Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia rottka dzisiaj została wyadoptowana ze schroniska w Olkuszu do Libiąża. Niedawno dzwoniła jej właścicielka która mieszka z babcią, ze babcia nie chce tego psa i musi zostać oddany!!!!! Ada-jeje uprosiła kilka dni dla suni bo przecież nie nie zawiezie jej z powrotem do schroniska w OL. :placz::placz::placz:
Prosimy bardzo o zgłoszenie suni na forum rottkowe. My zobowiązujemy się do sterylizacji suni, prosimy gorąco o DT dla malej która jest naprawdę łagodną suńką.

Na chwilę obecną wiemy, że sunia ma około 1,5 roku, sutki nie wskazują na to ze była szczenna, jest bardzo żywiołowa i ruchliwa, nie przejawia w ogóle agresji.

Fotki

A oto sunia jeszcze w schronisku

W domu, który okazał się kompletnym niewypałem

Dane podstawowe

Wiek przybliżony: 1,5 roku
Rasa: mieszaniec Rottweilera
Rozmiar: duży
Książeczka zdrowia

Kastracja: tak
Szczepienie: nie
Odrobaczenie: tak
Charakter

Małe dzieci: nie sprawdzono
Koty: atakuje
Psy: nie toleruje innych suk
Kontakt w sprawie adopcji

Obecna lokalizacja: małopolskie / Myślenice
Kontakt: 0 510-921-063

Ogłoszenia

www.petworld.pl
www.mojpupil.pl
www.ogloszenia.aleokazja.pl
www.ale.gratka.pl
www.kupsprzedaj.pl
www.adopcjapsa.pl
www.4lapy.pl
www.gieldaogloszen.pl
www.eoferty.com.pl
www.kokosy.pl
www.zwierzeta.5aleja.pl
www.afisze.pl
www.drobny.com.pl
www.isu.pl
www.dwukropek.pl
www.owi.pl
www.nasipupile.pl
www.zoonet.pl
www.przygarnijzwierzaka.pl
www.przygarnij.pl
www.spacerek.net
www.ogloszenia.moje.pl
www.karusek.com.pl
www.zwierzaki.org
www.ogloszenia.web-marketing.pl
www.ludzie.cafeanimal.pl
www.szerlok.pl
www.gumtree.pl
www.ćwirek.pl
http://www.twojeanonse.com/
http://nowe-ogloszenie.hiperogloszenia.pl/

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadomo ze ogloszenia zrobi IKA & SONIA ktora juz nie wyrabia czasowo bo jej nikt nie pomaga, jest jedyna osoba z nami ktora robi ogloszenia dla wszystkich naszych psiakow, a jest ich nie malo.:shake: Nie wiem kto jest od rottkow a oni maja wieksze doswiadczenie i rozeznanie jesli idzie o ta rase.

Posted

Nie wiem :shake: bylam w szoku wczoraj i jednoczesnie zalamana, chyba przyjdzie nam zlkwidowac fundacje, prawie wszystkie psy sa na hotelu, to sa koszty ktore zaraz nas przerosna, bede dzownic do tej dziewczyny.

Posted

Jaka piękna sunia :loveu:

Jak można nie chcieć takiego cuda :angryy:

Najistotniejsza jest sprawa jak sunia zachowuje sie wobec kotow, psow jak w mieszkaniu itp.
Będzie nam prosciej szukac dt.

P.S kanna fajny nick :diabloti:

Posted

Lara zdjecia sa w pierwszym poscie, mozna smialo brac i oglaszac sunke. Rozmawialam teraz z osoba ktora zdecadowala sie na adopcje. Jest to mloda osoba ktora kocha zwierzeta i chciala sunie pokochac z wzajemnoscia. Widzialam zreszta jak zachowywala sie w stosunku do suni w czasie podrozy.
Bledem jej bylo ze nie zapytala o zgode babci z ktora mieszka, liczyla na to ze babcia zaakceptuje psa jak juz bedzie w domu. Jednak tak sie nie stalo, rodzice dziewczyny powiedzieli jej wrecz ze jak sie psa nie pozbedzie to wyrzuca ja z domu. Dzieczyna jest zalamana sytuacja bo bardzo chciala miec przyjaciela w postaci psa ktory by ja kochal, widac ze nikt jej nie kocha a rodzice byc moze w swoim zyciu przekazujac swojej corce takie wartosci wyladuja w schronisku dla ludzi, czego zreszta im zycze. Sunia spedzila noc spokojnie, nie probujac wejsc do lozka, w samochodzie byla dosc niespokojna ale byc moze dlatego ze zaraz jak wyskoczyla z auta to mial ladna sr...czke.
Mamy kilka dni czasu na zabranie suni, mysle, bo podobno dzis rodzice maja przyjsc na kontrole, ktorzy chcieli odwiezc psa do schronu. Na chwile obecna tez nie potrafie wiecej o suni powiedziec, czyli jak reaguje na koty, dzieci itd. Oby nie okazalo sie ze sunia jednak musi byc jutro zabrana bo taki prikaz dadza rodzice. Wtedy ja ide z sunia do lasu, bo tez juz sama nie wiem gdzie ja upchac. Dzis przybyl nam pies ktory na naszym terenie byl przywiazany do drzewa, a mialo to byc miejsce dla suni.:placz:

Posted

Przepraszam, nie zauważyłam zdjęć. Ogłoszonka będą wieczorkiem, bo zaraz wychodzę z domu.

No niestety... ja wiem na swoim przykładzie, nie mogę mieć psa i koniec. Dlatego nawet nie podejmuję się takiego zadania jak przyprowadzenie psa do domu, bo wiem czym by to się skończyło.