Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak chodzi o warczenie, to Yogi ustala sobie pozycje w stadzie :):) Ciebie uznal za szefowa, a Tzeta chce zepchnac na nizsza pozycje :):) moze wejdz na internet i poszukaj co zrobic, zeby sie TZ utrzymal na wyzszej. Yogi sie poczul mocniejszy i walczy o miejsce. Na zasadzie albo ja go, albo on mnie :):)

Posted

czeka nas odrobaczanie calej brygady... wczoraj fajnie moj ojciec przyjechal, siedzimy,nic nie gadal nawet ze psy sa. a tu nagle Yogi zwymiotowal... robaki.
zrobilo sie milo i sympatycznie

Posted

raz jak zamawiałam, napisalam ze najlepiej wieczorem. facet przyjezdzal kilka dni, w koncu powiedzial ze oni wieczorem nie pracuja... i oczywiscie nie dzwonil. z tymi kurierami to mnie zawsze nerwy chwytaja...

Posted

no teraz ma taka szczupla sylwetkę, ze na zarlacza tlustego miesa nie wyglada

Yogi straszie drze gebe jak wychodze. coraz bardziej. Nawet sasiad z gory do mnie zagadał.. wyrozumiale, ale jednak.

Posted

byłoby fajnie. skacze na drzwi, drapie, piszczy, skomle. cos trzeba wymyslec, zaopatrze sie w rozne gryzaki, bede zostawiac. tyle zeby mi sie chlopaki nie awanturowali o to.
Ja go straszie lubie! Jest taki wesoly, tak sie do mnie cieszy. na dworze uwielbia biegac. a przy obcych inny pies...