Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nestor lub Kazio znalazł opiekunów z Sosnowca. Oby był najszczęśliwszy na świecie.

Witam znalazłyśmy rottka w lesie. Był w okropnym stanie. Zagrzybiony, ma liczne ranki na grzbiecie już wyczyszczone ale weterynarz nie jest w stanie stwierdzić czy to kwestia pcheł, które prawie jadły go żywcem czy pogryzienia. Wystraszony, chudy i przerażony. Zrobiłyśmy co się dało. Jest wysterylizowany . Aktualnie jest w trakcie wygajania ran. Nie ma nużycy ani świerzbu. Został zaszczepiony na parwo, wściekliznę. Dostał antybiotyk i środki na odrobaczenie. Wykąpała go nasza wetka. Nie wiem ile się błąkał ale na łapach w okolicach zgięć miał powtapiany asfalt. Znalazła go Asia właścicielka hotelu pod Łodzią (Ranczo Kotowice), gdzie zwierzaczki świetnie dochodzą do siebie psychicznie i fizycznie. I dzięki Bogu ,że go znalazła bo długo by nie pożył. Będzie u niej dochodził do siebie. Adopcją zajęła się Fundacja Rottka z Krakowa ale ja mam jeszcze nadzieje, że ktoś kochający go szuka. To jest wyjątkowy pies. Możliwe że był potrącony przez samochód ale z kośćmi wszystko w porządku. Neurologicznie też. Jest słodki i rozkoszny. Jeśli będą jakiekolwiek informacje to proszę o kontakt agpat@autograf.pl

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jeszcze jedna prośba. Piesek u Asi mieszka za darmo pod fachową opieką. Coolkate (nasza najlepsiejsza ciocia wetka) zrobiła przy nim wszystko bez kasy, ale potrzebny jest grosik na leki i na karmę bo dzidziuś wychudzony i duży więc dużo potrzebuje. Może karmę ktoś by podarował...
Zoriętuję się przez jaką fundację to przejdzie to podam konto. Proszę POMÓŻCIE!

Posted

jola od jadzi napisał(a):
Miał psiak szczęście, że trafił do Asi, ona zaopiekuje sie nim najlepiej, jak tylko można.

Zgadzam się w 100% :multi::multi::multi:.
A ja dzięki Asi pokochałam rotweillery, chociaż nie przypuszczałam że mi się to zdarzy.
Baarrdzo się ich bałam.:smhair2:
Poproszę o numer konta.

Posted

Psiak jest naprawdę super i co jeszcze nie zostało napisane zna komendy. Ładnie siada, zostaje, wie co oznacza hasło: "spacerek". Sam nastawia buzię do zakładania kagańca przed spacerem. Szkoda go okropnie, bo widać, że chłopak mial dom. Naiwnie wierzę, że komuś się zgubił :roll:

Posted

JUż nie wierzę że zginął. Wczoraj u niego byłam. Ma otarcia w około szyji więc albo był na łańcuchu albo ktoś przywiązał go do drzewa:shake:

Posted

Dzięki Majqa za wstawienie, ja taka roztargniona jestem. Właśnie pod tym adresem jest Rociu :loveu: I bardzo dziękuję za przeklejenie na pomorską fundację. Jestem z nimi w kontakcie, ale niech się wszyscy dowiedzą o tym chodzącym cudzie:multi:

Posted

ZUZANNA11 napisał(a):
I ciocia Zuzanna podnosi przystojniaka. Jeśli będą potrzebne ogłoszenia, jestem chętna.

A ty ciociu Zuziu jak się tu znalazłaś?
Witamy serdecznie:multi::multi::multi: