orsini Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 dzisiaj watpie-nawet nie masz co sprawdzac.Jutro kanal, mam nadzieje ze w sobote pracuje u Was poczta, to w sobote przyjda Quote
Elitesse Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 a jedziecie w lipcu do Oberwartu / szombatley czyli 2 wystawy w 1 weekend :) ? ja sobie własnie motel zarezerwowałam i to nawet całkiem tanio (4 osoby i 3 psy za niecałe 400 zł) coby mnie nie wykopali :) Quote
jostra Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 jeszcze tak daleko moje plany nie sięgają ;) czy to są wystawy CAC-owe? Póki co szukam cały czas transportu do Szilvasvarad i nic :((( Quote
Elitesse Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 nie, to sa dwie międzynarodówki zrobionek tak zeby sie rasy nie nakładały sobota Wegry niedziela Austria miasta leza dośc blisko siebie - wystarczy granice przejechac :) Quote
orsini Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 ja niestety nie mam kasy w tym roku:((na takie podroze:((( Elitesse natomiast zapraszam do Arradu:))bedzie busik organizowany wszelkie informacje u dorotyl na www:))dzieki dorotko za taka super www!!! masz tam 2 razy cacib-o zwyc. europy sr.i wschodniej oraz o zwyc.rumunii Quote
Elitesse Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 ten Arad to mi jak najbardziej na reke jest :) pare dni temu wygrzebałam o nim info własnie na tej stronce :) kto tego busa bedzie organizował ? ja się zgłaszam 2 psy i 2 osoby !! Quote
jostra Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 chyba dla mnie trochę za daleko, prawie 700 kilosów wolałabym jechać na tę do Szilvasvarad, bo tylko 300 i 3 CACIBówki Dlaczego nikt mnie nie chec zabrać??? :( buuuuuuuuuuu Quote
jostra Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 A do Aradu też chyba się wybiorę o ile miejsce się dla mnie znajdzie Quote
Elitesse Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 aaa orsini - wczoraj powiadomiłam mojego tate ze wiezie nas do Banskiej :) moze jakos specjalnie zadowlolony to nie byl hihi ale zaakceptowal :) wczoraj w Zwiazku Kyn. byl nalot szeltich asketila - hyba pół hodowli przypełzło :) Quote
orsini Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 hahahaa:))Jostra tak pamietam, Elitesse spoko...jak nas duzo bedzie to sie wezmie wiekszy bus...albo i autobus:))z opcja powrotu przez Chorwacje w razie czego-ta jest na liscie B,wiec wystarczy szczepienie p/wsciekliznie. Bus z Torunia, ale jak sie tam jedzie?nie wiem-ale wsiasc bedzie mozna po drodze:))) Elitesse i jak szelciaki?ja z moja nawet na agility bylam ostatnio,ale ona jakas nie teges, wiec chyba sznaucerka zostanie,aczkolwiek szelciak z 5razy szybsza!!! Quote
Elitesse Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 dla mnie te szelti to jakies dziwaczne i nie psei :) sznaucery sa duzo duzo lepsze :) ale usłyszałam ze jesteś miła i fajna :) hihihih Quote
jostra Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Elitesse napisał(a):dla mnie te szelti to jakies dziwaczne i nie psei :) sznaucery sa duzo duzo lepsze :) ale usłyszałam ze jesteś miła i fajna :) hihihih :lol: orsini miła i fajna - chyba żartujesz :P Ona sama się z tego uśmieje :evilbat: Quote
orsini Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 hahahaha od kogo?:)) myslalam, ze si ena mnie obrazili:)))) cenzura:)))) Quote
Elitesse Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 moze i sie Jadzia obraziła ale jakos tego nie okazuje :) tylko ma żal że jednak wolisz sznaucery....hihihi a do rumunii to mozna z kopiowanymi ? bo tak sie cos zastanawiam bo jak przegladam stronki tamtejszych sredniaków to wszystko ma uszy pozostawiane... oby nie było jakiegos zakazu !! Quote
Elitesse Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 hmm Orsini bedziesz kryła w tym roku suczke Fantasy ?? Quote
Ka-Vanga Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Jostra a pytalas na liscie wystawy o miescowke na Wegry, moze tam sie jakas znajdzie :D . Quote
orsini Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 mozna,mozna:))ja mam tez kopiowane:))))) :angel: :angel: :angel: dlatego wyszukuje sobie kraje gdzie mozna:)))) wiesz co wykasuje tamto powyzsze:))))bo licho nie spi:)) a ona to co?tez ma sznaucerki:)))tylko, ze szelciaki o niebo lepsze i te jej ladne wychodza, wiec normalne, ze ona szelciaki bardziej jak sznaucerki, skoro ma lepsze.A ja na odwrot, a poza tym sznaucer ni eszczeka, nie linieje i w ogole...w szelciakach mnie wqrza to ich bezgraniczne przywiazanie...i lazi to za toba krok w krok i patrzy jak w obrazek...meczace to jest. Sznaucer jest niezalezny:))) Quote
Ka-Vanga Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Elitesse napisał(a):moze i sie Jadzia obraziła ale jakos tego nie okazuje :) tylko ma żal że jednak wolisz sznaucery....hihihi a do rumunii to mozna z kopiowanymi ? bo tak sie cos zastanawiam bo jak przegladam stronki tamtejszych sredniaków to wszystko ma uszy pozostawiane... oby nie było jakiegos zakazu !! Spoko mozna, kumpela "troche" poszalala na finalach jak tam bylysmy w zeszlym roku :wink: :D :lol: . Quote
jostra Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Jostra a pytalas na liscie wystawy o miescowke na Wegry, moze tam sie jakas znajdzie :D . Ktoś się pytał i nie było odzewu :( Nie chcę się powtarzać, ale nic może faktycznie spróbuję A Ty jedziesz? No i jak już jesteśmy w tym topiku: :) to czy jedziesz do banskiej? Quote
Ka-Vanga Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Na Wegry jade, a do banskiej Ty jedziesz wiec nie ma sensu zebym i ja jechala :wink: . Aaaaa kupela w ten weekend jest w Rumunii wiec bede wiedziala jak to bedzie z powrotem do kraju :wink: . Quote
jostra Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Ja na Węgry chcę z białasami!!!!!!!!!!!!! Jestem załamana :( Quote
Elitesse Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Ola !! to dobrze ze ktos inny bedzie testował na swojej skórze rumuńską granice hihihihi Quote
jostra Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Tylko, że za chwilę mija II termin :( Kijów już przeszedł mi przed nosem i jak wogóle zwrócą mi kasę to conajmniej kilkadziesiat eruo będę w plecy A miałam się tam spotkać ze znajomą, która też jedzie na Węgry i chyba też mi nie wyjdzie Quote
Recommended Posts