Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnest']To jest moja Asia i nikomu jej nie oddam!

kto się ze mną pobawi...

się doprosiłem pieszczoszek :evil_lol:

jeszcze jedno mizianko :lol:

i nie mówcie mi że jestem mały bo ja "bykuś" jestem

nestorek ma juz nowy dom. Pechal do Sosnowca.... Powinnam sie cieszyc, ale serce mi peka:roll:

Posted

[quote name='agnest']To jest moja Asia i nikomu jej nie oddam!

kto się ze mną pobawi...

się doprosiłem pieszczoszek :evil_lol:

jeszcze jedno mizianko :lol:

i nie mówcie mi że jestem mały bo ja "bykuś" jestem

nestorek ma juz nowy dom. Pojechal do Sosnowca.... Powinnam sie cieszyc, ale serce mi peka:roll:

Posted

Ciotka, wiem dokonale jak się czujesz. W tamtym roku znlalazłam sunię owczarka niemieckiego, nieufną, zabiedzoną. Stał się cud - rodzice pozwolili mi ją zatrzymać do czasu znalezienia nowego domu. Z szarej myszki stała się pięknym, dostojnym psem. Jak poszła do nowego domu, ryczałam kilka dni jak bóbr. Nie mogłam się pogodzić z tym, że moja kochana Malinka, której byłam przewodniczką i niejako dzięki mnie zaufała człowiekowi, pójdzie do ludzi, których nie znam. Lecz czas leczy rany, a jak widzę zdjęcia Malinki w nowym domku serce mi się raduje.

Posted

Amalamutko dzięki Tobie Nestorek żyje i ma świetny domek.
A serduszko musi zostać zdrowe i w jednym kawałku bo masz jeszcze dużo innych psich pociech. :buzi:

Posted

Amalamutka jesteś aniołkiem, gdyby nie ty już by go nie było.
A ja wczoraj banerek mu zrobiłam...jego najładniejsze zdjęcie

Będzie miał szczęśliwy dom i rodzinę :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

amalamutka napisał(a):
nestorek ma juz nowy dom. Pojechal do Sosnowca.... Powinnam sie cieszyc, ale serce mi peka:roll:

W koncu do znalazłam, :multi: Teraz Kastor vel Kazio zamieszkał u mojej ciotki :loveu: Już nie mogę sie doczekać jak go poznam. :multi: Obiecuję, że u mnie w galerii pojawią się jego zdjęcia. :multi:

Posted

agnest napisał(a):
Witamy!!!!
Jaka miła wiadomość. Katik jak się z nim zapoznasz to go pokochasz. Czekamy na zdjęcia i jakieś wieści. :multi::multi::multi:

Na razie wiem tyle, że w sobotę został wykąpany :lol: Było o tyle zabawnie, że przy próbie wsadzenia go do wanny warczał, więc kąpiel odbyła się na dworze. :lol: Dzisiaj pierwszy raz został na dłużej sam w domu. Może w weekend go poznam, ale nie obiecuję. Mam nadzieję, że zakumpluje się z moją Magią i kotem (a przynajmniej żeby kot mógł spokojnie funkcjonować na wyższych poziomach mieszkania :evil_lol: ).

Posted

Jutro będę wiedzieć więcej, cały dzień z nim spędzę. :multi:
Na razie wiem, ze uwielbia zagryzać piłki. :evil_lol: Na szczęście mam jeszcze po Raptusie super mocne piłki, więc dam mu w prezencie. :)

Posted

agnest napisał(a):
Katik zrób zdjęcia proszę jak masz tylko taką możliwość.

A pewnie, ze miałam taką możliwość. :loveu: Niestety pogoda nie dopisała, lał deszcz i zdjęcia dosyć kiepskie. Zaraz zacznę wstawiać wszystko po kolei. :p

Kastor jest wspaniałym psem. Początkowo budził respekt groźnym warczeniem jak tylko miał piłkę w zębach. Jednak szybko się przekonałam, że to nie jest groźne warczenie, tylko takie jego mruczenie. I mogłam wyrywać mu piłkę prawie z gardła. :multi: A za piłką bardzo szaleje, w niszczeniu zabawek jest lepszy niż mój Raptus. :lol: Moja Magia była przy nim bardzo ostrożna, wolała zachować dystans, ale pod wieczór zaczeła z nim szaleć, podgryzając go po tyłku. :evil_lol: Z kotem był większy problem, bo Rudek pare razy przywalił mu w nos i Kastorkowi to się nie spodobało. ;)

A tak poza tym, to Kastor w nowym domu przytył już 2 kg. Blizny ładnie mu zarastają. Miał robione badania, wszystko jest z nim w porządku.