jostra Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Jadę do Łodzi, chyba że trzęsienie ziemi będzie albo inny kataklizm ... :-? Deutscher sędziował mnie w tamtym roku w Łodzi Trudno mi ocenić jego sędziowanie, ale coś sobie przypominam, że ludzie krytykowali aha - chyba lubi cięte - coś dla Ciebie :D Obaczym na miejscu ;) Mam przeczucie, że ten sezon wystawowy nie będzie należał do udanych :evilbat: Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 a Ty kak sie zglosilas?mejlem?a fax tam u nich dziala?to ja faxne i mejne tez.dla pewnosci moze i list?:))) Quote
jostra Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 masz na mysli Łódź czy Banską? :o Łódź - jeszcze nie zgłosiłam tylko zapłaciłam - taką fantazję mam :P Banska - jak zapłacę to zgłoszę, może w piątek Zawsze wysyłam faxem, jak nie ma to mailem, listem jeszcze nigdy w życiu nie wysyłałm zgłoszenia, a 3 sposobami - to już duża przesada :P Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 hmmm...to moze zaloz za mnie pliz 15 jewro i zaplac jutro?bo nie wiem czy do piatku dojdzie cash:(((ta nasza poczta...a w piatek to w ogole kanal-lepiej w czwartek wsio zalatwic.... zaplacila a nie zglosila:))))wiesz co?ja tak w zeszlym roku zrobilam z Grudziadzem!i mi termin minal! :lol: :lol: :lol: mieli oddac kase,ale jakos nie oddali, myslalam,ze w tym roku za to pojade to mi obsadetaka dali fajna...wiec lepiej wyslij sie do tej Lodzi Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Jostra Ty mi piszesz ze Dojczer lubi ciete?jak ja z mafia chcialam jechac a ona z ogonem?:((((no jak pech to pech.... Quote
jostra Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Jak nie dojdzie to zapłacę w poniedziałek, no problem Ja nie posiadam w portfelu jewro, bo zarabiam w złotówkach ;) Jak robię przelew to sobie kupuję, co bym później zrobiła z tymi 15 jewro? A może się Deutscherowi odmieniło??? Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 aha no dobra:))to dzis sle:)) nie wiem czy mu sie odmienilo-chyba nie chce tego sprawdzac na wlasnej skorze :lol: Quote
Elitesse Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 na wszystkich Czeskich i słowackich ulotkach wystawowych jest napisane że bez dowodu wpłaty nie bedzie przyjete zgłoszenie, ale to się tyczy własnie Słowaków i czechów a nie zagraniczniaków. juz 2 razy sie upewniałam czy w banskiej można zapłacić na wystawie i 2 razy dostałam odpowiedź że tak :) Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 no u nas tez niby tak pisza zawsze:)))a ja zawzze place dzien przed i jak na ostatnim przykladzie widac-dobrze robie:)))))) Na slowacji mozna placic na wystawkach:)))) Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 wlasnie tego nie pamietam...placilam o 5 jewro wiecej,ale nie wiem w ktorym terminie zglaszalam:)))) Quote
jostra Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 ja tam wolę zapłacić choć kilka dni przed wystawą, bo wtedy nie muszę nigdzie latać po papiery i się tłumaczyć Tak zapłaciłam za Nitrę, chyba ze 3 dni przed wystawką i wszystkie papiery miałam na ringu, a ludziska musieli szukać sekretariatu :-? Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 nie przesadzaj:))))sekretariat zawsze jest widoczny z powodu tlumu:)))wiadomo,ze fajniej jest zaplacic wczesniej,ale jak koszt przelewu przewyzsza kwote placona na wystawce to sie nieoplaca;))) Quote
Olivka Posted April 5, 2005 Author Posted April 5, 2005 Jostra! A mogę Ci też wysłać pieniążki? Quote
jostra Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Jak chcesz, to się pośpiesz :) wyslij mi tez info na PW lub maila jaki pies, jaka klasa i Twoje dane Mam nadzieję, że jakoś to wszystko zmieszczę w treści przelewu :P Quote
orsini Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 no ciekawe:))w 4 linijkach moze byc ciezko:)))bo ja 2 psy mam:))) Quote
jostra Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 ja chyba 3 albo 4 + 2 Twoje + 2 Elitesse - już mamy 7-8 psów :P będzie zabawnie, dziewczyna, która to będzie klepać się ucieszy, przyjmuję opł. tylko za psy o krótkim imieniu i przydomku :lol: i właściciele też o krótkich nazwiskach muszą być :evilbat: Quote
orsini Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 to moze napisz nazwisko wlasciciela i liczbe psow tylko wtedy sie zmiescimy na blankiecie:))) Quote
jostra Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 będziesz się nazywać K.Jawor a ja J.Ostra :evilbat: Może być??? :wink: Quote
Elitesse Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 a moze nazwisko i ime psa ?? tak się chyba lepiej zorientują Quote
orsini Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Elitesse wlasnie piszemy,ze jest ich tyle,ze sie nie zmieci. Ja nie wiem czy 4 nazwiska sie zmieszcza:(((bo psow duzo wiecej:(( Quote
Recommended Posts