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Może też mieć obróżkę specjalnie na ID lub przy przeciwpchelnej (jak nosi) Quote
MakeBelieve Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Ooo, Zuza, myślisz :) Nosi przeciwpchelną :] Dzieki wielkie :) Przyczepie ID do niej i ciągle będzie :) Quote
Dogha Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Moje tak mają ;) Ale pomysł nie mój w sumie :eviltong: No jasne że myślę! Quote
MakeBelieve Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 A nie przeszkadza im to? Bo ja sie boje, ze moja bedzie denerwowac- chce sie polozyc i cos jej brzeczy ;pp Quote
Dogha Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Nie przeszkadza, ale one mają taką sierść, że tłumi dźwięki :eviltong: A ID mamy takie: Nie brzęczy to to ale jest do bani... ta czym jest powlekany ID się odrywa :roll: (na zdjęciu akurat przy obroży i przepraszam za jakość...) Quote
MakeBelieve Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Spoko ^^ No tak, shelciaki mają `troche` gęstsze futro od yorków :D Ale, swojej to przyczepiłam i biega z tym :) Fajnie się prezentuje ^^ Quote
marta23t Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 w castoramie jest spor wybór karabińczyków / gdybyś jednak jeszcze potrzebowała;)/ z drugiej strony identyfikator na obroży na pchły to dobry pomysł bo pies powinien mieć go na sobie non stop. wiadomo, że psy nie zawsze uciekają na spacerze - czasem wystarczy , że wymkną się z domu jak ktoś nie zauważy:oops: Quote
dadiii Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 a w zoologicznym nie ma?? u mnie są w zoologicznych :) Quote
Czasowa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Mój ciągle dzwoni, ale mu to nie przeszkadza :diabloti: Quote
M@d Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Kto nie ma specjalnego identyfikatora, ten może przyczepiać Lysetkę. Mniej oczywiste dla przeciętnego Kowalskiego, ale w razie co SM czy schronisko będzie wiedziało jak się skontaktować... Quote
Koreksonowa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Mój dzwoni i dzięki temu można go w nocy namierzyć w ogrodzie.. Quote
Recommended Posts