Dan Danilo Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Zakopane 2.VIII.2009 (CWC) Sędzia: Anna Jaśkiewicz (Polska) PSY Klasa młodzieży: OBI WAN KENOBI Buckshot - V1,Zw.Mł.,NJwR,BOB Klasa championów: ANUBIS Nocne Życzenie - V1,CWC,NDPwR SUKI Klasa młodzieży: CR LUCY LIU AT BUCKSHOT - V1, Zw.Mł. Klasa otwarta: Urasaghegyi FANTA AT BUCKSHOT - bdb Klasa championów: ZEWA FINIGAN Inferno de la Noche - V1, CWC, NDSwR Wielkie gratulacje dla Obisia !!! :happy1: warto dodac, że to jego druga w życiu wystawa i w wieku niespełna 10 miesięcy tak pięknie się zaprezentował :) oczywiscie Basia z Mirkiem też zasługują na gratulacje ;) :):) i równie pięknie się zaprezentowali ;) Pozdrawiamy J&K Quote
bety Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dzięki za wyniki i GRATULACJE. A zostały przyznane tytuły NDPwR i NDSwR? Pzdr Quote
Dan Danilo Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Bardzo przepraszam :oops: nie wiem jak to sie stało,ze nie napisałam! Pozdr J. Quote
Marzena>> Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dzięki za podanie wyników :), Gratki dla małolata jako jedyny nie poddał się upałowi :lol: Fotki będą..jak odbiorę aparat z knajpy w kościelisku bo po wystawie został się przy stole - dobrzy ludzie znaleźli i schowali :multi::multi: a mnie czeka wycieczka do Zakopca Quote
bety Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Dan Danilo']Bardzo przepraszam :oops: nie wiem jak to sie stało,ze nie napisałam! Pozdr J. OK, dzięki za uzupełnienie. Marzena>>;12726398 napisał(a):Dzięki za podanie wyników :), Gratki dla małolata jako jedyny nie poddał się upałowi :lol: Fotki będą..jak odbiorę aparat z knajpy w kościelisku bo po wystawie został się przy stole - dobrzy ludzie znaleźli i schowali :multi::multi: a mnie czeka wycieczka do Zakopca No podobno skleroza nie boli ;):evil_lol:. Rany ja bym zawału dostała jakbym aparat gdzieś zostawiła. Dobrze, że znaleźli się dobrzy ludzie. Jak to mówią "kto nie ma w głowie ten ma w nogach" :lol:. Miłej wycieczki do Zakopca i czekamy na fotki. :lol: Pzdr Quote
buckshot Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Hej, Dziękujemy :) Młodszy zaszalał ;) My tez nie mamy zdjęć.... Zapomnieliśmy aparatu.... Liczyliśmy na Marlen :) Pozdrawiamy Quote
Marzena>> Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Kasiu, dzięki za pomoc z fotkami :) muszę poszukać inny serwer bo picasso cóś nie daje rady :( Quote
bety Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Marzena mnie poprosiła o pomoc (dogo coś nie chce współpracować z albumem), więc się robi :lol: jeszcze raz fotki autorstwa Marzena>> Obi Antek Lili Fanta Zewka DZIĘKI ZA SUPER FOTORELACJĘ. :multi::lol: Pzdr Quote
Recommended Posts