Jola_K Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 majku33krakow napisał(a):ja mam mixolu z tauryna troszke ale on długo u mnie jest i nie mam wogolu kasy na wysłanie go:-( byc moze jutro bede w Krakowie, moge odebrac osobiscie podaj mi kontakt do siebie Quote
majku33krakow Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Jola_K napisał(a):byc moze jutro bede w Krakowie, moge odebrac osobiscie podaj mi kontakt do siebie pokazdym nakarmieniu trzeba brzuszki masowac,tego mleka mam malutko,ale szkoda to wyzucac Quote
kaja555 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 podnoszę kociaczki, śpieszmy się, bo maluchów coraz mniej na tym świecie Quote
psiama Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Nie ma już 9-tki, zostało pięć samotnych kociaczków :shake: :placz:. Potrzebne mleko ! Quote
Jola_K Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 przegralismy :placz: dzisiaj w nocy odszedl ostatni kotek ogromnie mi przykro ['] jeszcze tydzien temu widzialam je wszystkie, teraz nie ma ani jednego takie malenstwa... Quote
Jola_K Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 jednak doszly kolejne kotki, z cmentarza 3 maluszki, starsze, kilkutygodniowe nie widzialam ichjeszcze sa potwornie wyglodzone i wyziebione ale maja apetyt i ogromna wole zycia one dostaja mleko ktore dostarczylam Agnieszce ostatnia paczke wczoraj Poker dziekuje za mleko dla dzieci caly karton trafil wczoraj od razu do maluchow Quote
eski Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Żal maluszków, które odeszły... :-( Mam nadzieję, że choc tej trójce starszych uda się pomóc... Quote
Poker Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Jola_K napisał(a): Poker dziekuje za mleko dla dzieci caly karton trafil wczoraj od razu do maluchow mam nadzieję,że dla kocich maluchów? Strasznie żal tych ,które odeszły :-( Quote
kaja555 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 strasznie to przykre, cała 9-ka za TM :-( może tej trójce się uda, trzymam kciuki Quote
psiama Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Jola_K napisał(a):przegralismy :placz: dzisiaj w nocy odszedl ostatni kotek ogromnie mi przykro ['] jeszcze tydzien temu widzialam je wszystkie, teraz nie ma ani jednego takie malenstwa... :placz: :placz: :placz: :placz: Miałam nadzieję, że choc najsilniejsze przetrwają, że koć kilku się uda. Nie udało im się zostać z nami. Strasznie ciązko na sercu. Ale zrobiłyście dziewczyny dla nich coś wspaniałego, dałyście im ciepły i dom i pełne brzuszki. Czy sa jakiekolwiek wieśc jaka kicia była mamą ? Ona może znów uodzić tak dużo szkrabciów ... Quote
Kamila_s Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 :-(:-(:-(........................... [*] Quote
Kaidar Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 najważniejsze że ta trójka ma wolę życia i chcą żyć.. w porę zostały znalezione.. przy takiej opiece o której przeczytałam że mleko jest dostarczane dla nich i przy ich woli życia to domniemywam że wyjdą z tego :) Quote
Jola_K Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Poker napisał(a):mam nadzieję,że dla kocich maluchów? Strasznie żal tych ,które odeszły :-( nie mamy dzieci, bez watpienia dla kocich maluchow jak pisalam trojka 4 tygodniowych kotkow zostala zabrana z miejskiego cemntarza, to one sa teraz karmione proba ratowania zycia tak malych kociat, w takiej ilosci to ciezka praca, ktorej efekt jest wielka niewiadoma jest wiele podobnych sytuacji, watki latwo odnalezc na miau, nigdy nie mamy pewnosci ze sie uda, ale zawsze podejmujemy probe ich ratowania sama osobiscie ratowalam takie maluszki, raz sie udawalo, a raz nie - i nikt nie potrafi powiedziec dlaczego - przeciez robilam wszystko co bylo w mojej mocy pomimo "porazek", na pewno kolejnym razem znowu podejmiemy walke, chociaz mam nadzieje, ze los nie przyniesie nam tak malych kotkow serce peka za kazdym razem, gdy ich serduszko staje Quote
psiama Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Smutna prawda :placz:. Ale za Waszą walkę bardzo jestem wdzieczna. Dzięki Wam żyje moja Koko (i ma się świetnie, rozbrykane, mruczące kilo'trzydziesci :cool3:). Quote
Kaidar Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 miło słyszeć gdy walka o dobro zwierząt jest warta i że te uratowane zwierzaki żyją :) pogratulować tym którzy walczą Quote
Recommended Posts