Sabina02 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Niedawno odwiedziłam schronisko w Mielcu. Moją uwagę natychmiast przykuł Bolluś. Choć boksery nigdy nie były moją ulubioną rasą, ten boksiu był wyjątkowy! Jaki to cudny i przyjazny psiak! Tak bardzo wpatrywał się we mnie zza krat... Chyba myślał, że go zabiorę ze sobą... a ja musiałam odejść. Serce mi pękło na pół! :placz: Od tamtej pory cały czas mam jego smutny wzrok przed oczami... :-( Gdy po raz drugi pojechałam do schroniska, od razu pobiegłam go zobaczyć. Bollo mnie poznał! Ale się cieszył gdy mnie zobaczył! Tak się łasił do mnie przez kraty! A ja znów zrobiłam mu niepotrzebną nadzieję... :-( Odchodząc jednak spojrzałam w jego oczy i obiecałam mu że znajdę mu najlepszy domek na świecie... I oto właśnie was proszę! Proszę aby ktoś go pokochał tak mocno jak ja go pokochałam. Może jest ktoś kto ma warunki i dobre serce aby dać szansę temu kochanemu stworzeniu... Bollo czeka... czeka aż spełnię obietnicę, którą mu kiedyś po cichu złożyłam... obietnicę o najlepszym domku na świecie... Bolluś ma około 7 lat. Jest bardzo spokojny zarówno do ludzi jak i zwierząt. Niedawno miał zabieg usunięcia trzeciej powieki z jednego oka, który przebiegł pomyślnie. Fotki Bolla były robione niedługo po zabiegu, stąd te jego oczka na zdjęciach są jeszcze takie biedne... Ogloszenia Bolla: Allegro Alergatka Banerek Bolla autorstwa Eko. Zapraszamy do pobierania: Fotki Bolla: Kontakt w sprawie adopcji: Schronisko dla Bezdomnych Zwierzat w Mielcu ul .Targowa 11, 39-300 Mielec, tel. 017 583 15 32 email: mtoz@tlen.pl lub mielec@bezdomne.com Quote
Sabina02 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Bardzo prosze o ogloszonka dla Bolla i banerek, oraz o reklamowanie go gdzie sie da. :modla: Quote
Ulka18 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Bollus na razie jest w izolatce, jak wyzdrowieje pojdzie na wybieg. Quote
Sabina02 Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 Bardzo prosze kogos o banerek dla Bollusia... :modla: Quote
olenka_f Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 nie potrafie robic banerków :oops: ale boksia podnoszę może na pierwszej go ktoś wypatrzy Quote
Ulka18 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Trzeba poprosic Radunie, zeby zrobil banerek boksiowi :p Quote
Eko Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Może być taki*:razz: Tylko trza podlinkować bo nie umim*:oops:*:shake: Może jeszcze coś wykąbinuje*:p, ale nie gwarantuje w Piątek wyjerzdzam na dwa tygodnie więc proszę się nie martić, nie denerwować jak nie odpiszę.* Quote
Ulka18 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Eko, Ty jestes z Dębicy? Masz juz jakiegos psiaka w końcu? Wydaje mi sie, ze banerek jest ciut za duzy :oops: Ma 150 x 149 pikseli, a moze byc szeroki na max. 100 pikseli. Quote
Eko Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Eko, Ty jestes z Dębicy? Masz juz jakiegos psiaka w końcu?Tak, jam jest Eko z .... .* Tak mam.*:roll:*:oops: Wszystko opisałam na foto blogu dopiero wczoraj założonym.Adres w podpisie. Dość skomplikowana historia długo by tu opowiadać. * Obrazek zmniejszę.* Gotowe. Tylko teraz słabo widać napis :\ . * Quote
Sabina02 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='Eko']Tak, jam jest Eko z Dębicy.* Tak mam.*:roll:*:oops: Wszystko opisałam na foto bolgu dopiero wczoraj założonym.Adres w podpisie. Dość skąplikowana historia długo by tu opowiadać. * Obrazek zmniejszę.* Gotowe. Tylko teraz słabo widać napis :\ . * Slicznie dziekuje za banerek! :loveu: Quote
Eko Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 A bardzo prosę :) Jakby coś to mogę jeszcze coś zmajstrować.* Quote
Sabina02 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Eko napisał(a):A bardzo prosę :) Jakby coś to mogę jeszcze coś zmajstrować.* Dzieki! :lol: Quote
Ulka18 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Boksio niedlugo juz bedzie calkiem zdrowy, Halcia sie wybiera 14.8. do schroniska i byc moze go zobaczy i zrobi kilka zdjec, jesli zdazy. Quote
Sabina02 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Ulka18 napisał(a):Boksio niedlugo juz bedzie calkiem zdrowy, Halcia sie wybiera 14.8. do schroniska i byc moze go zobaczy i zrobi kilka zdjec, jesli zdazy. Super!!! :multi: Quote
Sabina02 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Nikt Cie nie odwiedza bidulku... :-( Obys znalazl ten cudowny domek jak najszybciej. Quote
aganela Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Hop Bolo!:multi:Niech więcej ludzi zobaczy twoją fajną mordkę! Quote
Reno2001 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Boksiul w górę. OFF Mnie ten podziała PWP na województwa wcale nie pasuje. To mocno ogranicza widocznośc poszczególnych wątków a zarazem uszczupla grono potencjalnych odwiedzających. Quote
Ulka18 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Mnie tez sie nie podoba, calkowicie zamyka watki do stalego grona odwiedzajacych. PS. Fundacja chce wybrac kilka psów 'na zywo' podczas pobytu w schronisku, mam nadzieje, ze Bollo sie spodoba i ze pojedzie :kciuki: Quote
Reno2001 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ulka18 napisał(a):Mnie tez sie nie podoba, calkowicie zamyka watki do stalego grona odwiedzajacych. PS. Fundacja chce wybrac kilka psów 'na zywo' podczas pobytu w schronisku, mam nadzieje, ze Bollo sie spodoba i ze pojedzie :kciuki: Yyyyy... A jak oni chcą rozwiązac problem szczepień, przy takim wyborze na żywo? Quote
Ulka18 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Bedą brac z tych 211 juz zaszczepionych ;) To i tak jest spora liczba psów do wyboru, boksio chyba jest zaszczepiony ostatnio, chociaz nie mam pewnosci. Quote
Reno2001 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ulka18 napisał(a):Bedą brac z tych 211 juz zaszczepionych ;) To i tak jest spora liczba psów do wyboru, boksio chyba jest zaszczepiony ostatnio, chociaz nie mam pewnosci. Aaa, no tak. Teraz rozumiem :lol:. Quote
Recommended Posts