Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

teraz cos dodam..
Zwrócilam uwage na to ze drzwi mi sie od srodka nieco zmienily...
Wyszłam z Yogim i Ignasiem na spacer. Wrócilam, wzielam Pume. Chlopakom zostawilam rozsypane zarcie w pokoju.
Wyszłam za drzwi, Yogi piszczał, weszłam opierdzielilam go. Wyszlam jeszcze raz. Zamknelam jedne drzwi, drugie. usiadlam obok zeby zobaczyc jak dlugo bedzie wariowal.
Yogiego szlak trafil, swirowal na prawde niesamowicie, a drzwi tak zaczal drapac ze myslalam, ze mi je rozpierdzieli. Wrócilam znowu, opierdzielilam go, zamknelam w pokoju. Wyszłam.
Drzwi od pokoju otworzyl i pod blokiem bylo go slychac...

Znacie jakies metody na takie akcje?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam za off, ale Cygan przeżył horror i nadal domku nie widać - siedzi w schronie od roku, żadne reportarze, artukuły nie działają na ludzi, a pies potrzebuje DS, przez to co przeżył:

Bo wpadł pod samochód, bo miał noge złamaną- własciciel usiłował zatłuc psa na śmierć
http://www.dogomania.pl/threads/130415-Bo-wpadA-pod-samochA-d-bo-miaA-noge-zA-amanAE-wA-asciciel-usiA-owaA-zatA-uc-psa-na-A-mierAE

Posted

Puma ma ich serdecznie dosyc! bardzo sie wycofała.. Dlatego mowie no nastepny tymczas, jakis spokojny... Choc pewnie bedzie ciezko o takiego

a co do psich poslan, Ignas przenosi je z miejsca na miejsce :)

Posted

Yogi wlasnie bez oporow puscil smierdzacego baka...

mialam dzis dziwny telefon. dziewczyna mowi ze w sprawie adopcji yogiego. Tak bylam zszkowana ze nie wiedzialam od czego zaczac :) A ona dalej czy za adopcję wyrobilaby się do 100 czy 1000zl, nie uslyszalam dokladnie... Ja mowie ze adopcja bezplatna, a ona ze sie zastanowi...