Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

2x CAC 5-6.09.2009

2 termin zgloszen do 10.08
3 termin - 17.08

2009.09.05

1 gr.
Zizevskis Igoris (LT)
2 gr.
Avtuško Viktoras (LT)
Azen Irina (BY)
Szutkiewicz Andrzej (PL)

3 gr.
Lundava Astrid (EST)
Butrimova Kornelija (LT)
4 gr.
Jonelienė Greta (LT)
5 gr.
Jonelienė Greta (LT)
6 gr.
Butrimova Kornelija (LT)
7 gr.
Szutkiewicz Andrzej (PL)
8 gr.
Babianskienė Audronė LT)
9 gr.
Azen Irina (BY)
Aidietienė Julija (LT)
10 gr.
Butrimova Kornelija (LT)
0 gr.
Azen Irina (BY)

2009.09.06

1 gr.
Lundava Astrid (EST)
Azen Irina (BY)
2 gr.
Szutkiewicz Andrzej (PL)
Lundava Astrid (EST)
Babianskienė Audronė LT)
3 gr.
Aidietienė Julija (LT)
Butrimova Kornelija (LT)
4 gr.
Babianskienė Audronė LT)
5 gr.
Szutkiewicz Andrzej (PL)
6 gr.
Kuleša Aleksandras (LT)
7 gr.
Babianskienė Audronė LT)
Butrimova Kornelija (LT)
8 gr.
Azen Irina (BY)
9 gr.
Jonelienė Greta (LT)
Butrimova Kornelija (LT)
10 gr.
Szutkiewicz Andrzej (PL)
0 gr.
Butrimova Kornelija (LT)

• 3 weeks later...
Posted

my zgłoszeni byliśmy tylko na 1 dzien - niedziela i oczywiście zmienili sedziego :/

ale mimio to :)

Casy CAJC, NJwR i BOB i skończyła Mł. Champional Litwy :multi::multi::multi:

na grupy juz nie zostawalismy - śpieszno nam do domu było :)

Posted

My sie tez pochwalimy...

JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC

JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG2!

MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, BIS JUNIOR 1!!!

LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI- dosk.1, CAC, BOS.

Para Hodowlana (JAZZY...+ MALMSEY...) - I miejsce; na 9 zgłoszonych, ale na ringu było chyba tylko 5 lub 6...

Grupa hodowlana (JUMA...+JAZZY...+MALMSEY...) - I miejsce; na 3 zgłoszone grupy.

Dodać warto, że wczorajsza niedziela to był generalnie polski dzień! Samoyedy Kadziumi - BOG4 lub 5.
Shiba-inu (zaprzyjaźniona) - BOG1!
AMstaffka naszej koleżanki Shirkan - BOB w mocno obsadzonej stawce i potem... BOG4!!!
Corgi pani Redlickiej - tez pozajmowały dobre lokatówki (niestety, nie pamiętam w jakich konkurencjach...)

Do tego wszystkiego Maśka miała konkurencję w postaci czarno-białej suczki importowanej ze Skandynawii, która pokonała i potem pokonała pieska z kl.młodziezy (już sporego, dobrze zapowiadającego się, ale niestety, bardzo niesfornego na ringu), pochodzącego z czeskiej hodowli.
Maśka nazdobywała tyyyyle nagród, że zielona powinna ją odebrać samochodem ciężarowym...:evil_lol:

Oj, pobiegałam sobie wczoraj po ringach, ale warto było. To był rzeczywiście NASZ dzień w Wilnie.:lol::multi:
Dżezik - 4 wniosek do Championatu, Erka - rozpoczety dorosły, a Maśka - rozpoczęty Młodziezowy...

Pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
ALBA ASTRA Elitesse - V1 CAC BOS BOB - i nowy Champion Litwy

:Cool!::Cool!::Cool!:

Brawo!!!

Musiałek napisał(a):
my zgłoszeni byliśmy tylko na 1 dzien - niedziela i oczywiście zmienili sedziego :/

ale mimio to :)

Casy CAJC, NJwR i BOB i skończyła Mł. Champional Litwy :multi::multi::multi:

na grupy juz nie zostawalismy - śpieszno nam do domu było :)

Oj, a ja Was nawet nie starałam się szukac, bo... nie wiedziałam, że jedziecie...:oops:
Gratulacje!

Goshka napisał(a):
Widze, ze Wilno wrzesniowe przyniosło same Championy. :lol:
Moja Malomkozi JASMINE tez skończyła CHAMPIONAT LITWY!!!

Brawo, brawo!!!

Pzdr.

Posted

Tak,tak to był Nasz dzień w Wilnie:lol:.
Tak jak wspomniała Asiaczek moja młoda amstaffka Gang-Staff LOOK AT ME zadebiutowała w niedzielę na litewskim ringu.
Najpierw pokonała konkurentki w klasie młodzieży zdobywając 1 lok.Zw.Mł,NJwR (tym samym rozpoczęła Mł.Ch.Lt),następnie w porównaniu z NDPwR i NDSwR wywalczyła BOB:multi:.
Konkurencja o wybur najlepszego terriera BOG przyniosła lok 4:multi::multi:.
Jestem dumna z młodej:lol:.

Oczywiście wielkie gratulacje dla Asiaczka i jej basków-to była wasza niedziele:multi:.
Gratulacje dla pozostałych dla których Wilno było równie szczęśliwe jak dla Nas.

Posted

Asiaczek napisał(a):
My sie tez pochwalimy...

JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC

JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG2!

MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, BIS JUNIOR 1!!!

LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI- dosk.1, CAC, BOS.

Para Hodowlana (JAZZY...+ MALMSEY...) - I miejsce; na 9 zgłoszonych, ale na ringu było chyba tylko 5 lub 6...

Grupa hodowlana (JUMA...+JAZZY...+MALMSEY...) - I miejsce; na 3 zgłoszone grupy.

Dodać warto, że wczorajsza niedziela to był generalnie polski dzień! Samoyedy Kadziumi - BOG4 lub 5.
Shiba-inu (zaprzyjaźniona) - BOG1!
AMstaffka naszej koleżanki Shirkan - BOB w mocno obsadzonej stawce i potem... BOG4!!!
Corgi pani Redlickiej - tez pozajmowały dobre lokatówki (niestety, nie pamiętam w jakich konkurencjach...)

Do tego wszystkiego Maśka miała konkurencję w postaci czarno-białej suczki importowanej ze Skandynawii, która pokonała i potem pokonała pieska z kl.młodziezy (już sporego, dobrze zapowiadającego się, ale niestety, bardzo niesfornego na ringu), pochodzącego z czeskiej hodowli.
Maśka nazdobywała tyyyyle nagród, że zielona powinna ją odebrać samochodem ciężarowym...:evil_lol:

Oj, pobiegałam sobie wczoraj po ringach, ale warto było. To był rzeczywiście NASZ dzień w Wilnie.:lol::multi:
Dżezik - 4 wniosek do Championatu, Erka - rozpoczety dorosły, a Maśka - rozpoczęty Młodziezowy...

Pzdr.

GRATULUJE :)))) !!!!! :multi::multi::multi:

my wyjatkowo byliśmy krótko na wystawie - jakies 45 min :) wpadłam - wystawiłam sie i powrót :))

Posted

shirkan napisał(a):
Tak,tak to był Nasz dzień w Wilnie:lol:.
Tak jak wspomniała Asiaczek moja młoda amstaffka Gang-Staff LOOK AT ME zadebiutowała w niedzielę na litewskim ringu.
Najpierw pokonała konkurentki w klasie młodzieży zdobywając 1 lok.Zw.Mł,NJwR (tym samym rozpoczęła Mł.Ch.Lt),następnie w porównaniu z NDPwR i NDSwR wywalczyła BOB:multi:.
Konkurencja o wybur najlepszego terriera BOG przyniosła lok 4:multi::multi:.
Jestem dumna z młodej:lol:.
Oczywiście wielkie gratulacje dla Asiaczka i jej basków-to była wasza niedziele:multi:.
Gratulacje dla pozostałych dla których Wilno było równie szczęśliwe jak dla Nas.

A ja się cieszę, że miło będziesz wspominała tę wystawę, bo... to była nasza I wspólna jazda, ale myślę, że nie ostatnia...:lol:
Jeszcze raz gratuluję super wyniku!

Musiałek napisał(a):
GRATULUJE :)))) !!!!! :multi::multi::multi:
my wyjatkowo byliśmy krótko na wystawie - jakies 45 min :) wpadłam - wystawiłam sie i powrót :))

Czyli chyba nawet nie miałam sznas na znalezienie Was... chociaz sala nie była aż tak znowu wielka...

panienkabubu napisał(a):
Asiaczki gratulacje :)

Dziekujemy!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Asiaczków w październiku nie będzie w Wilnie. Ale na pewno będziemy trzymac kciukasy za polskie psiaki.:lol:

Pzdr.

my się będziemy produkować, więc nie dziękuję :loveu: