Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musimy im pomóc w wyborze, mamy przeciez swoich ulubiencow np. Boya, Boyke, Ilianke, trzeba weteranow przedstawic przede wszystkim :wink:

Reno, a Ty przyjedziesz 10-go czy 11-go ?

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Musimy im pomóc w wyborze, mamy przeciez swoich ulubiencow np. Boya, Boyke, Ilianke, trzeba weteranow przedstawic przede wszystkim :wink:

Reno, a Ty przyjedziesz 10-go czy 11-go ?

Wiesz, ja najchętniej byłabym i 10 i 11 :cool3:, ale Jarek dostanie tylko dzień urlopu, więc obstawialiśmy jednak piatek 11, co by ewentualnie pomóc przy pakowaniu.
Hmmm ...
Może ja sama przyjechałabym na te dwa dni?
Nieeee, TZ mnie nie puści :diabloti:. Ostatnio za duża jeżdżę sama a on tego nie lubi.

Posted

Sabinka ja wpadłam na chwilkę i nie widziałam go wogóle, nie wiem może w budzie był..ale jest też naprzeciwko wejścia, niedaleko Bollego taki mały bokserek, przepiękny, a jak do człowieka skacze, kraty by przegryzł, żeby tylko wyjść:roll:

Posted

Allegro Bollusia sie skonczylo, bylo sporo wejsc, bo bylo wyroznione. Ale narazie cisza... :shake: Znowu mu takie odnowilam, moze tym razem sie uda.

Bollo to cudny psiak. Zwariowalam na jego punkcie i calkiem ukradl mi serce. Kto mu moze ofiarowac domek?

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Bollo ma sie dobrze raczej, leżał sobie koło bramki, ma towarzysza/szkę collaczka ładnego, nie droczyli się , raczej bawili razem. To mu chyba raźniej :loveu:

Bollusiu kochany, Zebys juz mial ten domek!

Na Allegro jest jeden obserwator, ale narazie cisza. E-mail w ogloszeniu dalam moj, ale nikt nie pisze... :shake:

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Jutro Bollka odwiedzimy i jakieś zdjątko może się uda, znaczy Ulka może pstryknie bo ja to leser do zdjęć:oops:

Super by bylo, dzieki! Beda do ogloszen. :lol:

Prosze, wymiziajcie Bollusia odemnie... i Azalie (oczywiscie jak sie uda).

Posted

Ja biore maly aparat, takiego pizdzika, bo z duzym nie bedzie czasu latac. Najwazniejsze jest przygotowanie schroniska na przyjazd gosci z Niemiec.To bedzie dla nas wazny test. Do Bolka mozemy zajrzec za tydzien po wyjezdzie psiakow do DE.

Posted

Boksio jest już sam, siedział w budzie, ale jak podeszłyśmy z Aga to wyszedl i popatrzył, ale nie machał:roll: Chyba posmutniał że sam jest. Może mu niedługo kogoś dołożą, jakąś grzeczna sunię:p
Nie wchodziłyśmy bo nas goniły boksy...

Posted

Jutro beda szczegoly. Moge tylko napisac, ze 10 godzin w schronisku, ktore dzisiaj spedzilam z dziewczynami (Kaska i Yoko) daly rezultat :cool3:

Reno, pls przyjedz kolo 11, jest duzo roboty :modla:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Jutro beda szczegoly. Moge tylko napisac, ze 10 godzin w schronisku, ktore dzisiaj spedzilam z dziewczynami (Kaska i Yoko) daly rezultat :cool3:

Reno, pls przyjedz kolo 11, jest duzo roboty :modla:

Zrobię co będę mogła, ale mam 260km :roll: