asik007 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Boże jak on ma tam dobrze :multi::multi::multi:. Jest prześliczny i taki zadowolony. Tak się cieszę. Quote
agnest Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 ale ma chłopak farta w życiu taka rodzina :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Niech mu się słodko żyje :loveu::loveu::loveu: należy mu się Quote
katik Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 A pewnie, że ma się dobrze. :loveu: I co najważniejsze - obie strony są zadowolone. :cool3: Quote
katik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Kastor bez problemu pozwala na grzebanie w misce. Z moją Magią też chętnie dzielił się jedzeniem. dwa wygłodniałe psy: Quote
reksio7 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 fajnie że mu sie trafił domek i ma jeszcze ładny duzy ogród do biegania:p Quote
katik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='reksio7']fajnie że mu sie trafił domek i ma jeszcze ładny duzy ogród do biegania:p Ogród do biegania ma tylko czasami jak przyjedzie do mnie na wieś. Na codzień mieszka w bloku. Na szczęście zaraz obok na las, więc ma gdzie biegać. dalszy ciąg żebrania o jedzenie :diabloti: Quote
asik007 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Zdjęcia przepiękne i Nestor taki piękny i taki szczęśliwy a jeszcze niedawno nie miał siły chodzić jak go Asia z lasu przyniosła. Cieszę się, że nowi Panciowie też zadowoleni. Quote
CoolCaty Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ależ on śmiga za piłeczką :crazyeye: Widać, że jest szczęsliwy. Mordeńka kochana. A ten mały jego funfel jaki fajowy :loveu: Quote
agnest Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 widać widać że kolega szczęśliwy aż mi się łezka w oku kręci:lol: Quote
katik Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Mam nadzieje, że nie zanudzam was fotkami. :evil_lol: (mam ich jeszcze dużo) próba sił - chyba nie muszę pisać, kto wygrał. :eviltong: Quote
Temida Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Dla takich chwil warto walczyć o zwierzęcy los. Życzymy szczęścia Nestorowi, a właścicielowi radości z nowego przyjaciela. Umiesz być przyjacielem, znajdziesz przyjaciela. Dając dar azylu i ciepła domowego zwierzakom zyskuje się najwierniejszych przyjaciół. Quote
agnest Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Boziu jaki on cudny i szczęśliwy:multi: Quote
Temida Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Jest tylko jedno szczęście w życiu, kochać i być kochanym. Jak zwierzak znajduje kogoś kto go pokocha to, aż promieniuje radością, co widać po Nestorku. Całe swoje serce ofiaruje swemu wybawcy. Dla takich chwil warto żyć. Świetne zdjęcia, aż słońce zagościło w moim sercu i wypełniło się nadziej, że dla każdego zwierzaka kiedyś zaświeci słońce. http://www.dogomania.pl/forum/f28/porzucona-onka-pilnie-szuka-domu-radomsko-144968/ Quote
agnest Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 No to jest bezbłędne :evil_lol: Nestor w trawie chyba sobie zostawię na pamiątkę Quote
asik007 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 A mnie się podoba fruwający Kastor. Jest obłędny. ;) Quote
amalamutka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='agnest']No to jest bezbłędne :evil_lol: Nestor w trawie chyba sobie zostawię na pamiątkę Ja też zostawię je sobie na pamiątkę. Już nie płaczę ;) Jak pomyślę sobie o chwili, gdy go znalazłam , a teraz widzę go takiego szczęśliwego.... Powodzenia Nestorku!!! Quote
katik Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Piłka chyba przyklejona do szczęki :evil_lol: Quote
Recommended Posts