Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jedziecie w lipcu do Oberwartu / szombatley czyli 2 wystawy w 1 weekend :) ? ja sobie własnie motel zarezerwowałam i to nawet całkiem tanio (4 osoby i 3 psy za niecałe 400 zł) coby mnie nie wykopali :)

Posted

nie, to sa dwie międzynarodówki zrobionek tak zeby sie rasy nie nakładały sobota Wegry niedziela Austria miasta leza dośc blisko siebie - wystarczy granice przejechac :)

Posted

ja niestety nie mam kasy w tym roku:((na takie podroze:(((
Elitesse natomiast zapraszam do Arradu:))bedzie busik organizowany wszelkie informacje u dorotyl na www:))dzieki dorotko za taka super www!!!
masz tam 2 razy cacib-o zwyc. europy sr.i wschodniej oraz o zwyc.rumunii

Posted

ten Arad to mi jak najbardziej na reke jest :) pare dni temu wygrzebałam o nim info własnie na tej stronce :) kto tego busa bedzie organizował ? ja się zgłaszam 2 psy i 2 osoby !!

Posted

chyba dla mnie trochę za daleko, prawie 700 kilosów
wolałabym jechać na tę do Szilvasvarad, bo tylko 300 i 3 CACIBówki
Dlaczego nikt mnie nie chec zabrać??? :(
buuuuuuuuuuu

Posted

aaa orsini - wczoraj powiadomiłam mojego tate ze wiezie nas do Banskiej :) moze jakos specjalnie zadowlolony to nie byl hihi ale zaakceptowal :) wczoraj w Zwiazku Kyn. byl nalot szeltich asketila - hyba pół hodowli przypełzło :)

Posted

hahahaa:))Jostra tak pamietam, Elitesse spoko...jak nas duzo bedzie to sie wezmie wiekszy bus...albo i autobus:))z opcja powrotu przez Chorwacje w razie czego-ta jest na liscie B,wiec wystarczy szczepienie p/wsciekliznie.
Bus z Torunia, ale jak sie tam jedzie?nie wiem-ale wsiasc bedzie mozna po drodze:)))
Elitesse i jak szelciaki?ja z moja nawet na agility bylam ostatnio,ale ona jakas nie teges, wiec chyba sznaucerka zostanie,aczkolwiek szelciak z 5razy szybsza!!!

Posted

Elitesse napisał(a):
dla mnie te szelti to jakies dziwaczne i nie psei :) sznaucery sa duzo duzo lepsze :) ale usłyszałam ze jesteś miła i fajna :) hihihih

:lol:
orsini miła i fajna - chyba żartujesz :P
Ona sama się z tego uśmieje :evilbat:

Posted

moze i sie Jadzia obraziła ale jakos tego nie okazuje :) tylko ma żal że jednak wolisz sznaucery....hihihi

a do rumunii to mozna z kopiowanymi ? bo tak sie cos zastanawiam bo jak przegladam stronki tamtejszych sredniaków to wszystko ma uszy pozostawiane... oby nie było jakiegos zakazu !!

Posted

mozna,mozna:))ja mam tez kopiowane:))))) :angel: :angel: :angel: dlatego wyszukuje sobie kraje gdzie mozna:))))
wiesz co wykasuje tamto powyzsze:))))bo licho nie spi:))
a ona to co?tez ma sznaucerki:)))tylko, ze szelciaki o niebo lepsze i te jej ladne wychodza, wiec normalne, ze ona szelciaki bardziej jak sznaucerki, skoro ma lepsze.A ja na odwrot, a poza tym sznaucer ni eszczeka, nie linieje i w ogole...w szelciakach mnie wqrza to ich bezgraniczne przywiazanie...i lazi to za toba krok w krok i patrzy jak w obrazek...meczace to jest. Sznaucer jest niezalezny:)))

Posted

Elitesse napisał(a):
moze i sie Jadzia obraziła ale jakos tego nie okazuje :) tylko ma żal że jednak wolisz sznaucery....hihihi

a do rumunii to mozna z kopiowanymi ? bo tak sie cos zastanawiam bo jak przegladam stronki tamtejszych sredniaków to wszystko ma uszy pozostawiane... oby nie było jakiegos zakazu !!

Spoko mozna, kumpela "troche" poszalala na finalach jak tam bylysmy w zeszlym roku :wink: :D :lol: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Jostra a pytalas na liscie wystawy o miescowke na Wegry, moze tam sie jakas znajdzie :D .

Ktoś się pytał i nie było odzewu :(
Nie chcę się powtarzać, ale nic może faktycznie spróbuję
A Ty jedziesz? No i jak już jesteśmy w tym topiku: :) to czy jedziesz do banskiej?

Posted

Na Wegry jade, a do banskiej Ty jedziesz wiec nie ma sensu zebym i ja jechala :wink: .
Aaaaa kupela w ten weekend jest w Rumunii wiec bede wiedziala jak to bedzie z powrotem do kraju :wink: .

Posted

Tylko, że za chwilę mija II termin :(
Kijów już przeszedł mi przed nosem i jak wogóle zwrócą mi kasę to conajmniej kilkadziesiat eruo będę w plecy
A miałam się tam spotkać ze znajomą, która też jedzie na Węgry i chyba też mi nie wyjdzie