Jola_K Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ktos madry bardzo odebral kotce 9 kociat nie wiemy czy pochodza one z jednego miotu, chociaz wielkosc wskazuje ze raczej tak kotki sa malenkie, ale juz widza przygarnela je schroniskowa kotka, ale tylko na jeden dzien, juz ich teraz nie karmi zdjecie z wczoraj Budrysek zabrala je do siebie, ale tylko na kilka dni... dzisiaj dowioze jej mleko - mam 1,5 puszki Kitty Milk prosze o pomoc dla maluszkow idealna bylaby kocia mamka potrzebujemy mleko, zwirek, butelki... dzisiaj je zobacze i zrobie im zdjecia gdyby ktos potrzebowal skontaktowac sie ze mna w tej sprawie, to podaje nr tel. 600234030 prosze o pomoc Quote
Jola_K Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 bazarek dla maluszkow Torby plazowe TUTAJ Quote
Poker Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 a czy mleko dla ludzkich niemowląt sie przyda? Quote
Jola_K Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Poker napisał(a):a czy mleko dla ludzkich niemowląt sie przyda? tak, to jakas alternatywa dziekujemy Quote
psiama Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Takie malizny bez mamy :shake::shake::shake:. Czarowne zasponsorowały 3 mixole .... Potrzebna pomoc, maluszki trzeba karmić recznie butlami Quote
Jola_K Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Poker napisał(a):dajcie adres ,to wyślę co mam. posylam pw dziekujemy Quote
psiama Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 MIXOL !!! Podnosimy !!!!!!! Ciotki są przekocone, a te 9 szkrabiątek doi z butli mleczko jak smoki. Ledwo na świat przyszły, mamy nie mają ..... Mleko schodzi w oczach. Szukamy sponsorów na MIXOL dla zwierzoniemowlaczków !!!! Quote
Jola_K Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 u mojego weta mixol kosztuje 46zl za kilka sztuk moze uda mi sie to wyrwac taniej to taniej niz na krakvecie, gdzie widzialam po 52zl sztuka :roll: a w necie najtaniej znalazlam tutaj: Eurowet Mixol 300g... - Mleko - Karmy dla kotów - Kot - KuchniaPupila dla kotów - Warszawa Quote
psiama Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Podnosimy 9-tkę osesków. Potrzeba mleka, maluszki znalezione bez mamy !!! Jolu, nie macie tam jakieś mamki, która spóbuje podkarmić głodne brzuszki ? tyle, że to zawsze ryzyko, bo mamka może wnieść wirusy, bakterie .... :roll: Kuchnia ma dobre ceny, już tam kiedyś coś zamawiałam. Rzetelni ... Quote
Jola_K Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 widzialam dzisiaj nasza 9tke daaaarly sie okropnie glosno domagajac jedzenia mamka to byloby zbawienie nakarmilaby, wylizala malce, wymasowala my nigdy nie zrobimy tego tak dobrze jak kotka a juz na pewno nie przy takiej ilosci :( od piatku do niedzieli male beda bez dachu nad glowa tzn zglosila sie osoba ktora moze zaopiekowac sie dwojka, natomiast 7 kociatek nie ma opiekunki help!!!! gdzie sie podzieja przez 2 dni??? help!!! help!!!! Quote
Kosmyczek Kamyczek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Bazarek na kociaki http://www.dogomania.pl/forum/f99/blink-blink-na-potrzeby-kociakow-od-joli_k-do-16-08-a-143518/#post12738767 Takiego małego nie mam jak wziąć,bo Kosmyk by je zjadł, dopiero jak będa starsze i mocniejsze, może uda mi sie urobić mojego TZa, choć uparta gadzina niebotycznie. Quote
kaja555 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 hop do góry podrzucę, a jest jakieś konto gdzie zbiera się na mleko? Jak tak, to poprosze na PW, jakiś grosz dorzucę Quote
psiama Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ojej, to tylko 2 dni. czy jakas ciocia z okolicy nie zagosciłaby szkrabów na ten czas ....... ? :roll: Quote
Kamila_s Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Jolu do kogo podawac namiary na te czarne wegielki??? porobie ogloszenia tez dla nich... Quote
psiama Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Kamila_s napisał(a):Jolu do kogo podawac namiary na te czarne wegielki??? porobie ogloszenia tez dla nich... Kamila :cool2: Quote
Poker Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 wysłałam dziś mleko dla ludzkich niemowlaków, może się przyda. Quote
Kamila_s Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 dziewczyny prosze o namiary..do kogo mam podawac w ogloszeniach dla maluszkow??;) Quote
Jola_K Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 kaja555 napisał(a):hop do góry podrzucę, a jest jakieś konto gdzie zbiera się na mleko? Jak tak, to poprosze na PW, jakiś grosz dorzucę zaraz podesle dziekujemy Kamila_s napisał(a):Jolu do kogo podawac namiary na te czarne wegielki??? porobie ogloszenia tez dla nich... najlepiej na Bydryska, ona ma je u siebie i wiadomosci z pierwszej reki Poker napisał(a):wysłałam dziś mleko dla ludzkich niemowlaków, może się przyda. dziekujemy dzisiaj sie dowiedzialam ze 4 maluszki odeszly za TM :placz: trzeba walczyc o te ktore zyja Quote
majku33krakow Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 psiama napisał(a):MIXOL !!! Podnosimy !!!!!!! Ciotki są przekocone, a te 9 szkrabiątek doi z butli mleczko jak smoki. Ledwo na świat przyszły, mamy nie mają ..... Mleko schodzi w oczach. Szukamy sponsorów na MIXOL dla zwierzoniemowlaczków !!!! ja mam mixolu z tauryna troszke ale on długo u mnie jest i nie mam wogolu kasy na wysłanie go:-( Quote
Recommended Posts