Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Wiadomości o Yogim są dobre. Nic się nie dzieje ;) Nuda.
Ale za to jego towarzysz wpadł pod samochód. Ma śrube w łapie i ma skróconą tylną łape o 4 cm, a do tego on już wcześniej był kaleką - przednia łapa jest nie do końca sprawna...
Pobiegł obszczekać samochód ( u nich na wsi, nie w mieście). Potknął się i wpadł pod... :(
Trzymajcie kciuki za niego!

• 5 weeks later...
Posted

TY? no ja też i Mariola też !
Ja tu od poczatku ratowalam sytuację, bo przecież pan wydzwaniał również po Szymka...wyganiałam Mariolę z lecznicy, żeby leciała na łeb na szyję do domu, żeby najpierw pojechał zobaczyć Yogiego i nie jechał do Szymona...

Pamietam jak dziś !

A yogi pomyka jak sarenka .....

• 2 weeks later...
Posted

Ale było już naprawdę ciężko. To był pies, gdzie rzeczywiście były już przypuszczenia, że jedyny finał to morbital, bo pies bał się siebie samego. I co z takim zrobić? Cały jego pobyt i adopcja to kategoria: cuda:)

Posted

Mi się podobał od początku :) Fakt faktem, że na sam koniec pobytu u mnie zaczęły się poważniejsze problemy - takie jak wygryzienie dziury na środku łóżka. A listewki wyrwane przez Yogiego dopiero niedawno zrobiliśmy ;)

Teraz mam małego zastepce Yogiego. Co prawda nie boi się wszystkiego, ale też ma straszne adhd. I co najgorsze ten też mi się podoba :)

• 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...