Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='idusiek']tutaj jak taka pierdoła nieogarnieta wyszedł :D

Idusiek pewnego dnia ja Cie odprogramuje, zebys tylko widziala pozytywne rzeczy.
Bedziesz optymistka jak sie patrzy :):)

Posted

ja na razie zrobilam gumtree z tymi fotkami.
na tym wyzej widac, ze ma taki łysawy pyszczek - wargi. Nie wiem czy mi sie wydaje, czy mu faktycznie wyłysiało. Takie pomarszczone wargi :)

Posted

mi tez sie nie podoba ;) da sie zyc, ale to stare mieszkanie.
zostały zjedzone prawie wszystkie zabawki. procz dwoch piszczacych jeszcze..
I jeszcze nie dałam zabawek zoltych kosteczek od Feli. Tzn jedna juz została wypruta, i poszla w smietnik ;) Ale jeszcze jest jedna na czarna godzine zabawkową :)
Dzisiaj zrobił pobudkę o 7. Najpierw przyniósł taki chodniczek z przedpokoju, za chwile patrze a on idzie z moim plecakiem..
Na dworze szał, zabawa, piszczenie do psów. Tak bym chciala zeby sie pobawił z jakims psem na ogrodzonym terenie...
Aha i tego chyba nie pisałam. Raz szczekał na psa-samca, ale tez wachał sie np z panem spanielem.

Posted

mariolka, to go wykorzystaj:) Jak już Ci plecak przynosi, to może da się podszkolić do przynoszenia śniadania albo chociaż kapci:) Może on ma zadatki na asystujcego?

Posted

wiem myslałam o tym. Tyle ze on sie boi jak sie czegos od niego wymaga. od razu zostawia ta rzecz i w nogi. Przeszkadza mi w tym tez zazdrosc mojej suki. Bo ona od razu podlatuje pakuje sie na rece - kolana .
Yogi jednen zly nawyk od niej załapał. Złe zachowanie przy szykowaniu się na spacer, piszczenie, skakanie. Ale tez siada, jak ona siedzi. Ogolnie wlasnie nie wiem czy umiał, czy sie nauczył od niej, siadac na komende. Mowie do Pumy siad, ona siada i Yogi siada. I jak powiem do niego samego , tez zazwyczaj usiadzie.
Mysle ze jak sie z nim popracuje bedzie fajnym psem.
Puma tez sie nauczyla czegos nieznosnego. Przez to dokarmianie parowkami na poczatku, zaczela zebrac :P

Posted

Mnie sie wydaje, ze Yogi zrobil ogromny postep w tak krotkim czasie. Napoczatku wydawalo sie, ze on jest totalnie do niczego, a teraz tylko, ze nie jest zbyt odwazny. No i dobrze, zeby poszedl do domu z innym psem.

Posted

ostatnia zolta kosteczka wypruta... Nie ma sensu mu dawac pluszowych zabawek.Gumowe przegryzuje.
wczoraj na wieczornym spacerze szalal niczym szczenie. Puma miała go juz dosyc, bo dosc mocno ją łapał zebami w zabawie. Przydałoby mu sie cos mlodego do zabawy...