idusiek Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 tutaj jak taka pierdoła nieogarnieta wyszedł :D Quote
idusiek Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 ale zdjecia fajne ! dzieki ze porobiłas, bede wstawiać tez na allegro, tylko juz nie dzis :( Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='idusiek']tutaj jak taka pierdoła nieogarnieta wyszedł :D Idusiek pewnego dnia ja Cie odprogramuje, zebys tylko widziala pozytywne rzeczy. Bedziesz optymistka jak sie patrzy :):) Quote
pumcia02 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ja na razie zrobilam gumtree z tymi fotkami. na tym wyzej widac, ze ma taki łysawy pyszczek - wargi. Nie wiem czy mi sie wydaje, czy mu faktycznie wyłysiało. Takie pomarszczone wargi :) Quote
Szarotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Mnie sie wydaje, ze wargi ma normalne :):) takie zmyslowe :):) Quote
pumcia02 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 usmialam sie normalnie :) moj tz tez mowi ze ma normalne.. dzisiaj psiaki zostały na jakies 8 h. Normalnie nic nawet nie bylo sciagniete :) Quote
idusiek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 uuuuuuuuuuuuuuu ,no prosze jak ładnie :D Quote
idusiek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 wstawiłam nowe foty do allegro : http://www.allegro.pl/item906329605_yogi_ten_piekny_pies_bardzo_cie_potrzebuje.html Quote
pumcia02 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 dzieki idusiek :) zmieniłam tez troche koncowke opisu http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-YOGI-mlody-pies-po-wypadku-przezyl-traume-teraz-potrzebuje-domu-W0QQAdIdZ184717075 Quote
idusiek Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 nooo,adnie, podmienię i na allegro;) Quote
pumcia02 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Yogi zjadł dzisiaj kawalek listewki w przedpokoju. Chyba mu sie nie podoba nasze umeblowanie Quote
idusiek Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 no widzisz, a moze masz po prostu niemodnie? mariolka, pomysl z niego moze byc projektant;) Quote
pumcia02 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 mi tez sie nie podoba ;) da sie zyc, ale to stare mieszkanie. zostały zjedzone prawie wszystkie zabawki. procz dwoch piszczacych jeszcze.. I jeszcze nie dałam zabawek zoltych kosteczek od Feli. Tzn jedna juz została wypruta, i poszla w smietnik ;) Ale jeszcze jest jedna na czarna godzine zabawkową :) Dzisiaj zrobił pobudkę o 7. Najpierw przyniósł taki chodniczek z przedpokoju, za chwile patrze a on idzie z moim plecakiem.. Na dworze szał, zabawa, piszczenie do psów. Tak bym chciala zeby sie pobawił z jakims psem na ogrodzonym terenie... Aha i tego chyba nie pisałam. Raz szczekał na psa-samca, ale tez wachał sie np z panem spanielem. Quote
ludwa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 mariolka, to go wykorzystaj:) Jak już Ci plecak przynosi, to może da się podszkolić do przynoszenia śniadania albo chociaż kapci:) Może on ma zadatki na asystujcego? Quote
pumcia02 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 wiem myslałam o tym. Tyle ze on sie boi jak sie czegos od niego wymaga. od razu zostawia ta rzecz i w nogi. Przeszkadza mi w tym tez zazdrosc mojej suki. Bo ona od razu podlatuje pakuje sie na rece - kolana . Yogi jednen zly nawyk od niej załapał. Złe zachowanie przy szykowaniu się na spacer, piszczenie, skakanie. Ale tez siada, jak ona siedzi. Ogolnie wlasnie nie wiem czy umiał, czy sie nauczył od niej, siadac na komende. Mowie do Pumy siad, ona siada i Yogi siada. I jak powiem do niego samego , tez zazwyczaj usiadzie. Mysle ze jak sie z nim popracuje bedzie fajnym psem. Puma tez sie nauczyla czegos nieznosnego. Przez to dokarmianie parowkami na poczatku, zaczela zebrac :P Quote
idusiek Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 hehe, żebranie jest fajne :D mój roman to nawet juz szczeka na mnie jak żebrze :) Quote
pumcia02 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 wlasnie ja tez tego nie lubie. Idusiek pisala na watku Ostrowi o zmianie opisu. Może ma ktoś jakiś pomysł? Cos takiego trzeba wymyslec co by zachecilo ludzi... Quote
Szarotka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Mnie sie wydaje, ze Yogi zrobil ogromny postep w tak krotkim czasie. Napoczatku wydawalo sie, ze on jest totalnie do niczego, a teraz tylko, ze nie jest zbyt odwazny. No i dobrze, zeby poszedl do domu z innym psem. Quote
pumcia02 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ostatnia zolta kosteczka wypruta... Nie ma sensu mu dawac pluszowych zabawek.Gumowe przegryzuje. wczoraj na wieczornym spacerze szalal niczym szczenie. Puma miała go juz dosyc, bo dosc mocno ją łapał zebami w zabawie. Przydałoby mu sie cos mlodego do zabawy... Quote
idusiek Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 ciotka czy to znaczy ze tymczsowicza chcesz?:) Quote
pumcia02 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 chce. ale trwaja negocjacje. TZ sie opiera bo (jego slowa) zamiast zajmowac sie psami, powinnam pracy szukac. Quote
Recommended Posts