Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niedawno odwiedziłam schronisko w Mielcu. Moją uwagę natychmiast przykuł Bolluś. Choć boksery nigdy nie były moją ulubioną rasą, ten boksiu był wyjątkowy! Jaki to cudny i przyjazny psiak! Tak bardzo wpatrywał się we mnie zza krat... Chyba myślał, że go zabiorę ze sobą... a ja musiałam odejść. Serce mi pękło na pół! :placz: Od tamtej pory cały czas mam jego smutny wzrok przed oczami... :-(

Gdy po raz drugi pojechałam do schroniska, od razu pobiegłam go zobaczyć. Bollo mnie poznał! Ale się cieszył gdy mnie zobaczył! Tak się łasił do mnie przez kraty! A ja znów zrobiłam mu niepotrzebną nadzieję... :-( Odchodząc jednak spojrzałam w jego oczy i obiecałam mu że znajdę mu najlepszy domek na świecie...

I oto właśnie was proszę! Proszę aby ktoś go pokochał tak mocno jak ja go pokochałam. Może jest ktoś kto ma warunki i dobre serce aby dać szansę temu kochanemu stworzeniu...

Bollo czeka... czeka aż spełnię obietnicę, którą mu kiedyś po cichu złożyłam... obietnicę o najlepszym domku na świecie...

Bolluś ma około 7 lat. Jest bardzo spokojny zarówno do ludzi jak i zwierząt. Niedawno miał zabieg usunięcia trzeciej powieki z jednego oka, który przebiegł pomyślnie. Fotki Bolla były robione niedługo po zabiegu, stąd te jego oczka na zdjęciach są jeszcze takie biedne...

Ogloszenia Bolla:

Banerek Bolla autorstwa Eko. Zapraszamy do pobierania:

Fotki Bolla:

Kontakt w sprawie adopcji:

Schronisko dla Bezdomnych Zwierzat w Mielcu
ul .Targowa 11, 39-300 Mielec,
tel. 017 583 15 32
email: mtoz@tlen.pl lub mielec@bezdomne.com

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może być taki*:razz: Tylko trza podlinkować bo nie umim*:oops:*:shake:

Może jeszcze coś wykąbinuje*:p, ale nie gwarantuje w Piątek wyjerzdzam na dwa tygodnie więc proszę się nie martić, nie denerwować jak nie odpiszę.*

Posted

Eko, Ty jestes z Dębicy? Masz juz jakiegos psiaka w końcu?

Wydaje mi sie, ze banerek jest ciut za duzy :oops: Ma 150 x 149 pikseli, a moze byc szeroki na max. 100 pikseli.

Posted

Eko, Ty jestes z Dębicy? Masz juz jakiegos psiaka w końcu?
Tak, jam jest Eko z .... .*

Tak mam.*:roll:*:oops:

Wszystko opisałam na foto blogu dopiero wczoraj założonym.Adres w podpisie. Dość skomplikowana historia długo by tu opowiadać. *

Obrazek zmniejszę.*
Gotowe. Tylko teraz słabo widać napis :\ .

*

Posted

[quote name='Eko']Tak, jam jest Eko z Dębicy.*

Tak mam.*:roll:*:oops:

Wszystko opisałam na foto bolgu dopiero wczoraj założonym.Adres w podpisie. Dość skąplikowana historia długo by tu opowiadać. *

Obrazek zmniejszę.*
Gotowe. Tylko teraz słabo widać napis :\ .

*

Slicznie dziekuje za banerek! :loveu:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Boksio niedlugo juz bedzie calkiem zdrowy, Halcia sie wybiera 14.8. do schroniska i byc moze go zobaczy i zrobi kilka zdjec, jesli zdazy.

Super!!! :multi:

Posted

Boksiul w górę.

OFF
Mnie ten podziała PWP na województwa wcale nie pasuje. To mocno ogranicza widocznośc poszczególnych wątków a zarazem uszczupla grono potencjalnych odwiedzających.

Posted

Mnie tez sie nie podoba, calkowicie zamyka watki do stalego grona odwiedzajacych.

PS. Fundacja chce wybrac kilka psów 'na zywo' podczas pobytu w schronisku, mam nadzieje, ze Bollo sie spodoba i ze pojedzie :kciuki:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Mnie tez sie nie podoba, calkowicie zamyka watki do stalego grona odwiedzajacych.

PS. Fundacja chce wybrac kilka psów 'na zywo' podczas pobytu w schronisku, mam nadzieje, ze Bollo sie spodoba i ze pojedzie :kciuki:

Yyyyy...
A jak oni chcą rozwiązac problem szczepień, przy takim wyborze na żywo?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Bedą brac z tych 211 juz zaszczepionych ;) To i tak jest spora liczba psów do wyboru, boksio chyba jest zaszczepiony ostatnio, chociaz nie mam pewnosci.

Aaa, no tak. Teraz rozumiem :lol:.