Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przyjrzyj się jego zdjęciom z hotelu. takim z profilu. Tez ma lysawy pysk, przy oczach tez sie mozna ciut dopatrzec. Moze jest alergikiem czy cuś?
W ogóle trzeba go ciachnąć, przy okazji warto byłoby zrobić rentgen łapy, albo chociaz zeby wet ja zobaczyl.
Tyle ze to sa kolejne koszty...
I tak swoja droga on juz ma dosyc ryzu, wyjada mojej suce suchą :P

p.s ile to można szukać pracy??????

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest 3/4worka jeszcze. Wczoraj jak mu wymieszałam z gotowanym, to znowu miał biegunke. Zupełnie mu nie podchodzi ta karma.
W niedziele biorę sukę, to może zobaczę jak ona przyjmuje tą karmę, a Yogiemu byśmy kupili np z jagniecina?

Posted

i to straaaasznie. Wszystkim od razu bym ucinała.

aaa zapomniałam napisac. Basia mi mowila , ze on pozniej juz sie taki kontaktowy u niej zrobil. Przychodzil z zabawką i robil pobudki :)

Posted

Nie ma sprawy, Pumę też wezmę, bo polubiłam owczarki :razz: Wszystko wezmę, łącznie ze Stefankiem, tylko żeby Kora na łańcuch nie musiała wracać...

Posted

Bo Kora chce sie pozabijac z psem Delph.
Sama wiesz ze Kora z Pumą by się zjadły, a teraz przyjechała jeszcze suczka do kompletu.
Puma musi być z psem który sie nie odgryzie, bo inaczej bedzie kiepsko.

I wlasnie, Yogi ma nowa kolezankę, na którą w ogole nie zwrocil uwagi...

Posted

Nie to ze ostra. Ona ogolnie z psem moze sie dogadac. Ale akurat z Jaggerem się nie polubiły.

A u mnie jest "spanielowata" sunia, której nie moge wymyslec imienia... Taka czarnulka, bardzo wrazliwa