Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie, nie wyrzucalam :)
Wczoraj przyjechali bracia mojego TZ (kaszubi :D ). Byli caly dzien. Yogi nie odwalal scen, po kilkunastu min zachowywal sie normalnie, jak tylko przy nas. jeden zostal sam z nimi na jakies 3 godz. Mowil ze nie warczal itd. wszystko ok.
Oni pojechali. my dzis wstajemy, tzn Slawek. Poszedł do lazienki, wraca, a Yogi zrywa się z gębą na niego... zaczelam go opieprzac, nic. Znowu i dalej nic. W koncu jak wstalam to sie uspokoil. I kto mi powie jaki jest powód? :(

Posted

ale na kobiety tez warczal...
Za to zaraz przedstawie opis odwagi Yogiego.
Wczoraj poznym wieczorem odprowadzalismy kolezanke (ta której tam wczesniej z lazienki nie wypuszczał) na przystanek. Szlismy ze wszystkimi trzema burkami. Ruch nie był duży, ale byl! W czasie tej drogi Yogi przeszedł przez ulicę 4 razy!!! Praktycznie sie nie bal za pierwszym razem, a pozniej jakby nigdy nic!

Posted

Nie straszę, nie podejrzewam, zeby to było u Yogiego, bo moje Pogo miało 13 lat... u Yogiego to raczej stany lękowe ale moze by go jakiś specjalista obejrzał...A behawiorysta coś mówi na ten temat?

Posted

no właśnie ja dzis zamówiłam, ale będzie dopiero na poniedziałek, szybciej się nie da :(

Mariola, kupisz im coś, czy będą jechać o suchym pysku do poniedziałku ?:)

Posted

wykorzystamy Pume i tyle.
Moj TZ wkurzony... Yogi na niego ciagle warczy, jak mnie nie ma rowniez (i to jest gorsze...). Moze wstac, moze isc, moze sie do niego odezwac, to od razu Yogi zaczyna warczec.
dzisiaj przy takiej akcji sie nie odzywalam, zeby zobaczyc jak bedzie reagowal na samego TZ. No i co? I Yogi robil co chciał, podchodził warczac, odchodził warczac, w ogole nie przestawał

Posted

[quote name='mariolka']Yogi gdzie Twój dom? :( Wczoraj byla znajoma. Aga napisz cos od siebie :)

jestem mile zaskoczona i mam jak najlepsze wrażenie:)) zeszłym razem jak byłam u Mariolki to zaczęło się to warczenie, a wczoraj elegancko nawet go głaskałam i to nie raz, również na dworze był odważniejszy:)) widzę duuży postęp!