House M.D. Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Witam wszystkich przyjaciół czworonogów. Mój pupil wabi się Isor. :) Pochodzi z hodowli Mavic. Jest synem XAVAIRA v Christinen Brunnen i LAJKI Mavic . Koniec przedstawiania mojego psiaka. Teraz zadam wam małe pytanie. Czy jest szczepionka o nazwie Dumemo, lub o podobnej nazwie? Z tego co powiedział hodowca który sprzedał mi psiaka jest to szczepionka 10 składnikowa. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Quote
rufus295 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Duramune :lol:, ja jutro z Melą idę właśnie na 3 szczepienie tą szczepionką tylko 9 składnikową. Quote
House M.D. Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Mój będzie miał 2 szczepionkę, miał mieć w ubiegłym tygodniu lecz nie będę miał transportu do soboty. :/ Pozostaje sobota. Do ilu tygodni powinno się szczepić psa tą szczepionką? Quote
rufus295 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Drugie szczepienie wykonuje się po 2 do 3 tyg. po wykonaniu pierwszego szczepienia. Quote
Recommended Posts