Agatka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Z Krakowa około 3 godzin sie jedzie i pryzpominam ze tam sie sedziowanie zaczyna o 9 a nie jak u nas o 10..... Quote
asiek Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Agatka napisał(a):Z Krakowa około 3 godzin sie jedzie i pryzpominam ze tam sie sedziowanie zaczyna o 9 a nie jak u nas o 10..... Ja mam przed soba kilka ras na ringu więc spokojnie mogę sobie na 10 dojechać - zatem wyjadę koło 6:30 Quote
Agatka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ja nie mam tak dobrze, bo przed nami tylko kilka białych... wiec pewnie koło 9:30 To juz Dengi bedzie po sedziowaniu w klasie... Quote
Agatka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 No nie da sie ukryc Ty masz najgorzej.... Bedziesz przedeptywac ring ;) Quote
staff-ka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='asiek']staff-ka o której godzinie macie zamiar z Krakowa wyjechac? .... bo może by tak w dwa samochody.....? - oooo nie byłby to głupi pomysł - tylko na dzień dzisiejszy - przepraszam Cie,ale nie wiem czy w ogóle wyjade z Krakowa :evilbat: - pewne problemy mi sie wdarły :evil: Ale jak wyjazd bedzie na TAK - to pewnie gdzies około 5.30 - do BAńskiej jest "ciezka" droga ,a zeszlego roku zajechałysmy na 9.30 ,a wyjechalysmy o chyba kolo 6.30 :roll: dobrze,ze nie wchodziłam jako pierwsza - bo byłoby po zawodach 8) Quote
Agatka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 O nie Kryska !!! tamtedy to juz nie pojedziemy ;) i Hamulce sa naprawione ;) :):D Quote
Elitesse Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 jakies zle wspomnienia ? hihih a ja dostalam potwierdzenie :laola: !! Quote
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 chcesz powiedziec, ze nam Rafal nie powiedzial , ze tak na prawde to jest mega zle??????? :o :o :o :o :o Quote
Agatka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Tak to chce powiedziec... On nam nie powiedział prawdy ... Wiesz i dizkei Bogu Quote
gruca Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Nie dostałam potwierdzenia i nie wiem jaki jest adres miejsca wystawy.Kogoś kto zna bardzo proszę o napisanie.W ubiegłym roku byłam na terenie z basenami ale nie ja prowadziłam i za bardzo się nie przyglądałam. Quote
Elitesse Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 ja mam potwierdzenie miejscem wystawy jest jakies plazowe kapielisko.... Quote
jostra Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 gruca napisał(a):Nie dostałam potwierdzenia i nie wiem jaki jest adres miejsca wystawy.Kogoś kto zna bardzo proszę o napisanie.W ubiegłym roku byłam na terenie z basenami ale nie ja prowadziłam i za bardzo się nie przyglądałam. Z tego co znalazlam w necie to wlasnie ten teren z basenami Stiavnicky to dzielnica BB Ja jadę już jutro, mam super nocleg i krótkie wakacje :D Quote
Agatka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 NO ja też zazdroszcze... My sobie nie mozemy pozwolić na takie luksusy... W BB na wiadukcie trzeba zjechac na centrum i potem zaraz w prawo, zreszta napewn bedzie wielka kolejka ;) Quote
dorotal Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Organizacja w Banskiej byla straszna. Kolejki kilometrowe. Ale jest sukces . Gabi zostala Zwyciezca Slowacji :D Quote
PSYLLA Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 dorotal GROMNE gratulacje :D A przy okazji bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich :) Quote
dorotal Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Jesli POSOKOWIEC BAWARSKI to Bavorsky farbiar to: psy mlodziez ATOS Z CINOBANE MARKO HRAPLES posrednia COBI HRONECKY HAJ FREDY CIRSKE BUCINY otwarta BEN Z KONCITEHO robocza AMOR STARA DOLINA ANDY JELENIA OBORA ORAVA CIDO ZO SIPRUNA IRO HRAPLES suki mlodziez DARA Z LUBOCHNIANSKIEJ DOLINY DONNA CAJMAR HERA STANISOVA DOLINA srednia BINA POLOMA SKLABINA LUNA SVRCNIK otwarta OSSA VATROVA robocza BETTY JELENIA OBORA ORAVA GERTA LITAVSKA DOLINA Quote
Recommended Posts