amalamutka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='agnest']To jest moja Asia i nikomu jej nie oddam! kto się ze mną pobawi... się doprosiłem pieszczoszek :evil_lol: jeszcze jedno mizianko :lol: i nie mówcie mi że jestem mały bo ja "bykuś" jestem nestorek ma juz nowy dom. Pechal do Sosnowca.... Powinnam sie cieszyc, ale serce mi peka:roll: Quote
amalamutka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='agnest']To jest moja Asia i nikomu jej nie oddam! kto się ze mną pobawi... się doprosiłem pieszczoszek :evil_lol: jeszcze jedno mizianko :lol: i nie mówcie mi że jestem mały bo ja "bykuś" jestem nestorek ma juz nowy dom. Pojechal do Sosnowca.... Powinnam sie cieszyc, ale serce mi peka:roll: Quote
ZUZANNA11 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ciotka, wiem dokonale jak się czujesz. W tamtym roku znlalazłam sunię owczarka niemieckiego, nieufną, zabiedzoną. Stał się cud - rodzice pozwolili mi ją zatrzymać do czasu znalezienia nowego domu. Z szarej myszki stała się pięknym, dostojnym psem. Jak poszła do nowego domu, ryczałam kilka dni jak bóbr. Nie mogłam się pogodzić z tym, że moja kochana Malinka, której byłam przewodniczką i niejako dzięki mnie zaufała człowiekowi, pójdzie do ludzi, których nie znam. Lecz czas leczy rany, a jak widzę zdjęcia Malinki w nowym domku serce mi się raduje. Quote
asik007 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Amalamutko dzięki Tobie Nestorek żyje i ma świetny domek. A serduszko musi zostać zdrowe i w jednym kawałku bo masz jeszcze dużo innych psich pociech. :buzi: Quote
agnest Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Amalamutka jesteś aniołkiem, gdyby nie ty już by go nie było. A ja wczoraj banerek mu zrobiłam...jego najładniejsze zdjęcie Będzie miał szczęśliwy dom i rodzinę :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
asiunia Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 O kurczę...ale super!Może kiedyś będe miała okazję poznać go na jakimś spacerze:loveu: Quote
CoolCaty Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ależ się cieszę! Bądź szczęsliwy maleńki. Pani Asiu, uratowała mu pani życie - bardzo dziękuję w imieniu psiaczka. Quote
katik Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 amalamutka napisał(a):nestorek ma juz nowy dom. Pojechal do Sosnowca.... Powinnam sie cieszyc, ale serce mi peka:roll: W koncu do znalazłam, :multi: Teraz Kastor vel Kazio zamieszkał u mojej ciotki :loveu: Już nie mogę sie doczekać jak go poznam. :multi: Obiecuję, że u mnie w galerii pojawią się jego zdjęcia. :multi: Quote
agnest Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Witamy!!!! Jaka miła wiadomość. Katik jak się z nim zapoznasz to go pokochasz. Czekamy na zdjęcia i jakieś wieści. :multi::multi::multi: Quote
ZUZANNA11 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Niech ciotka wreszcie zmieni tytuł, bo ten nieaktualny już jest. :mad: Quote
katik Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 agnest napisał(a):Witamy!!!! Jaka miła wiadomość. Katik jak się z nim zapoznasz to go pokochasz. Czekamy na zdjęcia i jakieś wieści. :multi::multi::multi: Na razie wiem tyle, że w sobotę został wykąpany :lol: Było o tyle zabawnie, że przy próbie wsadzenia go do wanny warczał, więc kąpiel odbyła się na dworze. :lol: Dzisiaj pierwszy raz został na dłużej sam w domu. Może w weekend go poznam, ale nie obiecuję. Mam nadzieję, że zakumpluje się z moją Magią i kotem (a przynajmniej żeby kot mógł spokojnie funkcjonować na wyższych poziomach mieszkania :evil_lol: ). Quote
asik007 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Z tego co wiem to u Asi w hoteliku kotek przeszedł po Nestorku bo leżał na schodach a Nestorek nawet tego nie zauważył. Quote
asik007 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 No i czekamy na zdjęcia z niecierpliwością. Jak się cieszę, że ma tak wspaniały domek. Aguś zmień tytuł wątku. Quote
monika083 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 taki fajny psiak ,to bylo pewne ,ze znajdzie szybko domek :) powodzenia!! ja mialam 4 dni sunie na DT i plakalam jak glupia ,kiedy szla do DS:roll: Quote
piechcia15 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 PRZEPRASZAM ZA OFFA ALE SPRAWA ŻYCIA LUB ŚMIERCI: BŁAGAM O POMOC: http://www.dogomania.pl/forum/f1159/pabianice-3-szczeniaki-suczka-walcza-o-przetrwanie-na-smieciach-pilnie-145073/#post12852430 Quote
katik Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jutro będę miała odwiedziny. :) W niedzielę postaram się wstawić jakieś fotki. :loveu: Quote
asik007 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ciekawe jak tam Nestor się zachowuje w nowym domku. Prosimy o zdjęcia i jakieś wieści. Quote
katik Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jutro będę wiedzieć więcej, cały dzień z nim spędzę. :multi: Na razie wiem, ze uwielbia zagryzać piłki. :evil_lol: Na szczęście mam jeszcze po Raptusie super mocne piłki, więc dam mu w prezencie. :) Quote
agnest Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Katik zrób zdjęcia proszę jak masz tylko taką możliwość. Quote
katik Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 agnest napisał(a):Katik zrób zdjęcia proszę jak masz tylko taką możliwość. A pewnie, ze miałam taką możliwość. :loveu: Niestety pogoda nie dopisała, lał deszcz i zdjęcia dosyć kiepskie. Zaraz zacznę wstawiać wszystko po kolei. :p Kastor jest wspaniałym psem. Początkowo budził respekt groźnym warczeniem jak tylko miał piłkę w zębach. Jednak szybko się przekonałam, że to nie jest groźne warczenie, tylko takie jego mruczenie. I mogłam wyrywać mu piłkę prawie z gardła. :multi: A za piłką bardzo szaleje, w niszczeniu zabawek jest lepszy niż mój Raptus. :lol: Moja Magia była przy nim bardzo ostrożna, wolała zachować dystans, ale pod wieczór zaczeła z nim szaleć, podgryzając go po tyłku. :evil_lol: Z kotem był większy problem, bo Rudek pare razy przywalił mu w nos i Kastorkowi to się nie spodobało. ;) A tak poza tym, to Kastor w nowym domu przytył już 2 kg. Blizny ładnie mu zarastają. Miał robione badania, wszystko jest z nim w porządku. Quote
Recommended Posts