Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zoosia21 napisał(a):
a bo na plaże z psem nie wolno i wolałam nie ryzykować. chodziła na 15 m lince też ;)
dziękować za odwiedzinki wam!

15 metrowa linkę to jeszcze zrozumiem ;) No ponoc jest zakaz psa na plaży, ale jak byłam, to było dość dużo psów. Chociaż prtzy ogromnej zatłoczonej ilości osób trzeba było wziąśc na sznurrek ;) A gdzie byłaś?

Posted

w Rewalu. ja stwierdziłam, że wole mieć ją pod kontrolą, bo jakby mnie złapali to powiem, mam psa na smyczy, do wody nie wchodzi i sprzątam po nim, więc dlaczego nie mogę?? :razz: dość często było mało ludzi, więc bez problemu mogła chodzić na lince. ;) pozdrawiamy

Posted

To u Was ktos łapał :crazyeye: Lucky chodziła spokojnie bez smyczy. Byłyśmy w Dębkach (nie dĄbkach). Ogólnie była cały czas w wodzie, a ludzie raczej nie, bo Bałtyk zimny ^^ Z piasku łatwiej po psie sprzątać niż z trawy, tyle dało się zauważyć :evil_lol:

• 1 year later...
Guest Dreaming
Posted

Ale słodziaki liczymy na odwiedziny w naszej galeri
Pozdrawiam :P

Posted

Ooo :crazyeye: ktoś nas odkopał ;) Fajnie, może teraz bardziej się zmobilizuje i poprowadzę galerię.
Nasze stadko powiększyło się o kolejnego, a właściwie to kolejną mrucząca- Vegetę. Kicia przybłąkała się do nas parę miesięcy temu- bardzo zabiedzona, zestresowana i w ciąży. Okociła się, ale niestety małe nie dały rady... Kicie wysterylizowaliśmy i walczymy z jej lękami. Widać, że nie miała łatwego życia- każdy nasz gwałtowny ruch to dla niej ogromny stres. No, ale mała jest wspaniała- przytulaśna, mądra i wierna. Powoli z kota walczącego o przetrwanie na dworze staje się kanapowym mruczkiem ;)
Samba z Cymkiem

No i Vegeta

Pozdrawiamy