Asiaczek Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Ogromne gratulacje dla wszystkich uczestników wystawy w BB. Naprawdę dusza się raduje, jak się czyta te wszystkie posty z takimi wspaniałymi rezultatami!!!!! I tradycyjnie proszę o stawkę basenji + dane sędziego. Z góry dziękuję. pzdr. Quote
dorotal Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Basenji Pierluigi Buratti Wlochy Psy otwarta EMINEM EKIMBONDO championy DONNER HANACEK Suki mlodziez ASORBA OD KACCIKO POTOKA championy KANJARAS Quote
Savannah Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Asiaczku dowiedz się kto wygrał bob w baskach, czy to tak jak mam nieoficjalne info pies z ch? Pzdr Villarica Siberians Quote
warg2003warg Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 My w BB skończyliśmy ch.SK,jest to 4 dorosły ch. mojego szelcika.Do tego Zw. Słowacji. Nie można było złożyć dokumentów jak w Trencinie na ch.Czy ktoś wie może w Nitrze na międzynarodowej można? Czy lepiej im wysłać pocztą? Kogo spotkam z Was w Nitrze? Quote
Asiaczek Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Savannah napisał(a):Asiaczku dowiedz się kto wygrał bob w baskach, czy to tak jak mam nieoficjalne info pies z ch? Pzdr Villarica Siberians BOB-a zdobyła suczka z kl.championów Kanjaras Familie FUWELE (pręguska!). Być może będzie to przyszła żona dla mojegu Gusia-pręgusia... Zobaczymy. Quote
Recommended Posts