reksio7 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Sliczny ale z tym skakaniem do piłki trzeba uważać. Moja suka całe zycie tak skakała, a to mały pies, jest w awku, teraz ma 8 lat i juz niestety musi brać leki na stawy.Z niego to duży facet więc i większe obciążenie na stawy. Quote
katik Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Wiem (właściciele też), ze na stawy trzeba uważać, szczególnie u takich dużych psów. Zazwyczaj Kastor nie robi takich wygibasów. :) Quote
renap Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Witam. Jestem nową panią Kastora. U nas wszystko w/g przewidywań tzn żadnych przykrych niespodzianek zwiazanych z Kastorem nie ma. Oprócz tego ,że Kastor polubił przesiadywanie na kanapie i czasami wskakuje w sypialni do łóżka (gonimy go z mężem ) oraz że jest ,,głodomorem,, ,inne zachowania w normie tzn. uwielbia zabawy z piłką (na spacerach), podróże (ostatnio byliśmy na pożegnaniu lata w skansenie w Wygiełzowie ),towarzystwo dzieci (pozwala wyciągnąć sobie piłkę z mordki) .A najbardziej lubi wieczory kiedy oboje z mężem jesteśmy w domu ( mąż wraca z pracy póżniej) i wtedy rozpiera go energia ,przynosi swoje gadżety do zabawy i w domu jest lekka demolka. Stał się bardziej ufny ,pozwala pogłaskać się obcym spotkanych na spacerze i nawet interesuje się innymi pieskami (wcześniej tak nie było). Cały czas kontrolujemy jego zachowanie i mamy nadzieję że nie sprawi nam przykrości w postaci agresywnego zachowania , do tej pory nie zauważyliśmy takich jego predyspozycji.Mamy zresztą doświadczenia z rottkami ,to już nasz 3 rottek. Pozdrawiamy z Kastorem (szczególnie przemiłą p. Asię, która uratowała mu życie) W wolnej chwili wstawię parę nowych zdjęć naszej psiej pociechy. Quote
agnest Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Witamy serdecznie. Kastor był i jest moim ulubieńcem. Wspaniały pies. Cieszę się, renap że się odezwałaś. Chłopak ma tam u was jak w raju. :multi::multi::multi: Quote
renap Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Witam po raz drugi. Opowiem Wam z czym się Kastor wczoraj ,,rozprawił,, i to po powrocie z wieczornego spaceru. Oto bilans: piłeczka gumowa (podobno b. twarda), lina do przeciągania (poczwórnie pleciona) i maskotka -wielbląd- wszystko w strzępach wylądowało w koszu. Energia go wprost rozpiera , jak udajemy z mężem ,że nie widzimy jego zaczepek to kładzie swoje zabawki na naszych kolanach i prawą łapę też i oczami ,,mówi,, -bawcie się ze mną ! I jak tu odmówić. Oboje z mężem jesteśmy trochę przeziębieni (jesienna infekcja) i myśleliśmy ,że nam trochę Kastor ,,odpuści,, ale nie ma zmiłuj się i swoją porcję zabawy musi mieć. Poza tym po Royalu przybrał,, trochę,, na wadze i już prezentuje się jako potężny rottek.Pozdrawiamy wszystkich, szczególnie Katik ,która zaangażowała się bardzo w prezentację Kastora . Quote
agnest Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 fajnie się czyta, dziękujemy i nie obrazimy się jak coś jeszcze napiszesz. Cudnie czytać o szczęśliwym psiaku :loveu: Quote
katik Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Niedawno znowu miałam okazję spotkać Kastorka :loveu: Quote
agnest Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Ale wyładniał chłopak, dzięki dziewczyny że zaglądacie. To jak balsam dla duszy :multi: Quote
asik007 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 O BOŻE jaki piękny:crazyeye::crazyeye:. A wyglądają razem jak Flip i Flap. Czy to w tle to jakaś psia wystawa- bo jak tak to mam nadzieję, że Kastorek mimo braku rodowodu wszystkich konkurentów położył na łopatki.:evil_lol: Quote
katik Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 asik007 napisał(a):O BOŻE jaki piękny:crazyeye::crazyeye:. A wyglądają razem jak Flip i Flap. Czy to w tle to jakaś psia wystawa- bo jak tak to mam nadzieję, że Kastorek mimo braku rodowodu wszystkich konkurentów położył na łopatki.:evil_lol: tak, to była wystawa w Rybniku. :) Mam nadzieję, ze mimo brzydkiej pogody Kastorek zjawi sie na wystawie w Zabrzu w najbliższą niedzielę. ;) Quote
agnest Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Widze że super sie chłopakowi żyje.. Katik napisz moze cos poodwalał nie wierze że jest grzeczny jak owieczka... Quote
katik Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Nowych wieści o Kastorku niestety nie mam. Tylko fotki sprzed miesiąca. Struś komenda "rozejść się" Quote
monika083 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ale chlopak slodki ..i ma taki madry wyraz twarzy:loveu::eviltong: Quote
katik Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 przekopałam cały dział i udało się odnaleźć wątek Kastora. :) Fotki od właścicieli z wyjazdu sylwestrowego. Duży Kastor w towarzystwie jeszcze większego Berneńskiego Psa Pasterskiego: Quote
agnest Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 dzięki Katik Kastor jest bossssski Quote
asik007 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Takiemu to dobrze, takie zdjęcia rzeczywiście dodają otuchy i siły. Agnest przypomnij bo już się pogubiłam , czy to jest ten psinek co godzinę wsiadał do auta? Quote
katik Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='asik007']Takiemu to dobrze, takie zdjęcia rzeczywiście dodają otuchy i siły. Agnest przypomnij bo już się pogubiłam , czy to jest ten psinek co godzinę wsiadał do auta?[/QUOTE] Jeśli tak, to teraz już polubił samochody, wszędzie chętnie podróżuje. :) Quote
agnest Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Tak Asiu, to właśnie on tak dłuuugo wsiadał do auta Quote
katik Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Czas odświeżyć temat... I od razu zauważyłam, jaki błąd popełniłam, kolega Kastora to nie Berneński pies pasterski tylko Duży szwajcarski pies. :oops: Malutki Kastuś :loveu: Quote
agnest Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 O matko jaki on malutki...przy tym OGROMNYM PSIE Quote
katik Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 agnest napisał(a):O matko jaki on malutki...przy tym OGROMNYM PSIE a w rzeczywistości Kastor zrobił się bardzo potężny, jeszcze bardziej wypiękniał. Quote
katik Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Wczoraj Kastor był u mnie w odwiedzinach. Przyszedł zapoznać się z moim domem, bo niedługo jego własciciele wyjeżdzają na urlop i przez kilka dni Kastor będzie u mnie. :) Pozwiedzał sobie całe mieszkanie, a potem miał tylko jeden cel - zapoznac się bliżej z moim kotem. :diabloti: Jak już Kastor będzie u mnie to na spokojnie porobię mu zdjęcia, bo teraz wygląda super. Quote
Recommended Posts