Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się bardzo cieszę Rumciowym szczęściem :lol: :lol: :lol:.
I Państwo widać, że tacy fajni :lol:.
Takie chwile nadają sens temu wszystkiemu co robimy.

Posted

zuziaM napisał(a):
Tak ... i Rumcio za soba pociagnal kolejnego kudlatego slodkiego chlopczyka.... Skubi w domku od dzisiaj !
Miejmy tylko nadzieje, ze jego domek bedzie rownie wspanialy, jak domek Rumeczka.
Bo jest wspanialy ... najwspanialszy !

HUUUUUUUUURAAAAAAAA, szczęśliwy tydzień.
To może by podstawić moją tymczasowiczkę słodką zołzę Lady ? Też czarna , mix sznaucera średniego o budowie olbrzyma.Potrzebny dom najchętniej bez dzieci i innych zwierzaków.http://www.dogomania.pl/threads/191363-SZNAUCEROWATA-LADY-u-nas-w-DT-szuka-DS-!!!

Posted

magda222 napisał(a):
Rumcio miał opłacony hotelik do 18 września, więc się pięknie zmieścił w terminie ;) :)
A że już wpłynęły pieniądze za następny okres rozliczeniowy to jest plus :)
Do tego Nikuś zasilił konto Rumka kwotą 110,10 zł i AlfaLS z ranias kwotą 50 zł :)
Co Wy na to, żeby ta kwota (435,10 zł) wspomogła Abrę i Magnatkę?

Ja co prawda nie sponsorowałam pobytu Rumka w hoteliku ale jeśli pozwolicie mam swoje zdanie na temat propozycji Magdy i bardzo proszę weźcie je pod uwagę dumając nad tym co Magda napisała. Ja proponuję żeby z tych pieniędzy, które zostawił Rumek np. 200 zł. poszło na Abrę i Magnatkę jako posag na dzień dobry :lol: a pozostała kwota (235,10 zł.) została podzielona na Dagusię i Balbinkę - też sunie z Tychów, obie starsze, na szczęście zdrowe ale drobny zapasik mogłyby w swojej skarbonce mieć. Co Wy na to???????

Posted

AlfaLS napisał(a):
Ja co prawda nie sponsorowałam pobytu Rumka w hoteliku ale jeśli pozwolicie mam swoje zdanie na temat propozycji Magdy i bardzo proszę weźcie je pod uwagę dumając nad tym co Magda napisała. Ja proponuję żeby z tych pieniędzy, które zostawił Rumek np. 200 zł. poszło na Abrę i Magnatkę jako posag na dzień dobry :lol: a pozostała kwota (235,10 zł.) została podzielona na Dagusię i Balbinkę - też sunie z Tychów, obie starsze, na szczęście zdrowe ale drobny zapasik mogłyby w swojej skarbonce mieć. Co Wy na to???????

Dobry pomysł :)
Prosimy sponsorów Rumcia o zgodę.

Posted

wiecie doskonale że mam słabość do naszych tyszakowców i nie jest ważne na którego zostanie co przekazane ode mnie ważne żeby wszystko zostało w rodiznie.
bo ja mówią rodzina to podstawa nie? :)

Posted

leni356 napisał(a):
Moją deklarację przesłaną za październik (30 zł) proszę o przesłanie do ZuziM na Igę. Iga przebywa w hoteliku u Zuzi również i ma zero na koncie.

Kasa przelana.

Posted

agata51 napisał(a):
Na Abrę i Magnatkę już deklarowałam. Jeśli z mojej deklarcji coś zostało, poproszę na Dagusię.

Agatko, Ty masz opłacony Rumkowy do 18 grudnia, czyli 3 raty w przód (2 x 30 zł i 1 x 20 zł).
Mam tą kwotę przelać na Dagusię?

Posted

magda222 napisał(a):
Agatko, Ty masz opłacony Rumkowy do 18 grudnia, czyli 3 raty w przód (2 x 30 zł i 1 x 20 zł).

Przypominam się :)
Proszę o decyzję :)

Posted

[quote name='magda222']Agatko, Ty masz opłacony Rumkowy do 18 grudnia, czyli 3 raty w przód (2 x 30 zł i 1 x 20 zł).

Jakim cudem? Magda, wysłałam PW, ale skrzynkę masz zapchaną.

Posted

Najwyższy czas na końcowe rozliczenie :)

W momencie kiedy Rumcio pojechał do nowego domku na jego koncie było 435,10 zł.
Leni356 prosiła o przelanie 30 zł na Igę.
Agata prosiła o przelanie 40 zł na Kamienia (co uczynię jak tylko otrzymam dane do przelewu) i 40 zł na Dagusię.
Innych wskazówek nie dostałam, więc przelewam resztę pieniędzy po równo na Balbinkę (162,55 zł) i Dagusię (162,55 zł + 40 zł od agaty51 czyli 202,55 zł) :)

Bardzo wszystkim dziękuję
:)

Posted

[quote name='magda222']Najwyższy czas na końcowe rozliczenie :)

W momencie kiedy Rumcio pojechał do nowego domku na jego koncie było 435,10 zł.
Leni356 prosiła o przelanie 30 zł na Igę.
Agata prosiła o przelanie 40 zł na Kamienia (co uczynię jak tylko otrzymam dane do przelewu) i 40 zł na Dagusię.
Innych wskazówek nie dostałam, więc przelewam resztę pieniędzy po równo na Balbinkę (162,55 zł) i Dagusię (162,55 zł + 40 zł od agaty51 czyli 202,55 zł) :)

Bardzo wszystkim dziękuję
:)

magda, dziękuję.

Posted

Pisalam wczesniej, ale nikt nie zauwazyl, ze po Rumeczku zostalo u mnie z rozliczenia jeszcze 10 zl.
Moze wplacajac za jakiegos psiaka, Magda ... wplac o te 10 zl mniej.

Posted

zuziaM napisał(a):
Pisalam wczesniej, ale nikt nie zauwazyl, ze po Rumeczku zostalo u mnie z rozliczenia jeszcze 10 zl.
Moze wplacajac za jakiegos psiaka, Magda ... wplac o te 10 zl mniej.

Będę na dniach robić przelew za Dagusię to odliczę te 10 zł.
Bardzo dziękuję Gosiu :loveu:

Agatko to ja dziękuję :loveu:

• 3 weeks later...