Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z lizaniem lepiej. Natomiast samopoczucie takie byle jakie. Ani się nie bawi, niczym się nie interesuje. Leży głównie w kuchni. Na spacerach ciagnie niczym pociag. Zjesc, sam nie zje . Trzeba go nakarmić :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

po zdjeciu szwow trzeba dac mu troche odpoczynku i zaczac konsultowac łapy. Powiedzcie mi jak znalezc dom dla psa bez ogona, bojacego się na poczatku, kiepsko znoszacego zostawanie samemu i z problemami z łapami??

p.s Delph o 16 może być :)

Posted

ale widzicie, ze do osoby która widział kilka razy, przyszedl wszedl na lozko i sie przytulil.
On juz sie zachowuje jak normalny pies. i w ogole nie ma juz takiej sytuacji ze ucieka, jak sie np chodzi szybciej po mieszkaniu.

Dzisiaj robil mi popudkę i marudzil

Posted

Yogiemu nieco poprawiło się samopoczucie. Chciał się pobawić z Puma, ale ona sie kołnierza boi... I podgryzał mi rękę.
Za to moszna sie troche babra. On nie daje sie dotknac, a trzeba mu to wyczyscic.

Posted

dziekuje Delph za radę. Ciotka Idusiek przyjechała i zajeła się Yogim. Dzisiaj chlopak ma juz mniejsza opuchliznę i jest zadowolony :)

niestety ciotki potrzebne bedzie wsparcie na konsultacje dla Yogiego

Posted

ciotki zapomniały o Yogim.
a on czuje sie juz zupelnie normalnie, az za bardzo nawet. Łobuzuje i odpracowuje tamte smutne dni. Kilka minut temu przyniosl mi buta z przedpokoju... chodzi , gryzie, bawi sie z Pumą, żuje sobie dywanik. Po prostu masakra :)

Posted

no pewnie, że i jemu teraz lepiej i Wam :)
skubany chirurg...sam sobie poradził...

No czasami tak bywa, ze sobie same wyciagają- pamiętam, że onka Rozi tak miala, ze nie było czego wyciągać :)