Blondella Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Psotuchna wskakuj na pierwszę stronę. Kto chce małą łobuzkę? Quote
Ania-Sonia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 W górę Psotuniu. Może jak w wieluńskiej Jagnie i tylu innych uroczych psiakach tej rasy :cool3: :loveu: , ktoś się w tobie wreszcie zakocha na dobre... Quote
Ania-Sonia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Oj Psotko, coś Ty napsociła, że nikt Cię nie chce! :shake: :placz: :look3: Quote
Ania-Sonia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Psotunia, w górę. Dlaczego nikt Cię nie chce :placz: :placz: :placz: Quote
MałGośka Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Kolejna relacyjka od Madzi, naszej wolontariuszki :) "Magda; 4 Mar 2006" napisał(a):Psotka jak zawsze siedzi na swoim podwyższeniu i patrzy co dookoła się dzieje. Nie wzrusza jej fakt, iż ktoś wchodzi na podwórko i głaszcze inne psiaki - Psocie to całkowicie zbędne. Ona umie dostrzec wśród tych wszystkich ludzi te jedyne. Jak kiedyś pisałam - mnie nie dopuściła do "grona najbliższych". Psotka ślicznie wygląda spoglądając tu z góry, a gdy jej się coś nie spodoba - szczeka. Cudowna sunia na stróża domu:) Quote
MałGośka Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Nikt się tego nie spodziewał - zwłaszcza, że los nas nie oszczędzał ostatnio - za dużo było w tak krótkim czasie złych wieści :sad: A miało być tak normalnie. Psotka poszła dziś na sterylizację - tak się z tego cieszyliśmy... Podczas zabiegu przestała po prostu oddychać - i mimo olbrzymich wysiłków naszej wspaniałej wetki - nie udało się Psotuni do życia przywrócić :( Gdy Ewa zadzwoniła do mnie, tuląc do siebie malutkie ciałko, nie była w stanie mówić. Ze szlochu udało mi się z trudem wyłowić informację, której nikt nie chce usłyszeć :shake: Psota - sunieczko... Płaczemy po Tobie wszyscy - egoistycznie nie pociesza nas myśl, że być może tam, za Tęczowym Mostem - jesteś szczęśliwa.... Nie ma Cię z nami, nie wybiegniesz już na swoje ulubione miejsce na rampie, nie obszczekasz świata! Psotka.... :sad: Quote
anielica Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Ale smutno :placz: :placz: :placz: Kolejna istotka tak długo czekała na swój domek i odeszła bez niego... Psoteczko (') (') (') Quote
Ania-Sonia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Żegnaj Psinko...Mam nadzieję, że znajdziesz za TM moją Bruńcię i przywitacie mnie tam kiedyś razem. ['] Quote
Ulka18 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Co sie dzieje? Tak duzo psiakow odeszlo ostatnio za Teczowy Most? Strasznie to smutne :placz: To dla Ciebie Psotko ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] Quote
Ania-Sonia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Psotuniu, moja pierwsza "wirtualna" psinko :-( Tak wiele Ci zawdzięczam. Będziesz w moim sercu zawsze. Do zobaczenia TAM. Quote
Ania-Sonia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Tak mi przykro, że nikt Cię nie chciał :-( Psota... Quote
Recommended Posts