Olivka Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Czy ktoś z Was wybiera się na tę wystawkę? Może ktoś wie , jaka jest strona internetowa tej wystawy , bo nie mam zgłoszenia po czesku , a nie wiem , czy na polskim mogę wysyłać . Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 bylo juz:)) www.spaniel.pl dorotyl stronka:))wejdz w informacje tam jest wsio:))) Quote
jostra Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 raczej nie mają strony, sprawdziłam na ulotce mam maila: mzachenska@indprop.gov.sk Ja się wybieram :) Quote
Olivka Posted April 5, 2005 Author Posted April 5, 2005 Jostra dzięki ! Jak zwykle można na Ciebie liczyć :) Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Olivka napisał(a):Jostra dzięki ! Jak zwykle można na Ciebie liczyć :) no ale to JA Ci podalam link gdzie masz wszystkie informacje wlacznie z obsada sedziowska!!!i oplatami. Tam jest scan ichniej ulotki ja tez jade:))) Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 nie mow hop:)))mialysmy sie spotkac w Wawie, potem w Kijowie... :lol: :lol: :lol: Quote
jostra Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 :evilbat: To wszystko przez nas, już wiem, idę się powiesić :evilbat: :lol: Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 jostra napisał(a)::evilbat: To wszystko przez nas, już wiem, idę się powiesić :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Olivka Posted April 5, 2005 Author Posted April 5, 2005 Dziewczyny , a jak płacicie ? przelewem na konto ? czy na wystawie ? Quote
jostra Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Podają, że zgłoszenie bez potwierdzenia wpłaty nie będzie przyjęte, więc chyba przelewem :roll: Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 mi szkoda kasy na przelew:((a karta nie mozna? na wystawce sie placi jak za drugi termin chyba...ale w zeszlym roku jak sie zglosilam do Nitry majowej to potem mi nazwy psa nie wydrukowali:(((za kare :evil: :evilbat: :evil: Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 dzieki:))ale bym Ci musiala doslac jeszcze:)))bo ja 2 kundle zabieram. A kiedy slesz kase?:))) Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 aaa to moze ja Ci dzisiaj wysle cash:))))w takim razie :)))))do piatku powinno dojsc. a ile szlo ostatnio?chociaz wtedy swieta byly wiec to nie miarodajne Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 no to ja Ci wysle dzis...ale...ktos cos wie o tym sedzim???czy tak pojedziemy na zywiol?:))) Quote
jostra Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Nie wiem ile szło ostatnio, bo mi lokator przetrzymuje pocztę :( chyba pojedziemy na żywioł :P Ja chcę wystawki!!! A ostatnio wszystkie mi przepadają :((( Sędzia obojętny ;) Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 JAKI LOKATOR??? :o :o :o to Wy z kims mieszkacie jeszcze? ja tez chce wystawki! Quote
jostra Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Nikt z nami nie mieszka poza psami :P Lokator mieszka pod naszym adresem korespondencyjnym :D Ja burzuj jestem, nie :lol: :wink: Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 hahahaha no ladnie:)))) to jeszcze mieszkanie i masz?:))) a do Lodzi jedziesz???kak ten deutscher sedziuje?co on lubi?wiadomo?czy co klase to inaczej Quote
Recommended Posts