IKA & SONIA Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Sunia rottka dzisiaj została wyadoptowana ze schroniska w Olkuszu do Libiąża. Niedawno dzwoniła jej właścicielka która mieszka z babcią, ze babcia nie chce tego psa i musi zostać oddany!!!!! Ada-jeje uprosiła kilka dni dla suni bo przecież nie nie zawiezie jej z powrotem do schroniska w OL. :placz::placz::placz: Prosimy bardzo o zgłoszenie suni na forum rottkowe. My zobowiązujemy się do sterylizacji suni, prosimy gorąco o DT dla malej która jest naprawdę łagodną suńką. Na chwilę obecną wiemy, że sunia ma około 1,5 roku, sutki nie wskazują na to ze była szczenna, jest bardzo żywiołowa i ruchliwa, nie przejawia w ogóle agresji. Fotki A oto sunia jeszcze w schronisku W domu, który okazał się kompletnym niewypałem Dane podstawowe Wiek przybliżony: 1,5 roku Płeć: suka Rasa: mieszaniec Rottweilera Rozmiar: duży Książeczka zdrowia Kastracja: tak Szczepienie: nie Odrobaczenie: tak Charakter Małe dzieci: nie sprawdzono Koty: atakuje Psy: nie toleruje innych suk Kontakt w sprawie adopcji Obecna lokalizacja: małopolskie / Myślenice Kontakt: 0 510-921-063 Ogłoszenia www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.4lapy.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.zwierzaki.org www.ogloszenia.web-marketing.pl www.ludzie.cafeanimal.pl www.szerlok.pl www.gumtree.pl www.ćwirek.pl http://www.twojeanonse.com/ http://nowe-ogloszenie.hiperogloszenia.pl/ Quote
Leyla Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ..a niech te babska gangrena jakaś dopadnie:angryy: Ja nie umiem ogłoszeń robić ,a pewnie potrzebne duuużo..Kto zrobi?? Quote
kamilawa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ja porobię, ale więcej fotek potrzebnych. Biedna :-( Quote
Ada-jeje Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Wiadomo ze ogloszenia zrobi IKA & SONIA ktora juz nie wyrabia czasowo bo jej nikt nie pomaga, jest jedyna osoba z nami ktora robi ogloszenia dla wszystkich naszych psiakow, a jest ich nie malo.:shake: Nie wiem kto jest od rottkow a oni maja wieksze doswiadczenie i rozeznanie jesli idzie o ta rase. Quote
Ada-jeje Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Jutro bedzie wiecej fotek bo ja tuman mam juz skopiowane, tylko nie potrafie przeslac do IKI. Quote
Ada-jeje Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Dzieki kuba sciagnij tu ciotki z rotkowego, pliss. Quote
kamilawa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ada-jeje napisał(a):Nie wiem kto jest od rottkow a oni maja wieksze doswiadczenie i rozeznanie jesli idzie o ta rase. Lulka już o suni wie, pw wysłałam. Quote
__Lara Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Jutro jej zrobię ogłoszenia jak tylko będzie więcej zdjęć. Quote
IKA & SONIA Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Allegro takie na szybko: http://www.allegro.pl/add_item.php?add_ok=1&PA=&category=5344&this_item_id=703518987 Quote
IKA & SONIA Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Dziewczyny dzięki za odzew!!! Jutro biorę się za ogłaszanie suni i uzupełnię allegro. Prosimy jak możecie pomóżcie w ogłaszaniu!!! Quote
kuba123 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 sunia ma już wątek na rottkach napisałam też na gg do Jędzy Quote
Leyla Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 __Lara napisał(a):Jutro jej zrobię ogłoszenia jak tylko będzie więcej zdjęć. Właśnie miałam do Ciebie pisać w tej sprawie:p Quote
polciuaa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 co za babsztyl.:angryy: normalnie brak słów.:roll: Quote
IKA & SONIA Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Zaktualizowałam pierwszego posta o nowe fotki. Quote
kanna Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 ile dni kobieta zobowiązała się dziewczynkę przetrzymać? Quote
Ada-jeje Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Nie wiem :shake: bylam w szoku wczoraj i jednoczesnie zalamana, chyba przyjdzie nam zlkwidowac fundacje, prawie wszystkie psy sa na hotelu, to sa koszty ktore zaraz nas przerosna, bede dzownic do tej dziewczyny. Quote
Kana Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Jaka piękna sunia :loveu: Jak można nie chcieć takiego cuda :angryy: Najistotniejsza jest sprawa jak sunia zachowuje sie wobec kotow, psow jak w mieszkaniu itp. Będzie nam prosciej szukac dt. P.S kanna fajny nick :diabloti: Quote
kanna Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Kana'] P.S kanna fajny nick :diabloti: i vice versal :diabloti: Quote
__Lara Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Leyla napisał(a):Właśnie miałam do Ciebie pisać w tej sprawie:p :p czekam wciąż na zdjęcia, będę tu wieczorem. A co do tej kobiety to brak słów... Quote
Ada-jeje Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Lara zdjecia sa w pierwszym poscie, mozna smialo brac i oglaszac sunke. Rozmawialam teraz z osoba ktora zdecadowala sie na adopcje. Jest to mloda osoba ktora kocha zwierzeta i chciala sunie pokochac z wzajemnoscia. Widzialam zreszta jak zachowywala sie w stosunku do suni w czasie podrozy. Bledem jej bylo ze nie zapytala o zgode babci z ktora mieszka, liczyla na to ze babcia zaakceptuje psa jak juz bedzie w domu. Jednak tak sie nie stalo, rodzice dziewczyny powiedzieli jej wrecz ze jak sie psa nie pozbedzie to wyrzuca ja z domu. Dzieczyna jest zalamana sytuacja bo bardzo chciala miec przyjaciela w postaci psa ktory by ja kochal, widac ze nikt jej nie kocha a rodzice byc moze w swoim zyciu przekazujac swojej corce takie wartosci wyladuja w schronisku dla ludzi, czego zreszta im zycze. Sunia spedzila noc spokojnie, nie probujac wejsc do lozka, w samochodzie byla dosc niespokojna ale byc moze dlatego ze zaraz jak wyskoczyla z auta to mial ladna sr...czke. Mamy kilka dni czasu na zabranie suni, mysle, bo podobno dzis rodzice maja przyjsc na kontrole, ktorzy chcieli odwiezc psa do schronu. Na chwile obecna tez nie potrafie wiecej o suni powiedziec, czyli jak reaguje na koty, dzieci itd. Oby nie okazalo sie ze sunia jednak musi byc jutro zabrana bo taki prikaz dadza rodzice. Wtedy ja ide z sunia do lasu, bo tez juz sama nie wiem gdzie ja upchac. Dzis przybyl nam pies ktory na naszym terenie byl przywiazany do drzewa, a mialo to byc miejsce dla suni.:placz: Quote
__Lara Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Przepraszam, nie zauważyłam zdjęć. Ogłoszonka będą wieczorkiem, bo zaraz wychodzę z domu. No niestety... ja wiem na swoim przykładzie, nie mogę mieć psa i koniec. Dlatego nawet nie podejmuję się takiego zadania jak przyprowadzenie psa do domu, bo wiem czym by to się skończyło. Quote
Lulka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 dostalam pw, ale niestety nie mam jak pomoc :-( odezwijcie sie moze do fundacji rottkowych www.rottka.pl a druga to www.rottka.org Quote
__Lara Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Już jestem, zaraz zabieram się za ogłoszenia. Edit: Ogłoszenia ma na: www.ojej.pl www.pineska.pl www.animalia.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.adopcjapsa.pl www.rozglos.net www.anonseogloszenia.pl www.najpewniej.pl www.petsy.pl www.vendito.pl www.e-zwierzak.pl www.twoje-ogloszenia.pl www.morusek.pl www.adpedia.pl www.olx.pl www.szybko-sprzedam.pl www.sprzedasz.pl www.pchlitarg.info.pl www.tlenek.pl www.top-ogloszenia.com Quote
Ada-jeje Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Lara dziekujemy za pomoc. Sunie odbieramw piateek i jade prosto na sterylke na godzine 10.00. Quote
Recommended Posts