Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bora, około 5 miesięcy, suczka, rasa mieszaniec, wilczurowata, nie sterylizowana, szczepienia: nosówka, wścieklizna, odrobaczona, Olsztyn, kontakt: 503644775, gg 8978994
Wzięłam ją około miesiąca temu ze schroniska, niestety nie mogę się nią opiekować:-(, nie chcę też, żeby tam wróciła. Jest bardzo żywa, wesoła i przyjazna. Bardzo lubi być głaskana. Ma przekrzywioną głowę, w schronisku nie wiedziano, co jej jest. Mogła ulec wypadkowi albo były jakieś komplikacje przy porodzie. Może jej to minąć, jak dorośnie, czasem ją prostuje. Dobrze żyje z kotem i lubi dzieci

Posted

nowa930 napisał(a):
Bora, około 5 miesięcy, suczka, rasa mieszaniec, wilczurowata, nie sterylizowana, szczepienia: nosówka, wścieklizna, odrobaczona, Olsztyn, kontakt: 503644775, gg 8978994
Wzięłam ją około miesiąca temu ze schroniska, niestety nie mogę się nią opiekować:-(, nie chcę też, żeby tam wróciła. Jest bardzo żywa, wesoła i przyjazna. Bardzo lubi być głaskana. Ma przekrzywioną głowę, w schronisku nie wiedziano, co jej jest. Mogła ulec wypadkowi albo były jakieś komplikacje przy porodzie. Może jej to minąć, jak dorośnie, czasem ją prostuje. Dobrze żyje z kotem i lubi dzieci

Postaram sie pomóc oglaszając, proszę o aktualne zdjęcia.

Posted

[quote name='nowa930']
Wzięłam ją około miesiąca temu ze schroniska, niestety nie mogę się nią opiekować:-(,
Dlatego też przygarnięcie psa należy rozważyć 1000 razy, a potem jeszcze raz, to nie może być decyzja pod wpływem chwili, no ale już za późno.

jeśli nie umiesz wstawiać zdjęć prześlij mi na meila nikki.w@wp.pl to je tutaj umieszczę

Posted

kamilawa napisał(a):
Piekna sunia... te uszy!

Jest prześliczna. Mam nadzieję, że nowy domek szybko się znajdzie. Trzeba poogłaszać na allegro i innych tego typu portalach

Posted

Poproszę jeszcze o następujące informacje:

Dlaczego ją oddajecie?
Załatwia sie w domu?
Jak reaguje na psy, koty?
Lubi dzieci?
Szczepienia otrzymała w schronisku i jest zdrowa?

Telefon i nr gg podane w pierwszym poscie aktualne?

Posted

szczepienia dostała w schronisku, zdrowa. Zdarza jej się jeszcze nasikać, ale tylko wtedy, jak muszę zostawić ją samą na dłużej. Mieszka teraz z kotką i jest ok, ganiają się po domu:lol:. Jak wychodzimy na spacer to zaczepia wszystkie psy, żeby się bawić. Dzieci też;). Numer telefonu i gadu-gadu aktualne. Próbowałam dać ogłoszenie na allegro, ale ciągle otwiera się z błędem na stronie. Muszę ją oddać, ponieważ nie mogę się dogadać z właścielami stancji. Dziękuję za pomoc

Posted

Rozumiem, że szkoda Ci nerwów na ciągłe kłótnie z właścicielem, ale może nie poddawaj się? Nie dasz rady znaleźć innego mieszkania?
Ja na Twoim miejscu nie rezygnowałabym z psa. Może da się coś zrobić?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Znalazłam dom dla Bory, za miastem, także będzie miała dużo przestrzeni dla siebie:) szkoda będzie mi się z nią rozstać:-(, ale to chyba najlepsze rozwiązanie...