Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olivka napisał(a):
Dziewczyny , a jak płacicie ?

przelewem na konto ?
czy na wystawie ?

ja byłam w zeszłym roku w Banskiej Bystricy i wiem ze na wystawie mozna placic, i wcale nie drozej :D - postarali sie :)
a tak wogole to polecam Banska, bo sa fajne nagrody - ja chocby z moim Siberianem - Arktogea BLACK WIZARD zgarnelismy CAJC, BOJ, III BIS JUNIOR i Młodzieżowego Zwycięzce Słowacji:) i pi.ękne puchary!!!polecam
Pzdr.
Villarica Siberians

Posted

wyslalam mejlem zgloszenie do Banskiej
i napisalam w mejlu tez streszczenie, co zabieram itp...
i skucha...bo pani dzis napisala, ze wsio jest OK tylko, ze ja pisze, ze chce zabrac Germanika Winged Love , a wysylam papier suki:))Germanika World Is Yours i czy suke tez ma przyjac:))))
ups...mala skucha:)))))to jej napisalam , ze sorry:))suka zostaje w domu tym razem:))))a papiery noch mall jej wysle wieczorem:))tzn. tylko psa:)))

Posted

Elitesse napisał(a):
a nie kurcze JEST !! tylko mój chłopak wywalił to do kosza :(

to moze wywal chlopaka w takim razie? :lol: :lol: :lol: tego kwiata jest pol swiata :lol: :lol: :lol:

Posted

O widzę,że tu się całkiem ładna grupka szykuje,tylko jakaś lekko poddenerwowana :wink: Ja też wybieram się do Banskiej,ale wyjeżdżam wcześniej ,bo mam klubówkę molosów dzień wcześniej w Zwoleniu.Do zobaczenia na Słowacji :D

Posted

mój chłopak sie nie zmiescił w kuble :) chyba musze go pokroić i do kontenera wepchnąc hihi mam nadzieje ze te moje zgłoszenia dotarły - wysłałam meila z pytaniem i teraz czekam na odpowiedż...