MałGośka Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Psotka może mieć ok. 3 lata, choć patrząc na biel jej ząbków wydaje się być młodsza :-D Przyprowadzona do schroniska pod koniec marca przez ludzi, do których została podrzucona - była szczenna. Zaopiekowali się nią na czas porodu i odchowania maluchów, którym znaleźli domki. Mamusia niestety chętnych nie znalazła, a oni już jej dłużej trzymać nie mogli :-( Jest jeszcze zagubiona w schroniskowym życiu, smutna, kochana i łgodna... Na spacerku odżyła i to bardzo widocznie, a na okazane zainteresowanie żywiołowo reagowała (momentalnie wspinała mi się na kolana ;-) ) Weź mnie na rączki! ;-) Quote
MałGośka Posted April 18, 2005 Author Posted April 18, 2005 Psoteczka czeka, bo choć jest w schronisku jeszcze nieduzo, szczęśliwsza byłaby z własnym człowiekiem :roll: Quote
MałGośka Posted May 22, 2005 Author Posted May 22, 2005 Psoteczka ma swoją wirtualną pańcię :-) Została nią Brygida: Quote
anielica Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Psotka, hop na górę, żeby Cię wszyscy widzieli! Bo przecież najfajnie psoci się w swoim własnym domku! Quote
anielica Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Psoteczko! Znowu Cię znalazłam na trzeciej stronie. Siup na górę!! Quote
Ulka18 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 http://4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=8657&id_kat=13 Ewelina tel. 504424148 Zaadoptuję małego pieska, interesuję się mały pieskiem (samcem) ze względu na moje warunki mieszkaniowe (blok) przez 13 lat miałam pięknego kundelka, którego nie zamieniła bym na żadnego nawet rasowego pieska lecz był chory...teraz po pół roku chcę zapełnić pustkę w moim domu...Każdy piesek bedzie doskonale traktowany i napewno będzie się czuł dobrze. Moze akurat Psotce (mimo,ze nie jest samcem) sie uda ! Tak czy tak maila do Eweliny juz wyslalam. Quote
anielica Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 I co tam u Psotki słychać? Nie uciekaj Psoteczko z pierwszej strony! Quote
MałGośka Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 Psotka smutno siedzi sobie w dalekim kąciku schroniska... Niestety - okazuje się, że dopuszcza do siebie tylko "wybrańców" - osoby, które jej się nie spodobają, a bezceremonialnie próbują pogłaskać, mogą od niej oberwać... :-? Gdy jednak po prostu przyglądałam się jej i robiłam fotki - sama do mnie w końcu podeszła :-D Cierpliwość popłaca ;-) A jaka jest śliczna... :roll: Quote
Dorota_64 Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Podnoszę, Mamę mojej Tofci na czas ciąży i porodu przygarnęli jacyś dobrzy ludzie. Nie jestem pewna, ale chyba potem oddali ją i dzieciaki ( z wyjątkiem Tofci)do schroniska :( Ta sunia bardzo przypomina mamę Tofci :( :( Quote
Monia_ Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Psoteczko kochana wskakuj na gore! Jestes sliczna, malutka mordeczka i musisz znalesc szczesliwy domek. Kciuki :kciuki: Quote
Amie Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Od cioci Mantis prezencik dla Psotki i jej wielbicieli :D Quote
BarbaraMaria Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 :angel: :angel: Do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
BarbaraMaria Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 :angel: :angel: :angel: Na pierwszą stronkę!!!!!!!!!!!!! Quote
BarbaraMaria Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Gdzieś Ty poszła! Do góry!!!!!!!!!!!!!! Quote
Monia_ Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Cudna Psoteczka wedruje na sama gore! :bluepaw: :bluepaw: Quote
Recommended Posts