Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przecież jak podłączymy potwierdzenie przelewu do zgłoszenia to powinni się pokapować, napewno trzeba napisać imię, nazwisko i kto ile płaci, okaże się co się jeszcze zmieści
Wiecie, jak wpiszę np. Berylla Bofin Baroness of Dolina Rivendell to już mamy jedną linijkę z głowy :evilbat:

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak Olivka będzie chciała się dołączyc, bo narazie nie potwierdziła, to każda z nas ma do dyspozycji 26 znaków - możemy szaleć :evilbat:
Elitesse napisałaś mi rasę psa KSPS - ale czy to napewno po Słowacku?
Knirac jest chyba po czesku, a po słowacku bradac, chyba, że coś mi się pokićkało :roll: czy to nie będzie BSPS?

Posted

a moje: Jaworska2dogs
krocej:)))
a chyba sie zorientuja jak z tym razem im zgloszenie wysle:)))
na polskie wystawki tylko pisze, ze oplata za wystawe i jest OK

Posted

Jostra!

Nie będę już zawracać głowy i zapłacę na wystawie.
Dzwoniłam , pytałam , co prawda pani nie znała ani polskiego ,ani niemieckiego , ale jak pytałam , czy można zapłacić na wystawie , to powtarzała " ano , ano " , no to wnioskuję ,że można.

Posted

Jako totalny laik chcialam zapytac jak placicie za te wystawe? Czy mozna karta? Jelsi tak, to jak? (mam vise classic) A moze jakis przelew? - ale to pewnie drogie jest.
I czy informacje sa na jakiejs stronie slowackiej?
I jeszcze moze sie orientujecie jak daleko (tak mniej wiecej) jest do tej Banskiej od granicy? (i od ktorej granicy :evilbat: )

Posted

Dzieki! :modla:
Ja mam 168km 8)
To jeszcze mam jedno dyletanckie pytanie:
w formularzu zgloszenia jest rubryka Zuchtbuch, potem jest nr, potem gew.am. Co mam wpisac w tej pierwszej? PKR z numerem (i wtedy tam gdzie nr numer rejestracji oddzialowej) czy samo PKR i nr rodowodu tam gdzie nr? I co w tej ostatniej?

Przepraszam, ze tak dyletancko pytam, ale jak widac niemiecki w szkole byl dawno, a i skrotu "gew.am." sobie nie przypominam :(

Posted

pieniążki doszły wczoraj
czekam jeszcze na kasę od orsini, mam nadzieję, że dzisiaj dojdzie
jesli tak, przelew robię rano w poniedziałek (jutro nie pracujemy) i wyslę Wam skan