Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ogonek_']Dobry wieczór Yogi :loveu:

Widzę że nieźle się masz :lol:[/QUOTE]

Widze Ogonku, ze wpadasz od czasu do czasu po starej znajomosci jak kot do krolowej :):)

Posted

wybawiłam sie z Yogim. Troche przystopował. Dzisiaj rano znowu miał faze szczeniaka. Zaczał sie bawic jak szalony. Na spacerze to nawet sie ze mną ganiał. W domu juz moge sie z nim ciagnac zabawkami, jak ma dobra chwile..

Jak wychodziłam zamknelam kuchnię. Jak wrócilam były posciagane rzeczy z półki i z lozka. pokoj wygladam masakrycznie. dobrze ze wracam przed moim TZ ;) jutro zostawie kosci. zobaczymy co wtedy bedzie...

Posted

On juz ma kompanke :):)
Domek z ogrodem tez sie znajdzie. Yogi juz zrobil pierwszy krok. Wstal i zamieszkal w bloku. Kiedys to Yogi lezal, do bloku sie nie nadawala i mial na imie Ogonek :):)

Posted

Uffff...przeczytałam cały wątek.
Mariol jak sobie radzisz?Jak tam Yogi?
Suczka ,która jest u mnie na tymczasie też wszystko z początku niszczyła (mam pięknie zjedzone drzwi wyjściowe,obgryzione listwy od podłogi,wyrwane listewki od drzwi z łazienki)
Po miesiącu pobytu u mnie całkowicie się uspokoiła.Czasem tylko piszczy jak wychodzę na dłużej (praca,szkoła).Ale już nie niszczy.
Może Yogi także się w końcu uspokoi?

Posted

Oj Olka, mam nadzieje ze Yogi nie bedzie się bral za wieksze rzeczy. Przede wszystkim trzeba go wymeczyc.
Dzisiaj byl na spacerze bez Pumy. Zachowywał sie normalnie, jakby nigdy nic. Grzebal w zaspach, skakał , bawił się...
Drze gębę jak wychodzę.

W sumie długo u mnie nie jest. Ale brak jakiegokolwiek zainteresowania nim. A on przeciez taki ładny :)
Tak jak Olka Twoją niunią. Nic zero.

Posted

Coraz mniej ludzi chce przygarniać takie bidy;( Większości ludzi chyba brakuje serca.Smutna rzeczywistość.Jak znajdę chwilę to i ja jakieś ogłoszenia porobię.

Posted

Yogi dzis znowu zrobil pobudkę. Najwieksza najbardziej piszczaca zabawką...

mam sporo fotek z dzisiejszego spaceru (w koncu udało mi sie zrobic, myslalam ze to bedzie nie realne jak sama bede), nie umiałam wybrac najladniejszych :)