Agatka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Organizacja taka co roku tylko pogoda koszmarna , szczególnie dla puchatych sznuacerków, ale Mamy to co chcielismy Sonia - olbrzymka MłZw.Sk ukonczony MłCh.Sk Dengisłą - cz-sr mini - MłZw.Sk GRAND GRIMM - któego zabrałam ze soba goscinnie CAC i ukończony CH.Sk Wiec wszystko co chcielismy przywieźlismy :) Quote
króliczek Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Wróciliśmy w nocy.Zmęczeni ale szczęśliwi :lol: :D Nobis Jogi pei-w Zwolene(Słowacja) na specjalistycznej wystawie shar-pei: CAC,NPwR :P W Banskej Bystrzycy:CAC,NpwR,BOB :D Wrócił z tytułem ZWYCIĘZCA SŁOWACJI 2005 !!!! :D Quote
maga18 Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 GRATULUJE !!! :drinking: :D a poda mi ktos stawke grzywaczy ??? (dzieki!!) Quote
dorotal Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Grzywacz chinski bez siersci Psy mlodziez BENEDIKT ZE ZATOPENE CHAJDY posrednia BARON BRNO-FROST CYPISEK Z SANGU TYSYCH otwarta IRWIN MODRY KVET SONET ALEXA LACHESIS VAN E. JO. VA. LUCKY championy AGENT Z GANGU TYSYCH ALBI GA-HE-MI Suki mlodziez BONNIE ZE ZATOPENE CHAJDY YNNIS VAN E JO VAN posrednia EL DJAZAIRA AVOKADUH ULICNICA ALEXA LACHESIS otwarta EUGENE AVOKADUH GOLDIE PUPO-HAICHI Quote
karenina Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Gratulacje dla wszystkich! Takze za wytrwalosc w tak czarujaca pogode ;P I taka mala prosba.. Czy ktos moglby mi podac stawke charcikow wloskich? Po slowacku to : Taliansky chrtík . Dzieki z gory:) Quote
dorotal Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Grzywacz chinski z sierscia Psy mladych DOWN TOWN DANIELA'S GENUS ELEGANT NATAN POAROTT CHUAN Z JASNE HVEZDY VAN E. JO. XIK posrednia AREN ZO CSAMORO AL MAARII SAPPHIRE otwarta ARAD BRNO-FROST EL NERO DE GABRITHO championy CORTI CERTOVA STENA suki mlodziez BROOKE LI YANE MAARII SAPPHIRE MAGIC CARPET'S GLADYS NIGHT VAN E. JO. VA. YEMI VIOLKA POWDER OD CHLPIKU posrednia DAFNE Z GANGU TYSYCH URANIA ALEXA LACHESIS otwarta ADELKA ZE ZATOPENE CHAJDY CYGNE HOT CHOCOLADE OKRASA ALEXA LACHESIS Quote
maga18 Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Dorotal pieknie dziekuje :D a robil ktos moze jakies zdjecia ??? ;) Quote
ofcca Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 króliczek napisał(a):Wróciliśmy w nocy.Zmęczeni ale szczęśliwi :lol: :D Nobis Jogi pei-w Zwolene(Słowacja) na specjalistycznej wystawie shar-pei: CAC,NPwR :P W Banskej Bystrzycy:CAC,NpwR,BOB :D Wrócił z tytułem ZWYCIĘZCA SŁOWACJI 2005 !!!! :D GRATULACJE!!! Ja ładnie prosze jakas dobra dusze o stawki alaskan malamutów i samoyedów :lol: pozdrawiam iwona Quote
Martyna Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Nooo to ladnie poszaleliscie :-))) GRATULACJE dla wszystkich psiakow i ich wlascicieli lub handlerow ;-) skrobnie mi ktos stawke flat coated retrieverow?? baardzo prosze :-) Quote
dorotal Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Charciki wloskie PSY-MŁODZIEŻ Da Vinci Stribrny Potok PSY -POSREDNIA Wetrick Skarak PSY -OTWARTA Aznavur del Maestro Soalpellino Bino Tredici SUKI - MLODZIEZY Atlanta Georgia Cantante SUKI - POSREDNIA Kiss for Toy King of Ivar SUKI - OTWARTA Santana Skarak SUKI - CHAMPIONOW Hillary Di Branco Piccolo Quote
dorotal Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 ofcca napisał(a): Ja ładnie prosze jakas dobra dusze o stawki alaskan malamutów i samoyedów :lol: pozdrawiam iwona Samoyed Psy mlodziez SNOWMIST HOORRAY HEDIDIT posrednia AKIM Z BOJKOVSKEHO PODHAJI otwarta ALAS TIKIBARA championy ALASKA OF XAMBA YOSHI AND US URSUS JAMAMBA XAVER JAMAMBA ARNY Z RADECE suki mlodziez BEAUTY O'YACKER VIDNAVSKA ZARE otwarta LARISSA DIVOKY ZAPAD championy ASCA OD CHOJNICE Quote
dorotal Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Alaskan malamut Psy szczeniaki ARUN STAR OF YUKON mlodziez BASCO BUKOVSKA STRAN CHROMING WOLF VLCI SEVERU posrednia COLIN CANUCK STORMYTH EXPLORER OF NORTH SIWASH LEGEND otwarta GIVEALITTLEBIT DEL WHYMPER DELLE G. JORASSES GREG VLCI SEVERU TANAMA YUPIK UNKAS championy CHINOOK DREAM OF NAVARAMA MAL JUST FUR FUN SHAMANROCK Suki mlodziez ARIES POD VAJANKOM CHROMONING ROSE VLCI SEVERU posrednia DAISY OF FIELD AVAROM otwarta A BIT OF LILITH MARISKY ARCTICA WINTUK SIWASH LEGEND CAYLEE SIWASH LEGEND JANNEVINE REX OF NAVARAMA MAL championy PUPPY SHAMANROCK veterani CASSIE KYSUCKA HVIEZDA Quote
dorotal Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Martyna napisał(a):Nooo to ladnie poszaleliscie :-))) GRATULACJE dla wszystkich psiakow i ich wlascicieli lub handlerow ;-) skrobnie mi ktos stawke flat coated retrieverow?? baardzo prosze :-) flat psy posrednia O'FLANAGAN VICE VERSA otwarta HUCK TICHY RULAND SWALLOWSFLIGHT COAL ENTITY robocza YAROWL YIGGES YABBA THE HUT suki championy GWYNETH CHER TICHY RULAND Quote
alexandra Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Gratuluję wszystkim zwycięzcom z BB!!! :D My również sukces moja sznuacerka mini CAC, NSwR i Zwycięstwo Słowacji :D :D :D Quote
PSYLLA Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 dorotal bardzo dziękuje za posokowce :D A wszystkim wystawiającym w BB gratulują sukcesów :D Quote
jostra Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców :D Moje pieski dały z siebie wszystko: UNISON Rezlark - CAC, Najlepszy Pies w Rasie, Zwyc. Rasy, Zwycięzca Słowacji ICEFLOWER - CAC, Najlepsza Suka w Rasie, Zwyc. Rasy, Zwycięzca Słowacji LAMBORGHINI Svarcava - CAC, Najlepszy Pies w Rasie, Zwycięzca Słowacji Quote
Yoshko Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 czy mogę prosić stawke jamników krótkowłosych standard (kurzhaarteckel normal) Quote
ofcca Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Dorotal DZIEKI DZIEKI I JESZCZE RAZ DZIEK!!! pozdrawiam iwona Quote
dorotal Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 sh_maniak napisał(a):Uśmiecham sie o huszczą stawkę :D Psy mlodziedz VASCO DE-GAMA OF BAKER LAKE VINYAMAR'S DRAGON posrednia HUSQVARNA HEPPY END OF ARKTOGEA championy ESKIMO CHIEF SIWASH LEGEND suki szczeniaki EVENING SHINE NITOR NIVALIS mlodziez PIEKNA ESKIMOSKI DOMEK otwrta AIR WALKER'S AFTERNOON DEW NAOMI PRINCESS KSIAZETA POLNOCY VINYAMAR'S COMETT championy DENALI SIWASH LEGEND VINYAMAR'S COUNTRY GIRL WILNALMIK'S GREY MOON OF SNOWY GROVE Quote
dorotal Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Yoshko napisał(a):czy mogę prosić stawke jamników krótkowłosych standard (kurzhaarteckel normal) suki mlodziez EVENING STAR ONYX MORAVIA otwarta STELA DROZDI CHODNIK Quote
orsini Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Tez gratuluje wszystkim!!! my wrocilismy po 2 dobach zmeczeni , ale szczesliwi! Wiktor-Najlepsze Szczenie Slowacji 2005 Santina- ukonczyla Championat Slowacji zdobywajac CAC, potem NSwR= ZWYCIEZCA SLOWACJI 2005, a na koniec ZWYCIEZCA RASY!!! :angel: :angel: :angel: na finalach na grupie zalapala sie do 1wszego finalu, potem pan sedzia wybral nas do 2giego finalu, ale juz do pierwszej trojki nie wybral:((( ale to nic i tak jestem szczesliwa:))))i wrocilam z 2 pucharkami :lol: :lol: :lol: warto bylo jechac na koniec swiata, zmoknac i wytarzac sie w blocie:))))) Quote
Recommended Posts