agnest Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Rotuś nasz kochany, kiedy się znajdzie ktoś kto cię pokocha?:-( Quote
asik007 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Rotuś był trochę chory ale już jest OK. W sobotę będziemy miały nowe zdjęcia. Quote
monika083 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 fajny chlopak:loveu: Dziewczyny,oglaszacie go jeszcze gdzies ? Moze trzeba zrobic mu serie ogloszen..allegro..? Quote
asik007 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Nestor bo tak się nazywa nasz pieszczoch jest niesamowitym farciarzem, bo w tym lesie wypatrzyła go Asia, która ma hotelik dla zwierząt i przebywa w nim za darmo. Hotelik znajduję się w Kotowicach w okolicach Rogóźna. Asia jest w nim zakochana. Jest łagodny-ciągle merda ogonem i skacze na wysokość Asi twarzy żeby tylko jej skraść buziaka. Inne psy wogóle mu nie przeszkadzają a teraz hicior-wczoraj chodził po nim kot. Taki jest nasz Rottweiler. Jutro będą nowe zdjęcia to wstawimy. Quote
agnest Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 witajcie przepraszam za tak długą nieobecność. Więc sprawa wygląda tak. Nestor ma już ogłoszenia w oferta.pl, allegro.pl, alegratka.pl, i na stronie fundacji Rottka z Krakowa. Jego adopcją zajmuje się Agnieszka z tejże fundacji więc musiałam zadzwonić co z resztą ogłoszeń. Jeśli byłybyście tak miłe to można poroblić inne ogłoszenia ( Zuzia pisałaś do mnie ) a kontakt w ogłoszeniach musiłby być do tamtej Agnieszki 602 159 915. Ona nie odda go byle komu:lol:. Quote
agnest Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 A teraz jeszcze kilka zdjęć "niepublikowanych" zobaczcie jaka to przytulanka A tu ciocia coolkate założyła kołnierzyk i nie lubiłem go Tu jestem z narzeczoną, labką Bunią, zawładnęła moim sercem od pierwszego wejrzenia i taki ciekawy świata jestem jak mnie nie kochać Jutro będą nowe zdjęcia Quote
monika083 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 slodki jest :loveu: to taki mniejszy rottek ,czy na zdjeciach tak wyszlo? Quote
asik007 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 monika083 napisał(a):slodki jest :loveu: to taki mniejszy rottek ,czy na zdjeciach tak wyszlo? Moniko to jest rotek jak najbardziej w typie, bardzo zawzięcie szukałyśmy mu tatułażu bo byłyśmy przekonane, że go ma. Ale on jest niesamowicie chudy. Tu z przodu to jeszcze ma trochę mięśni ale z tyłu to prawie wogóle go nie było. Taki chuderlasek. Powoli dojdzie do siebie. Quote
monika083 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 tak ,tak ,ja widze,ze on jest w typie ,tylko taki niski mi sie wydal(sasiad ma rottka ,jest wielki ,ma jakies 65 cm .:-o dobrze ,ze on taki miziasty to predzej sie domek znajdzie.Uwielbiam rottki:loveu: Quote
asiunia Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Jak na samca to faktycznie dość niski,ale jak troszke ciała i mieśni nabierze to bedzie jeszcze bardziej przyciagał uwage:loveu: Quote
agnest Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 U Nestorka wszystko oki. Jest wesoły i zabawowy. Dziewczyny jakie minki on robi to aż serce ściska. Skóra na grzbiecie już mu się ładnie wygoiła i sierść zaczyna odrastać. Coś mu lewe oczko ropieje ale zajmiemy się i tym. Już wklejam zdjęcia. On jest słodziutki :loveu: Quote
agnest Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 To jest moja Asia i nikomu jej nie oddam! kto się ze mną pobawi... się doprosiłem pieszczoszek :evil_lol: jeszcze jedno mizianko :lol: i nie mówcie mi że jestem mały bo ja "bykuś" jestem Quote
asiunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Oglądam fotki i same łzy mi z oczu lecą:-(Takie potrafią być tylko rotteczki:loveu: Quote
agnest Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Proszę zajrzyjcie na te wątki http://www.dogomania.pl/forum/f1159/wera-rottka-powieszona-na-plocie-144329/ http://www.dogomania.pl/forum/f1159/umarl-pan-bumer-potrzebuje-domu-milosci-144327/ Quote
amalamutka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 agnest napisał(a):U Nestorka wszystko oki. Jest wesoły i zabawowy. Dziewczyny jakie minki on robi to aż serce ściska. Skóra na grzbiecie już mu się ładnie wygoiła i sierść zaczyna odrastać. Coś mu lewe oczko ropieje ale zajmiemy się i tym. Już wklejam zdjęcia. On jest słodziutki :loveu: Witajcie, Nestorek- bo reaguje na to imie jest przeslodki. Mam ogromna nadziejé, ze znajdzie dobry a nawet wspanialy dom. Zasluguje na to. Chociaz to nie mój psiak -bardzo go kocham. Caly czas teæ pamietam chwilé gdy go znalazlam - czarna plama na drodze w lesie. mial tylko sile na to , by podniesc glowe. Dobrze, ze mialam karme w saszetce-bylam na spacerze z psiakami. Licze, ze od teraz bedzie mial cudowne zycie.;) Postaram sie co drugi dzien napisdac pare slow o moich podopiecznych- Nestorku, BOOmerku,Verze, Blekim, Alberciku-psiakach fundacyjnych, które szkaja domu, a przebywaja u mnie w hotelu. Quote
agnest Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Nareszcie się ujawniła ciocia - mama naszych pociech. Witaj Amamlamutka :loveu: w gronie dogomaniaków. Quote
ZUZANNA11 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Witamy serdecznie! :) Kastor na alegratka.pl, kupsprzedaj.pl, psy.pl, animalia.pl, lodz.gumtree.pl, petworld.pl Quote
ZUZANNA11 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Tekst, który sama posklejałam i który był w tych moich ogłoszeniach: Kastor błąkał się dłuższy czas w okolicach Rogóźna za Zgierzem (woj. łódzkie). Był bardzo zaniedbany. Na grzbiecie miał pełno ranek, jednak weterynarz nie mógł stwierdzić czy to kwestia pcheł czy pogryzienia przez inne psy. Obecnie pies jest wyleczony, wykastrowany i wyleczony. Znajduje się teraz w hotelu dla zwierząt pod Łodzią. Nie jest agresywny w stosunku do innych zwierząt. Jest grzeczny i kochany. Zna niektóre komendy takie jak: siad, zostań, spacerek. Nastawia mordkę do założenia kagańca. Słowem: Cudo nie pies! Quote
agnest Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Zuzia wielkie dzięki skarbie za ogłoszonka. :Rose::Rose::Rose: Quote
Recommended Posts