Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak chcesz to idziesz do sekretariatu wystawy i wpisują Ci w rodowód osiągnięcia,mają pieczątki CAc Cacib.Często medale dostaje się nie na ringu tylko w sekretariacie podczas wpisu.Poza tym jest nie kontrolowany obowiązek,by przy sobie mieć rodowód.

Posted

Dzięki :)
Podobno wyglądam młodziej od mojego brata, który jest ode mnie młodszy o 5 lat - i wierzę w to całkowicie :evilbat:
A na ile wyglądam? :roll:

Posted

Ja pracuję od 19-tego roku życia :) a od 21 na pelnym etacie, więc mogłabym mieć mniej niż 26 ;) ale byłoby fajnie, ech :angel:
Ale się rozmarzyłam ...
Już czas na emeryturkę :evilbat:

Posted

ja tez nie nocuje, ale w zeszłym roku miałam w Bratysłąwie poważny problem ze znalezieniem noclegu - bo albo nie chcieli z psami albo mieli masakryczne ceny :( w rezultacie znalexliśmy jakis pensjonat jakies 10 min za Bratysławą ale z cenami 1800 koron/noc i musieliśmy udawać że psów nie mamy co było raczej ciezkie bo jechaliśmy z 2 olbrzymami i 1 sredniakiem :)

poszukaj tutaj - moze cos znajdziesz http://www.limba.sk/kraje_okresy.php?idubyt=1&idjaz=5&idstranky=380

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj wyslalam zapytanie do organizatora. Dzisiaj otrzymalam otpowiedz ze zostaly juz wyslane potwierdzenia w poniedzialek i powinny do nas dojsc pod koniec tego tygodnia albo na poczatku nastepnego.