Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jadę do Łodzi, chyba że trzęsienie ziemi będzie albo inny kataklizm ... :-?
Deutscher sędziował mnie w tamtym roku w Łodzi
Trudno mi ocenić jego sędziowanie, ale coś sobie przypominam, że ludzie krytykowali
aha - chyba lubi cięte - coś dla Ciebie :D
Obaczym na miejscu ;)
Mam przeczucie, że ten sezon wystawowy nie będzie należał do udanych :evilbat:

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

masz na mysli Łódź czy Banską? :o
Łódź - jeszcze nie zgłosiłam tylko zapłaciłam - taką fantazję mam :P
Banska - jak zapłacę to zgłoszę, może w piątek
Zawsze wysyłam faxem, jak nie ma to mailem, listem jeszcze nigdy w życiu nie wysyłałm zgłoszenia, a 3 sposobami - to już duża przesada :P

Posted

hmmm...to moze zaloz za mnie pliz 15 jewro i zaplac jutro?bo nie wiem czy do piatku dojdzie cash:(((ta nasza poczta...a w piatek to w ogole kanal-lepiej w czwartek wsio zalatwic....
zaplacila a nie zglosila:))))wiesz co?ja tak w zeszlym roku zrobilam z Grudziadzem!i mi termin minal! :lol: :lol: :lol: mieli oddac kase,ale jakos nie oddali, myslalam,ze w tym roku za to pojade to mi obsadetaka dali fajna...wiec lepiej wyslij sie do tej Lodzi

Posted

Jak nie dojdzie to zapłacę w poniedziałek, no problem
Ja nie posiadam w portfelu jewro, bo zarabiam w złotówkach ;)
Jak robię przelew to sobie kupuję, co bym później zrobiła z tymi 15 jewro?
A może się Deutscherowi odmieniło???

Posted

na wszystkich Czeskich i słowackich ulotkach wystawowych jest napisane że bez dowodu wpłaty nie bedzie przyjete zgłoszenie, ale to się tyczy własnie Słowaków i czechów a nie zagraniczniaków. juz 2 razy sie upewniałam czy w banskiej można zapłacić na wystawie i 2 razy dostałam odpowiedź że tak :)

Posted

no u nas tez niby tak pisza zawsze:)))a ja zawzze place dzien przed i jak na ostatnim przykladzie widac-dobrze robie:))))))
Na slowacji mozna placic na wystawkach:))))

Posted

ja tam wolę zapłacić choć kilka dni przed wystawą, bo wtedy nie muszę nigdzie latać po papiery i się tłumaczyć
Tak zapłaciłam za Nitrę, chyba ze 3 dni przed wystawką i wszystkie papiery miałam na ringu, a ludziska musieli szukać sekretariatu :-?

Posted

nie przesadzaj:))))sekretariat zawsze jest widoczny z powodu tlumu:)))wiadomo,ze fajniej jest zaplacic wczesniej,ale jak koszt przelewu przewyzsza kwote placona na wystawce to sie nieoplaca;)))

Posted

Jak chcesz, to się pośpiesz :)
wyslij mi tez info na PW lub maila jaki pies, jaka klasa i Twoje dane
Mam nadzieję, że jakoś to wszystko zmieszczę w treści przelewu :P

Posted

ja chyba 3 albo 4 + 2 Twoje + 2 Elitesse - już mamy 7-8 psów :P
będzie zabawnie, dziewczyna, która to będzie klepać się ucieszy, przyjmuję opł. tylko za psy o krótkim imieniu i przydomku :lol: i właściciele też o krótkich nazwiskach muszą być :evilbat: