malawaszka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 wyślijcie ją też to Lara żeby wstawiła na stronę beauceronów z nowymi zdjęciami i kontakten do Was bo widzę, że jest jako w Olkuszu Quote
hanek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Malawaszka, dzięki za cynk, wysłałam już do Lary prośbę. Quote
Ada-jeje Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Lara a przy okazji podnoszenia, :evil_lol: prosimy wstaw nasza Brene na strone beauceronów :lol: Quote
hanek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ada-jeje napisał(a):Lara a przy okazji podnoszenia, :evil_lol: prosimy wstaw nasza Brene na strone beauceronów :lol: To jest __Lara, a nie Lara! Quote
__Lara Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 hanek napisał(a):To jest __Lara, a nie Lara! Właśnie :cool3::cool3::cool3: Quote
IKA & SONIA Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 hanek napisał(a):Zapominamy o Brenie :( Ja pamiętam, w piątek odnowiłam dziewczynce komplet ogłoszeń. Quote
hanek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 No tak, IKA&SONIA zawsze na posterunku:loveu: Quote
Ada-jeje Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 IKA&SONIAIA zmien prosze na Allegro typ rasy Breny. Quote
hanek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Lara pyta czy Brena miała usuwane dodatkowe pazury w tylnych łapkach? Bo ma tam bandaże, ja nie pamiętam dlaczego. Quote
Ada-jeje Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Tak miala przy sterylce usuwane wilcze pazury. Quote
Ada-jeje Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A bo my takie znawce rasy :oops: czlowiek uczy sie do konca zycia a i tak glupi umiera :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 No to proste, dlatego ze nie znamy rasy, i dla nas u wszystkich psow zaczynajac na kundlach konczac na beauceronach wilcze pazura nalezy usuwac bo zbedne. Quote
hanek Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Lara - dziękujemy Ci bardzo za wstawienie suni na stronkę! Quote
Ada-jeje Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Pokazuj sie pieknosci bo juz za dlugo czekasz na wlasny domek. Quote
Ada-jeje Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Moze z naszych chopek cos wyjdzie :crazyeye: Quote
Ulaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Lara napisał(a):Co prawda nie jest to miejsce na tego typu dyskusję, ale pozwolę sobie napisac, ze jestem innego zdania - nie widze sensu obcinania czegos co psu nie szkodzi. Palec to nie jest paznokiec, ze mozna sobie go obciac ot tak sobie :shake: Ale jeszcze raz - nie wazne, nie w tym rzecz. Wlasnie wstawilam sunie na strone bosych. To juz 3cie psisko z Olkusza w typie beaucerona... :-( Ja rowniez pozwole sobie nie zgodzic sie... Wilcze pazury nie scieraja sie przy chodzeniu i u ras, u ktorych nbie sa wymagane stanowia wade. Usuwa sie je zaraz po urodzeniu lub przy okazJi innych zabiegow. W przeciwnym razie moga wrastac albo zahaczac i ulegac naderwaniom. Lepiej dmuchac na zimne ;) Brena do domu. Quote
Ada-jeje Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Bo to tylko pobozne nasze zyczenie, zeby Brena wreszcie znalazla swojego pana. Quote
Ada-jeje Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Brena wciaz czeka na swojego czlowieka. Quote
Recommended Posts