Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A&S bardzo prosimy o tekst i ogloszenia, w ogloszeniach prosze podawac moj nr. tel. 510 921 063, mamy chwilowe DT dla suni, oby tylko z kotami sie dogadala, bo inaczej kaplica. :-(

Posted

Ot i nasza Brena w calej okazalosci, ma piekna czarna lsnica siersc, troche wychudzona, wystaja jej lopatki i widac zapadniete boki. Miala wilcze pazury ktore zostaly usuniete przy dzisiejszej sterylce. Sunia napewno dogada sie z drugim psem, ale z sukami nie bardzo, trudno nam to tak do konca stwierdzic bo byla jeszcze przymulona jak chcialysmy ja zostawic na DT u p, Beatki ktora nie ma doswiadczenie z takimi psami jak rottki, no i sa u niej koty. Na szczescie udalo nam sie uprosic jeszcze tydzien DT u pani i jej babci u ktorej byla do tej pory, ale po tym terminie sunia musi opuscic DT a my nie mamy jej gdzie umiescic. Jedyne miejsce to oczywiscie hotel za 450 zl. miesiecznie, na co juz nas nie stac majac na hotelach 6 psow do tej pory. Nie przeskoczymy juz 7 psa. :placz:

Posted

Zdjęcia są piękne, z nimi ma lepsze szansę na wypatrzenie. trzeba tylko dużo ogłoszeń, ja pomogę jak tylko będę mogła... niestety Internet mam taki, że nie raz po jednym ogłoszeniu zawiesza się komputer i nic zrobić nie mogę. :comp26:Trzymam mocno kciuki, oby przez ten tydzień się domek znalazł...

Posted

cholera tam gdzieś w okolicy musi być jakas rozmnazalnia tego typu psów - jak miała wilcze pazury to może mix beaucerona bo w tej rasie występuja i to podwójne, takie podobne szczeniaki były u missieek też z Ol i staruszka Smoczuś - tez ma podwójne pazury - ona nie była w schronie, ktoś ją wywalił w Bukownie :angryy:

Posted

Malawszka trzeba popatrzec na Allegro z reguly wszystkie rozmanzalnie sie tam oglaszaja moze bedzie sprzedajacy z Bukowna lub okolicy, gdybys co takiego zanalazla wrzuc tu prosze linka.

Posted

Brena jest taka piekna a jednak nikt do niej nie zaglada. IKA uklony w Twoja strone czy rottka ma juz ogloszenia :crazyeye: jutro zostaje przwieziona pod Myslenice w oczekiwaniu na dom docelowy.

Posted

Napiszemy do Marty zeby starala sie to sprawdzic, ale wedlug mnie nie powinno byc z tym problemu, tylko ze bidula nieczego jeszcze nie potrafi, powoli zaczela reagowac na siad, i wiemy tez ze nie jest agresywna do psow, zaprasza do zabawy ale nie tych ktore sa za ogrodzeniem na swoim terytorium:shake: na te szczeka groznie.

Posted

POMOCY koledzy i kolezanki z okolic Poznania, kto moze nam przeprowadzic wizyte przeadopcyjna :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dla Suni i druga osoba porzebna z Gliwic, mamy wybor dwoch miejsc.

Posted

W miedzyczasie telefon z Lodzi, Wroclawia, Zabrza i Bytomia. Jeszcze nigdy nie bylo tyle telefonow o psa, chyba dzieki Brenie jeszcze jeden lub nawet dwa psy znajda domy. :loveu: