króliczek Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 @ Orsini -ja na finałach byłam także w II grupie .Musiałyśmy gdzieś stać blisko siebie 8) Ja stałam w porównaniu obok białego buldoga angielskiego :D :wink: Quote
orsini Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 kroliku:))ja tam nic nie pamietam:))poza blotem i deszczem:))))))))))))))))))))))))) Quote
jostra Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 orsini napisał(a):kroliku:))ja tam nic nie pamietam:))poza blotem i deszczem:))))))))))))))))))))))))) he he mam to samo :evilbat: Quote
króliczek Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 nie pamiętacie obok kogo stałyście :o ja przynajmniej tyle wiem ,że z jednej strony był mały biały ,a z drugiej duży włochaty :D Quote
jostra Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Mały biały sznaucer? Mój TZ z nim, a raczej z nią szedł, a ja przed nim z czarnym Quote
orsini Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 za mna stala Jostra:)))maly czarny to pamietam:))a przede mna maly pieprzak:))) Quote
króliczek Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 nie ,Jostra :lol: :lol: Ten mały biały to angielski buldog,stał obok nas .Jego pamiętam ,ponieważ znalazł się na podium .Ale zanim się tam znalazł przyćmił urodą mojego brunatnego shar-pei'a :cry: :wink: Quote
jostra Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Nie pamiętam buldoga, tylko orsini i mojego TZ-ta :lol: oraz błoto błoto i błoto 0X Quote
króliczek Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 To błoto było wszędzie :-? I ta zgniła mokra trawa zmieszana z błotem na ringu honorowym :D Jest przynajmniej co wspominać i prać :P :roll: Quote
orsini Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 tak ja to samo pamietam:)))bo maz Jostry smiesznie wygladal:)))taki duzy z takim malym:))))) Quote
jostra Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 orsini napisał(a):tak ja to samo pamietam:)))bo maz Jostry smiesznie wygladal:)))taki duzy z takim malym:))))) Nie omieszkam mu przekazać tej informacji :P Quote
Santy Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Dołączam się do gratulacji dla wszystkich zwycięzców :laola: Poproszę również o stawkę pudli miniaturowych czarnych (po ichniemu-pudel trapislici cierny ) :wink: :D Quote
Elitesse Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Santy w katalogu sa tylko pudle trpalici hnedy, marhulovy i strieborny Quote
Natalia_W Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 A ja sie ladnie usmiecham o stawki sznaucerkow miniaturowych pieprz i sól :D :D :D Quote
Elitesse Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Natalio dla ciebie : PSY kl.szczeniat FOUCAULT'S PENDULUM Knizete Strenenhocha - WO1 kl.młodziezy DASHING DUKE Moldau North kl.posrednia LAMBORGHINI Astronaut kl.otwarta BRENDY Ignorant JORDANO VENTIMILIGIA Astronaut kl.championów GRAND GRIMM Hajan - V1 CAC YES YES Astronaut SUKi kl.młodziezy GRACE KELLY z Marzemu kl.posrednia ENIGMA Rezlark JULIETTE ERNST Astronaut czyli nie było ich wiele Quote
Elitesse Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Lara']a czy beauceronki ktos mi poda? :D bardzo prosze, bardzo.... wiem, ze jedna polska suczka byla.... :D sporo tego :) a wiec: PSy kl.szczeniat ARNOLD PEGAZ BB kl.otwarta ARAMIS z Trebechovickeho Rance EYK HUGO spod Urpina IKEM z Kolackova Rance SUKI kl.szczeniąt AJSA Pegaz BB kl.pośrednia BRELA z Trebechovickecho Rance kl.otwarta INES z Kolackova Rance JACKIE z Kolackova Rance kl.championów CARMEN Siedemnascie Mgnień Wiosny Quote
dorotal Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Lara']a czy beauceronki ktos mi poda? :D bardzo prosze, bardzo.... wiem, ze jedna polska suczka byla.... :D Psy szczeniaki ARNOLD PEGAZ otwarta ARAMIS Z TREBECHOVIKEHO RANCE EYK HUGO SPOD URPINA IKEM Z KOLACKOVA RANCE Suki szczeniaki AJSA PEGAZ posrednia BRELA Z TREBECHOVICKEHO RANCE otwarta INES Z KOLACKOVA RANCE JACKIE Z KOLACKOVA RANCE championi CARMEN SIEDEMNASCIE MGNIEN WIOSNY - ostatnia z Polski :D Quote
Elitesse Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 hihi widzisz to sobie mozesz dwa razy przeczytac :) Quote
Santy Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Elitesse napisał(a):Santy w katalogu sa tylko pudle trpalici hnedy, marhulovy i strieborny Dzięki Elitesse ! Aż nie do wiary,że nie było żadnego czar.pudla. :roll: Może warto zawitać w tamte strony. :wink: :D Quote
Elitesse Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Santy warto ! wystawy sa calkiem mile ! no wylaczajac te dlugasne kolejki po numerek hihi ale trzeba sie po prostu w miare wczesnie pojawic zeby uniknac stresow ! ja wole te wystawy od naszych polskich :) a skoro nie bylo zadnego czarnuszka to ...szanse sie zwiekszaja :) Quote
Santy Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Ja również wolę wystawy zagraniczne,tylko prawie wszędzie mam b.daleko :-? (jestem z Gdyni).Trochę zazdroszczę Tobie i innym,którzy mają rzut beretem do Niemiec,na Słowację itd. Cóż,w miarę możliwości postaramy się wyruszyć do sąsiadów i nie tylko... Europejska już niedługo :D Elitesse,możesz napisać mi kto sędziował pudle ? Quote
Recommended Posts