Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
no nikt właśnie, bardzo nikt :(

Ciotki, nie traćmy wiary.
Czasami domek pojawia się bardzo, bardzo z nie-nacka.
Ogonek, albo jego hisoria z pewnością kogoś zachwyci i chłopak znajdzie swoją życiową przystań

Dobranoc Ogonku!

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Boże.....
Ja się chyba zgłaszałam tu na wątku....
Jak mogę pomóc?

No chyba nick zobowiązuje...

No Ogonek wreszcie dotarlas do Ogonka, moze tylko Ty mozesz mu pomoc :):)

Posted

Ogonek - no nie masz wyboru....

Ogonek dzisiaj pojechał na domowy tymczas !
I w ogole działy się prawdziwe CUDA
otóz, dał się wyprowadzić, pochodził po mieszkaniu, zaczał bawić się kapciem, w ogole jak zupełnie normalny pies.
Gosi wyszły oczy ze zdziwienia !

Potem poszli na spacer, Ogonek normalnie szedł, chciał bawić się z onką rezydentką.
Słuchajcie, jakby nigdy nic....

aż ja nie wierzę co piszę !

Ogonek jest na tymczasie na Saskiej Kępie u mariolki. HUUUURAAAAAAAAAAAAA!
Teraz musi być juz tylko lepiej !

Posted

tak, mysza taki jest plan.

Albo Astor albo jakaś inna bida. Moze ten onek co siedzi w kwarantannie- jak go jeszcze nie oddali nikomu...

ja nie wierzyłam jak słuchalam relacji Gosi, która zawiozła mariolę i wróciły z Ogonkiem, my go znamy i wiemy ze łątwo nie jest.. On jeszcze w wakacje robił pod siebie jak człowiek do niego podchodził. ja go wyciągałam z żywpłotu jak pojechałam z nim do DT ( i wróciłam szybko...), Feli zaklinował się pod siedzeniem, jak wiozła go do weta. Tak się bał..

A tu proszę, nadszedł czas, jest pora, Ogonek się ruszył ! Boszzz, jak ja się cieszę, chyba jak spotkam mariolę to ją osobiście ucałuję !:D

Posted

Fajnie :) Ogonek zaraz będzie jak nowy. ;)

Gdybyście organizowały transport ze schronu to my jednego też weźmiemy, Amigo chyba. Ten rasowy z kwarantanny jeszcze jest pilnie do zabrania :(
Dobra, nie śmiecę tu.

Posted

Idusiek powinnam sie byla wtedy z Toba zalozyc o Ogonka to bym wygrala :):)
Zawsze wierzylam w Ogonka :):)
Ogonek gora :):)
Mam nadzieje, ze beda jakies wiesci, czy mozesz DT Ogonka namowic na wejscie na dogo ?????????????????????????????

Posted

Nie trzeba DT namawiać na wejście na dogo, tylko wykombinować dla niej jakiś sprzęt na chodzie, znaczy komputer, bo się spsuł. Ogonek jest u dogo ciotki Mariolki. Na drugim spacerze nawetr zaczepiał do zabawy. Mariola mówi, że to pozytywny pies, zaczyna się zachowywać jak łobuzowaty szczeniak :-D :multi::sweetCyb::cunao:

Idę się upić z radości.

Mariolka, jesteś the best!

Posted

oj, przejęzyczyć się nie można (albo przepisać, tak dla ścisłości?) Rany, Ciotka, napisz mi nazwę, to i ja sobie czasem zaserwuję na poprawę nastroju, skoro takie mają super działanie;)