Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy Wszystkim za wsparcie. Sonia dzisiaj miała robione USG, ale robione przez młodą lekarkę, i ona nie jest pewna czy nie ma ropomcicza(ale mówiła że na 90 % nie ma), ale nie chcę na razie nic zapeszać. Jutro jedziemy na kolejne, tym razem do doświadczonego weterynarza, żeby się upewnić. I szukamy przyczyny tej gorączki. Być może zaczyna się jakiś nowotwór gruczołu mlekowego. Nic jeszcze nie wiem. Jutro bd wiedzieć. Sonia dzisiaj dostała antybiotyk, lek przeciwzapalny i już apetyt jes super. Jak ja jem to kładzie głowe na moich kolanach :loveu: czyli już poprawa jest. Kłopotów ze wstawaniem nie ma. Trochę biega, kopie, ale nie chce się z Chanel bawić. I ogólnie więcej śpi, duzo więcej. I apatyczna dalej jest. Wszyscy weterynarze mi mówią, że ona jest już w naprawdę zaawansowanym wieku... Ale na razie nie narzekam, bo źle nie jest. I mam nadzieje ze bd tylko lepiej.

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To dobrze, że jest lepiej... Mam nadzieję, że Sonia wróci do pełni sił. Oby to nie było ropo... Pozostaje wierzyć, że to może jakaś chwilowa zapaść, nic wyjątkowo poważnego.. Tego wam życzę. Trzymajcie się ciepło! :p

Posted

Cześć.
Przeglądnełam w końcu twoją galerie i takie wiadomości:shake: Dużo zdrowia dla Soni;) Piękna z niej psica podobają mi sie dobcie ale jakiś taki respekt mam przed nimi:evil_lol: Jeszcze raz dużo zdrowia dla niej i niech szybko wraca do formy:happy1:

Posted

Hej Wszystkim.
To na 100% nie ropomacicze. To niewielki nowotwór gruczołu mlekowego. On wywoływał te gorączki. Sonia tydzień bierze antybiotyk, potem tydzień - dwa przerwy i operacja, aby usunąć nowotwór. Sonia ma się świetnie. Rozrabia z Chanelką, biega, kopie, gryzie maskotki, je. Jest super.

Posted

Hej Wszystkim :)
U psiaków wszystko dobrze. Operacja za ok. 2 tygodnie.
Zdęcia wstawie dzisiaj wieczorem. Ze wczorajszego niezbyt długiego spaceru z Sonią i Chanelką. A zaraz jadę do lasu, na dłuuugi spacer(wezmę aparat). Ale tylko z Chanelką. Nie chcę przemęczać na razie Sońki. Zostanie z moimi dziadkami, którzy ją ubóstwiają. :loveu::lol:

Posted

Dziękujemy za odwiedziny i wsparcie w trudnych chwilach. :loveu:
Jest dobrze. Tak jak zwykle. ;)
Zdjęć z lasu nie będzie, ponieważ miałam rozładowane baterie. :angryy:
Dam zdjęcia z dzisiejszego spaceru i wczorajszych wygłupów. ;)