Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bernadetta może mieć około 2 lat. Jest typową kotką- można ją głaskać kiedy ona ma ochotę a jak się zdenerwuje potrafi pokazać pazurki.
Mimo tego że to humorzasta kotka jest niesamowicie urocza i kochana!!:)
Nie lubi innych kotów - ona musi być gwiazdą:)
Psa na dzień dobry traktuje strzałem w twarz:) potem już gdy pies zrozumie żę Bernasia rządzi jest ok, kotka go omija.
Nadaje się do łapania myszek.
Jest ulubienicą wszystkich w schronisku:) Chodzi sobie po nim luzem.
Bernadetta jest zaszczepiona przeciwko wściekliźnie i przed adopcją zostanie wysterylizowana

Kontakt w sprawia adopcji:
Kamila: 664 176 028
schroniskoilawa@wp.pl

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bernasia jest na prawdę wspaniała. Uwielbia przesiadywać na ławce. Podchodzi do ludzi jeżeli ma ochotę na głaskanko. Chwila czasu i już jej starczy. Musi znaleźć super dom, mam nadzieję, że pomożecie ;)

Posted

Bernasiu, żadna cioteczka Cię nie pokochała? :razz: Jutro się zobaczymy, wyściskam Cię, jak tylko mi pozwolisz :evil_lol: A jak nie to razem na ławeczce posiedzimy :lol:

Posted

Szkoda że Bernasia nie ma jeszcze domku to to cudowna kocica:) Jedyna pocieszająca myśl to fakt że w schronisku gwiazda źle nie ma. Ciągle przesiaduje na naszej ławeczce:) To jest jej ulubione miejsce.
Przykre że tyle cudownych szkrabów przez głupote ludzką przebywa w schroniskach :(

• 2 weeks later...
Posted

Bernasia nadal rządzi w schronie. Dziś miała wesoło bo luzem po schronie biegały jeszcze 3 psy:) Tzn ona się z nimi nie bawiła :P tylko obserwowała ze swojej ławeczki:)
Niunia nadal czeka na domek. Cioteczki może któraś ja weźmie?

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie, wiecie co robi nasza mała jak jedziemy na zgłoszenie. Wskakuje na drewniany płot przy wejściu do schroniska i pilnuje naszej posesji:) Patroluje:D
Więc ogłaszam :]

:loveu: KOT DO PILNOWANIA :loveu:

Zamiast psa zaadoptuj Bernadette :D :p

Posted

Dziewczyny!
Bernasia moglaby uchodzic za siostre mojego Cezara, identyczne umaszczenie!
Piekna jest! Pokaze mojemu TZ - padnie na kolana :evil_lol:

Czytam, ze podobnie charakterna jak Cezar...no, jakby taki duet byl u nas - to suczka Nuka, porzuciłaby rodzinne gniazdo i wyjechala w swiat :lol:

Posted

Edytko, niestety takich burasków jest dużo, ludzie jak do nas przychodzą szukają najczęściej rudych, białych albo całych czarnych kotków.... żadko kiedy się zdarzy, że dorosłe buraski idą szybko do domku... niestety :-(
Dziękuję, że odwiedziłaś Bernasię :loveu:

Posted

Tak, buraskow jest mnostwo. Niestety wsrod bezdomnych widze czesto maluszki w typie buraska.

Moj TZ od razu powiedzial, ze jakbys mieli wiekszy metraz to Bernasie wzielibys do pary dla Cezara ;) Oczywiscie nie myslcie o parach malzenskich - Cezarek ma wydmuszki :evil_lol:

Bernasia, do gory!