_ogonek_ Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dobry wieczór Yogi :loveu: Widzę że nieźle się masz :lol: Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='_ogonek_']Dobry wieczór Yogi :loveu: Widzę że nieźle się masz :lol:[/QUOTE] Widze Ogonku, ze wpadasz od czasu do czasu po starej znajomosci jak kot do krolowej :):) Quote
pumcia02 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 wybawiłam sie z Yogim. Troche przystopował. Dzisiaj rano znowu miał faze szczeniaka. Zaczał sie bawic jak szalony. Na spacerze to nawet sie ze mną ganiał. W domu juz moge sie z nim ciagnac zabawkami, jak ma dobra chwile.. Jak wychodziłam zamknelam kuchnię. Jak wrócilam były posciagane rzeczy z półki i z lozka. pokoj wygladam masakrycznie. dobrze ze wracam przed moim TZ ;) jutro zostawie kosci. zobaczymy co wtedy bedzie... Quote
idusiek Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 nudzi sie chłopak ewidentnie.... oj mariolka, zostaw mu właczony komputer, zapusć jakąś gierkę, albo film na Dvd :) Quote
Szarotka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No tak Yogi protestuje, ze wychodzisz . Quote
pumcia02 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 gdzie ten domek z ogrodem? :( on tak fajnie bawi sie z psem. powinien miec kompana i podwórko do zabaw. Quote
Szarotka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 On juz ma kompanke :):) Domek z ogrodem tez sie znajdzie. Yogi juz zrobil pierwszy krok. Wstal i zamieszkal w bloku. Kiedys to Yogi lezal, do bloku sie nie nadawala i mial na imie Ogonek :):) Quote
pumcia02 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ta kompanka to az takich szalenstw nie urzadza i raczej go wtedy doprowadza do porzadku. Quote
Avilia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Uffff...przeczytałam cały wątek. Mariol jak sobie radzisz?Jak tam Yogi? Suczka ,która jest u mnie na tymczasie też wszystko z początku niszczyła (mam pięknie zjedzone drzwi wyjściowe,obgryzione listwy od podłogi,wyrwane listewki od drzwi z łazienki) Po miesiącu pobytu u mnie całkowicie się uspokoiła.Czasem tylko piszczy jak wychodzę na dłużej (praca,szkoła).Ale już nie niszczy. Może Yogi także się w końcu uspokoi? Quote
pumcia02 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Oj Olka, mam nadzieje ze Yogi nie bedzie się bral za wieksze rzeczy. Przede wszystkim trzeba go wymeczyc. Dzisiaj byl na spacerze bez Pumy. Zachowywał sie normalnie, jakby nigdy nic. Grzebal w zaspach, skakał , bawił się... Drze gębę jak wychodzę. W sumie długo u mnie nie jest. Ale brak jakiegokolwiek zainteresowania nim. A on przeciez taki ładny :) Tak jak Olka Twoją niunią. Nic zero. Quote
Szarotka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A ma zrobione ogloszenia i alegro ?? dobrze jest tez obskoczyc darmowe gazety. Poza tym on dopiero co odzyl. :):) Quote
Avilia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Coraz mniej ludzi chce przygarniać takie bidy;( Większości ludzi chyba brakuje serca.Smutna rzeczywistość.Jak znajdę chwilę to i ja jakieś ogłoszenia porobię. Quote
LadyBell Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 allegro ma: http://www.allegro.pl/item906329605_yogi_ten_piekny_pies_bardzo_cie_potrzebuje.html i z mojej strony też ogłoszenia na: gumtree, adopcjapsa, ale.gratka, petsy, animalia, kupiepsa Quote
pumcia02 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ode mnie tez ma allegro i gumtree prawie codziennie. kilka ogloszen tez niedawno robilam... Dzisiaj zachowuje sie jak zwykle, wstał i zaczał łobuzować Quote
idusiek Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 moze on tak przezywał ...Rockiego :( Quote
pumcia02 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Rocky na niego warczał :) mały chudy glut warczał na ok 20kg psa :D Może odczuwał moje nerwy... i mniej czasu mu poswiecałam. Quote
idusiek Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 on jest psem bardzo emocjonalnym - na pewno wszystko czuł i dlatego tez był rozwalony :( Quote
Szarotka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Poza tym on dalej potrzebuje czasu, zeby uwierzyc, ze sie nie musi bac :):) Quote
pumcia02 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Yogi dzis znowu zrobil pobudkę. Najwieksza najbardziej piszczaca zabawką... mam sporo fotek z dzisiejszego spaceru (w koncu udało mi sie zrobic, myslalam ze to bedzie nie realne jak sama bede), nie umiałam wybrac najladniejszych :) Quote
pumcia02 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 mogę wstawiac zdjecia tylko edytujac post... Quote
LadyBell Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 o kurcze mariolka ale on śliczny! wstawię te zdjęcia do ogłoszeń Quote
Recommended Posts