agata51 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Wszystko wyjaśnione. Dziękuję. Po prostu czasem jestem Bolesławem Malinowskim :evil_lol: To mój syn. Quote
ruda76 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='agata51']Wszystko wyjaśnione. Dziękuję. Po pr ostu czasem jestem Bolesławem Malinowskim :evil_lol: To mój syn.[/QUOTE] agata bardzo ale to bardzo dziekuję za pamięc i wpalte na LORDa:loveu:Wczoraj bylismy u weta mamy problem z łapkami niestety Quote
agata51 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Będę pamiętać - mam słabość do Lordów ;) Quote
ewatonieja Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 onkomaniacy powinni docenić urok Lorda, były telefony jakies konkretne?:cool3: Quote
bela51 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Śliczny pies z Ciebie, Jego Lordowska Mość.:loveu: Quote
ruda76 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Wczoraj odwiozlam moja " piekną" do nowego domu:multi: Ale przeciez z naszym szczęsciem ( czytaj moim i olgaj) wracajac autostradą zatrzymalysmy sie na parkingu dla TIROW i ciocia Ola swoim sokolim okiem wyptrzyla:crazyeye: malutką sunie pod jednym z TIRÓW:p Quote
ruda76 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 ruda76 napisał(a):agata bardzo ale to bardzo dziekuję za pamięc i wpalte na LORDa:loveu:Wczoraj bylismy u weta mamy problem z łapkami niestety Dzis bylismy u weta z łapką i zrobilismy RTG. Okazalo się, ze ma pęknięte 2 kosci :-o LORdzisko jest mocno cierpiące- lapaka w gipsie:placz: Quote
ewatonieja Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 jak to sie stało? za bardzo się wygłupiał? :placz: biedaczysko :-( jeszcze dodałam go na alegratke podobno tam duzo ludzi zagląda w poszukiwaniu psa Quote
ruda76 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 ewatonieja napisał(a):jak to sie stało? za bardzo się wygłupiał? :placz: biedaczysko :-( jeszcze dodałam go na alegratke podobno tam duzo ludzi zagląda w poszukiwaniu psa nie mam pojecia:shake: moze przyczynil sie " jego przyjaciel;" nie wiem , wiem ze cierpi :roll: Quote
Cantadorra Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ruda, co to za pieknosc na zdjeciu? Rany Lord zlamal kosci? Coz on mogl wyprawiac? Quote
ruda76 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Cantadorra napisał(a):Ruda, co to za pieknosc na zdjeciu? Rany Lord zlamal kosci? Coz on mogl wyprawiac? Pięknosc:pto AXA tez miałam ja do adopcji ale szcesliwie znalazła juz dom. Niedługo z bullowatej będę ONkowa:evil_lol: A LORD naprawde nie wiem:shake: gips ma na 2 tygodnie a potem zmiana na nastepne 2:roll: Quote
bela51 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/lzy-owczarka-wyeksploatowana-onka-z-lasu-pati-pilnie-zbiera-na-hotel-137114/ Spojrzcie proszę milośniczki ONkow:-( Ta okaleczona sunia dramatycznie potrzebuje pomocy. Quote
ruda76 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 dziękujemy za pamięc o Lordzie :) Quote
Caragh Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='ewatonieja'] onkomaniacy powinni docenić urok Lorda, były telefony jakies konkretne?:cool3: Oooo kurcze, jaki przystojniak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lilk_a Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 zapraszam na bazarek , do kupienia obraz na dofinansowanie pobytu w hotelu dla onka Szarika.... http://www.dogomania.pl/threads/174426-OBRAZ-DLA-SZARIKA-NA-HOTEL-do-3-grudnia-godz-24-00?p=13572050#post13572050 Quote
ruda76 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 ruda76 napisał(a):dziękujemy za pamięc o Lordzie :) To podziękowanie dla agaty51 a szczegolnie dla p. Bolesława :) A wczoraj LORDzik byl u weta i miał wymieniany gips na nowy- nastepne 2 tygodnie . To cudo nie pies, oaza spokoju, piekny, dumny. W imieniu LORDA dziękuję raz jeszcze za pamiec i wpłatę agato Quote
ewatonieja Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ciocia agata jak zwykle pomaga w potrzebie :) a LOrdzikowi szukamy domku z ogródkiem zapewne? :) Quote
lilk_a Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 piękny pies , oby mu się udało jak najszybciej znaleźć swojego człowieka Quote
ewatonieja Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 mam troche czasu podokładam ogłoszeń poodświeżam poprzednie jest szansa na alegratke ze zdjęciem? jak kulosy? Quote
ewatonieja Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 wypatruje nopwego domu czy już olał sprawe zupełnie i czuje sie jak u siebie w dt? :) Quote
agata51 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Już jestem, Lordzie - dopiero teraz odzyskałam wątek. Śliczny jesteś, wiesz? Quote
ruda76 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Wczoraj bylismy na zdjęciu gipsu. Zrobilismy tez niespodziankę cioci Iwonie-Inovip ktora w odleglych juz czasach tez biegala za Lordem po miescie. Chcemy podziękowac wszystkim ktoryz pamiętali i wpalcali nawet symboliczne kwoty jest nam bardzo miło i serdecznie dziękujemy. Tym samym chcemy podzielic się z Wami naszą decyzją , ze LORD ZOSTAJE Z NAMI. Quote
Cantadorra Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ależ swietna wiadomość!!! Tak się cieszę!!! A jak to się stało, że się zdecydowaliście? Zżyliście się? Czy jakieś inne względy oprócz tego? Hip hip hurra!!!! Quote
ewatonieja Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 prawde mówiąc nie mogłam sobie wyobrazic lepszego zakończenia tej historii :) teraz bedziesz molestowana o zdjęcia :P Quote
ruda76 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Cantadorra napisał(a):Ależ swietna wiadomość!!! Tak się cieszę!!! A jak to się stało, że się zdecydowaliście? Zżyliście się? Czy jakieś inne względy oprócz tego? Hip hip hurra!!!! Dotychczasowe zycie Lorda pozostawiolo niestety na jego zachowaniu slady. Jest wyciszony, nie szczeka, nie przejawia radosci ani zainteresowania nowymi osobami wrecz omija szerokim lukiem. Nie mamy sumienia fundowac mu kolejnej traumy, bo do nas sie juz bardzo przyzwyczail. Quote
Recommended Posts