asiek Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Pisałam po polsku na adres podany przez dorotal MZachenska@indprop.gov.sk odpowiedz dostałam po słowacku :) Quote
jostra Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Jest miejsce w busie z Lublina do BB, jesli ktos jest zainteresowany prosze sie zglosic. Osoba, ktora mi dala znac niestety ma problem z zalogowaniem na DGM. Poza tym dalam info na listach dyskusyjnych. Quote
orsini Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 ja tez qrfa NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Quote
staff-ka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 My tez NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :roll: - ale potwierdzała mi b.miła Pani mail,ze doszly zgloszenia :) Quote
Elitesse Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 dostałam meila z numerkami moich ssiaków na szczęscie :)) bo juz się zastanawiałam czy w ciemno jechac .... Quote
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 a ja dzis dostalam z banskiej :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: i kartke na katalog:)))ordynarne xero-moge zxerzyc tak 10 razy i bedzie 10 katalogow :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Elitesse Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 orsini to teraz mozesz czuc sie lepsza :)) hihi widzisz mozesz poxerowac i handlowac katalogami za pol ceny :) Quote
dorotal Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 skseruj dla mnie, :D :D bo do mnie nic niedoszlo, a bede musiala jutro z rana wyjezdzac bo mam w sobote klubowke w Bratyslawie. Quote
asiek Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Jeżeli Ci chodzi o ten numerek przyklejany to nie bo mam nie zapłacone. Quote
Agatka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 A ja nie dostałam :( NIC !!! buuuuuuuuuuuuuuuuu Ale wiem ze psy sa przyjete :) Jejku juz sie nie moge doczekac :) Orsinie sznaucerkow ringi beda Polskie !!!! Quote
króliczek Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Dziś dostaliśmy potwierdzenie ,ale tylko na wystawę w Ban.Bystrycy,a na klubówkę molosów do Zwolena też zgłosiłam i nic nie przysłali :( Quote
asiek Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 staff-ka o której godzinie macie zamiar z Krakowa wyjechac? .... bo może by tak w dwa samochody.....? Quote
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 numerkow nie dostalam, a mam zaplacone...ale za to xero na katalog i owszem:))))ordynarne takie czarno-biale:))))) Quote
Agatka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 A my dalej nic nie dostalismy .... A po numerki to sie wystoisz w takiej wielkiej kolejce ;) A my tez z Krakowa jedziemy i chyba trza bedzie koło 5 rano wyjechac... ;( Jakby CO to orsinie bedziesz przeciagac ocene swojego psiura w szczenkach ;) hihihihihi Quote
orsini Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 hehehehe lepiej niehcaj ktos sprawdzi pogode na jutro co?tfuuu na pojutrze:))) Quote
dorotal Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Wedle Onetu bedzie 6 C i bedzie deszcz :( . Ja od organizatora dowiedzialam sie o swoich numerach. Ale i tak pewnie bede stala w kolejce. Quote
jostra Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Onet ma złe informacje!!! :evilbat: :P Na stronie meteo.sk piszą, że ma być 12 stopni i lekkie zachmurzenie - oni nie mogą się mylić ;) Quote
asiek Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 A wiecie ile się tam jedzie? bo ja coprawda byłam w zeszłym roku ale sobie przypomnieć nie moge... koło 3 godzin? Quote
jostra Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 To chyba zależy skąd jedziesz ;) Ode mnie jest 350 km Quote
Recommended Posts