Cudak Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Znalezione na allegro: "PILNIE POSZUKUJĘ OSOBY CHĘTNEJ DO PRZYGARNIĘCIA SZCZENIAKA! Piesek ma około trzech miesięcy, jest cudny, wyglądem przypomina berneńczyka. Jest bardzo wesoły, przyjacielski, bardzo łatwo się przywiązuje a do tego łatwo się uczy. Bardzo lubi dzieci. Jest po prostu uroczy! Powinien urosnąć na sporego psa - trochę większego niż Spaniel ale myślę że nie większego od Golden Retrivera. Oto krótka historia psa: Wybrałem się na weekend nad morze, do miejscowości Rewal. W piątek rano przyjechałem do domku letniskowego. Tego samego dnia po południu do domku przybłąkał się ów piesek. Był zakurzony, widać że porzucony, ale bardzo wesoły, ruchliwy i przyjacielski. Właściciele ośrodka chcieli pieska przygarnąć, ale niestety w sobotę się rozmyślili i planowali wywieźć go gdzieś do centrum miasta! Oczywiście taki los psa był dla mnie nie do pomyślenia więc momentalnie zacząłem szukać chętnych wśród rodziny i znajomych. Niestety czasu miałem tylko do niedzieli, jak[SIZE=3]o że wtedy wracałem do domu (do Wrocławia). Nikt do niedzieli nie zdecydował się na przygarnięcie psa... :( [SIZE=3]Osobiście nie mam opcji do trzymania psa w mieszkaniu, które wynajmuję, więc jedyną opcją było zostawienie pieska w schronisku w Szczecinie. Tam też mają go zaszczepić i odrobaczyć. Tam też szczeniaczek został odstawiony w niedzielę w południe (02.08.2009). Można go tam obejrzeć i przygarnąć. Najlepiej przyjść ze zdjęciem i wspomnieć o osobie z Wrocławia która go zostawiła. Jeśli macie jakieś pytania, proszę dzwońcie do schroniska lub do mnie. Schronisko: al. Wojska Polskiego 247 telefon: 0914870281 czynne od 9-16 codziennie. telefon do mnie: 607449967 Proszę, niech ktoś przygarnie tego pieska! Strasznie łatwo się w nim zakochać - na pewno będzie świetnym towarzyszem. Jeśli sam się nie zdecydujesz, zapytaj znajomych! Będę też wdzięczny za jakąś informację (sms), lub zakończenie aukcji przez kup teraz, jeśli ktoś zdecyduje się na pieska. Uspokoi to mnie trochę. Pozdrawiam! Kamil" Śliczny piesek - szczenię 3mies. Kto przygarnie? (704188173) - Aukcje internetowe Allegro Quote
kamilqax95x Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Już go chyba nie ma bo go nie widziałam :roll: a byłam dziś w szczeniętarni ... chyba że go nie zauważyłam ???? Quote
kamilqax95x Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 a i piesków z tego schroniskanie można dawać na allegro niestety Quote
Cudak Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Szczeniaki nie muszą siedzieć 2 tyg na kwarantannie? Może faktycznie już go schronie nie ma :) Jak możesz, to się zorientuj. Quote
Cudak Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 "Dziękuję za zainteresowanie. Kierowany wyrzutami sumienia odebrałem dzisiaj szczeniaka ze schroniska. Zajęło mi to 13 godzin w samochodzie ale piesek jest teraz u mnie w domu we Wrocławiu. Będę szukał mu nowych opiekunów tu we Wrocławiu, dopóki kogoś mu nie znajdę, zostanie u mnie w domu." Quote
Recommended Posts